Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı madem ayrıldınız bırakın artık adamların kadınların peşini gizli gizli takip etmeyi napmış ne etmiş merak etmeyi bittiyse bitti
Kadınlar eski sevgilisine özellikle alfasına (fav ex derler genelde) ya da bekaretinin sahibine bağlıdırlar ve unutamazlar. O yüzden kadınların geçmişi önemlidir. Tabii ki vur kaç yapabilirsiniz beyler ama böyle kadınlar ile evlenemezsiniz, evlenmeyin!
Tecrübe eksikliği olan, beta ve bakir ezik erkeklerde görülen şey. Kadına yalvaran tipler, dizlerinin üzerine çöken saygı hak etmeyen tipler... Dolu!!! Ama emin ol onlar bile yeni birisiyle beraber olduklarında hemen unutuyorlar ama kadınlar yine de unutamıyor.
Çok cinsiyetçi bir yaklaşım alfa beta kavramları falan on sene öncesine kadar yoktu bile popüler kültürün dayattığı tabirler şimdi çıkan prenses erkek tabiri gibi on yıla buda yer eder ben doksanlar genci olarak bunlardan hiç birine denk gelmedim o yüzden bana garip geliyor tüm bu terimler
Dizlerinin üstüne çöküp kadından lütuf bekleyen bir erkeğe kadın saygı duymaz, ezik bu der! Güçlü ve duygusal kontrolünü eline almış maskülen bir erkek olmak gerekir. Cinsiyetçilik olmak zorunda! Bizler iki ayrı cinsiyet türü olarak birbirimizden farklıyız. Farklı özelliklerimiz var ve ihtiyaç duyduğumuz karşı cinsten gelen zıt özellikler var. Erkek olarak erkeksi bir kadın istemezsin ve bir kadın olarak da kadınsı bir erkek istemezsin. Roller farklıdır ve farklı olmakla beraber birbirlerine zıttır.
Bunlar benim yaşadığım doğup büyüdüğüm topraklara ters düşünceler kadın erkeğin evidir eşidir eşitidir erkekten aşağı değildir bunu Türk soyundan gelen biri olarak söylüyorum biz ne Arap gibi kadını kızı diri diri toprağa gömeriz nede Avrupalıların amerikalıların yaptığı gibi çalışamak zorunda bırakıp eşitlik diye üzerine onca yük yükleriz ataerkil toplum da olsak da iş başa düştüğünde kadından emir de alır ana erkil de oluruz tarihimiz bunun örneği kadınlarla dolu dünyada seçme seçilme hakkını ilk kazanan milletin kadınları onlar ilk kadın başbakan çıkaran milletin kadınları onlar her ülkenin kadınlarına öncü örnek olacak çok şey başarmış bir milletin kadınları onlar bir erkekler düşen onları el üstünde tutmak ayak altına almak değil
Kimse kimseyi ayak altına almıyor. Burada sadece değerli, değersiz kadın ve erkekler var. Zaten maskülen olmak kadını çalıştırmak değildir. Sen kafanda neler kurmuşsun öyle! Değerli kadının değerini hakkını verirsin. Değersiz kadına da değer vermez ve onunla ilgilenmezsin. Yani anlayacağın şey çubuk partileri yapan değersiz bir kadını evinin hanım ağası yağmazsın. HAN'ım
Herkes kendi dengini bulur biri partiler yapıyor diye değersiz demek kimin haddine değeri sen mi belirliyorsun ben mi erkek herşeyi yapmakta özgür öylesiyle yatmakta özgür ama evlenmesin betalar onlarla evlensin ee o zaman sen adam ol değer dediğin sende olsun da değerliyi hak et evlenecek kadın eğlenecek kadın diye ayırma hakkını kim veriyor bu hakkı erkek kendinde nasıl görüyor kadından ne fazlası var erkeğin iki bacağı arasında sallanan et parçası dışında
Bu zihniyetle sen değerli diye aldığından hep şüphe edersin ya benim değerliyi biri evlendikten sora inletirse diye paranoyak eder adamı dikkat et ben en azında ne mal aldığımı bilirim ya sen 😂
Benim zihniyetimde bana sadık olması yeter doymuş olmasıda avantaj ama senin ki için aynını söyleyemem ya evlendikten sora gözü açılırda önüne gelene vermeye başlarsa çubuktan çubuğa atlarsa o zaman bpynuzlarını neyle parlatacaksın😂😂
İncelin ne olduğunu bi araştır sora cümle içinde kullan kadınlar için yazdıklarım ortada sen kendi haline yan bir şey ezberlemişsin onu söyleyip duruyorsun seninle birlikte olan kadına acırım anca sora gelir onu da teselli ederim bu fakir başarısız halimle sen hiç merak etme 😂
Haklısın, geçmişe böyle sürekli takılı kalmak ilerlemeyi zorlaştırıyor. Ama işte, bazıları için ayrılık tamamen kopmak gibi olmuyor. Hani insan alışkanlıklarından ya da duygusal bağlardan kolayca sıyrılamıyor… Herkesin yolculuğu başka! Umarım herkes kendi köprülerini gereken zamanda yakmayı öğrenir, senin gibi güçlü adımlar atar! 🌟💪