Eski sevgili soru?

3 aylık Bi ilişkim oldu benim ilkimdi uzak mesafe ilişkisi diyebilirim Bi takım psikolojik sorunlarım var olumsuzluk fevri davranmak gibi 3 ay beni Altan aldı düzeltmeye çalıştı bütün sorunlarımi onla paylaşıyodum o yardımcı olmaya çalışıyodu hep ama ben sevgimi anlamadığımı söylüyodum emin değilim diyodum ama bana iyi geliyodu mutlu ediyordu Bi gün 3 gün falan bana farklı davranmaya başladı ilgiyi azaltti konuşmaya çalışıyorum kuzenlerimleyim arkadaşlarım geldi falan diyodu kaçıyodu aklıma şüphe de düşüyordu hep 3 günün sonunda ben dedim ayrılmak istiyorum ama blöf yapiyodum hep kaybedersem anlarim kıymetini diye Bi gün o ayrılmak istedi gerçek oldu ve ayrılmak istediğini söyledi sorduğumda artik hic bisey hissetmiyorum dedi hersey olumsuz gidiyo diye bahaneler buldu Bi sürü benim için ayrılmak çok zor oldu çünkü aşırı bağlanmıştım bu aralar kabullenmeye başladım arada yaziyo konuşuyoruz ama eskisi gibi değiliz yemeden içmeden kesilmistim 2 gün önce onsuz yaşamaktan keyif almıyorum alışmaya çalışıyodum şu an ıyiyim kabulendim keske azıcık bile içinde sevgi varsa baglarimizi koparmasaydi başta onu çok yordum ama belki bırakmasa cözerdik arkadaş kaldık ama zor geliyo Bi kenarda durması öyle bütün bunların sebebi benim bence tek uğraşan karşı tarafti sevgiyi Bende bulamadığı için gitmeyi tercih etti çok pişmanım böyle olduğum için üzülüyorum ama hiç gitsin istemedim eğer sevse ayrılalım soğudum demezdi demeki vazgeçmek onun için çok kolaymış ne kadar içini bilmiyorum ama o kadar uğraştı benim için bırakmasa belki herseyi cozerdik
Eski sevgili soru?