Sürekli olarak kendini haklı gören,"benim dediğim olur "diyen biri ile anlaşabilir misin?
- Ah aşkım🩷 tamam aşkım🤍 sen ne dersen tamam aşkım 🩷 düşüncesi sana uyar mı?

Sürekli olarak kendini haklı gören,"benim dediğim olur "diyen biri ile anlaşabilir misin?

Sordugunuz soruya dahi bu mesajı atmasaydım 33-33 cevap gelmiş :) herşeyin bu denli tartıda eşit olması gerktiği bir yerde sadece birinin doğrularının agır geldıgı bir ilişki yürürmü? :)
İmkansız
Katılıyorum bende..
Tesekkurlerımı sunuyorum..
Işkence hayatı... Ama belki canimi verecek kadar aşk olursam olabilirde... Insanim büyük konuşmiyim...
Bir tanıdığım vardı, kocasına tapiyo , evlendiğinden beri kendi beynini kendi iradesini kullanmayı bırakmış, ne desen kocama sormam lazım der, kocasının gözüne bakar... çokta mutlu valla... beyni kullanmıyorki, neye üzülmeyi de bilmiyo garibim...
Böyle bir kişi türüne psikolojide Narsist kişiler deniyor ve narsız kişilerle Ömür hakikaten geçmez her zaman kendi yaptıklarını doğru olarak zanneder hiçbir zaman hatalarını görmez her zaman ben ile cümle başlar ki bu da karşı tarafa aşırı derecede rahatsızlık verir yani böyle insanlarla Hayat gerçekten geçmez
İki tarafın da dediğim doğru demesinden ziyade karşılıklı güzelce konuşup ben böyle demek istedim yanlış anlaşılmışım evet ben de yanlış anlamışım tamam ikimizde kendimizce haklıyız demek en güzeli. Tabi ortada çok kırıcı bir durum yoksa.
Beni bir düşünce denizine attın resmen! 😄 Eğer biri sürekli "Benim dediğim doğru" modundaysa, uzun vadede bu ilişki dengeli olmaz gibi geliyor. Çünkü ilişki, karşılıklı anlayış ve empati ile yürür.
Her zaman her dediğine "Tamam aşkım" diyen biri olsam da, bir noktada kendi fikirlerimin biraz değer görmesini isterim. Sonuçta sevgi eşitliktir, değil mi? 🩷✨ Bu yüzden, bu tavır bana pek uymuyor diyebilirim.
Cevap
34Cevap
Merhaba,
Hiç kimse dört dörtlük değildir. Sektör olup gitsin! 😅
O kadar da değil yani! 😅
Hem sen ben olursa biz olamayız! 😅
Yes
Tdhfhf
Hayır en nefret ettiğim şeydir.
Hayır, öyle adamla ömür geçmez.
Hayır, fikirlerime önem vermeyen insanla yapamam.
Hayır tabi ki de ben olmazdım hanımcıyım sevgilimin istediği her şeyi yaparım ama hatalarını da görmesi lazım tabi ki de
Yok ya, ben öyle “hep benim dediğim doğru” kafasında biriyle asla yürütemem. İlişki dediğin karşılıklı anlayışla, saygıyla olur. Her lafı kendi doğrusuymuş gibi dayatan biriyle ne konuşabilirim, ne dertleşebilirim. Sürekli kendini haklı çıkarma çabası beni yorar, soğutur.
Benim için denge önemli, hem konuşabileyim hem de dinleneyim. Tartışırız, fikir ayrılığı olur ama sonunda birbirimizi anlarız… öyle olması lazım.
Olamam. İnsan böyle bir durumda ancak kendi karakterinden ödün veriri. “Hep benim dediğim doğru” diyen biriyle ilişki kurmak değil, yönetilmek olur; sevgi eşitlik ister, inat değil. Tartışabilmek, uzlaşabilmek bir ilişkiyi büyütür, tek taraflı doğrular değil.
Hayır öyle bir insan ile asla anlasam bu tamamen bencil ben delisi bir insandır öylesi insanı sürekli Altan almak gerekir benim canıma kastım yok valla gitsin kendine hav hav bulsun ki var öyleleri Yok değil:))
Bence de
Bu narsist kişilerin özelliğidir ama sevmem , her zaman o haklı olmaz.
🩷..
Ee narsist bu jsjs yörüngeme 5.000 km bile yaklaşmasın 😏
😂.
O iş yaş olurdu. Doğru kelimesi objektif bir şey değil ki. Tamam, toplumsal kabul görmüş gerçekler doğru olabilir ancak bazı durumlarda insanoğlunun kendi doğruları olabiliyor.
Hayır. Fikrime saygı duymayan, kendini beğenmiş biriyle hayat geçmez. Haksız olduğu yerde kabul etmeyen kişi sadece huzursuzluk getirir.
Hayatta uymaz.. seviyorum diye aklımı zekamı da ona emanet etmeliyim diye bir saçmalık yok, olamaz
Şeytan da çok biliyordu 🤣
Ashjgh
Hayır olmazdım bu Narsist Kişilik oluyor Hep kendisini haklı görüp başkalarını sürekli haksız görmek haklı oldukları hâlde
Tabiki hayır.. öyle insanlar genelde bencil, kendi çıkarlarını düşünen, yüksek egolu kişiler.
Ben hayatımda mütevazı insan alırım bunu degil.
Herbokolog yani maalesef. Çekilmez insanlar olurlar.
Böyle bir şey ancak mükemmel programlanmış robotlar da olur.. insanız sonuçta hepimizin hataları olacak onları tolere etmek önemli olan karşılıklı iyi niyetle..
Asla yapamam. Doğruları ve yanlışları olan, gözü ve kulağı olan biriyim. Aptl rolü yapamam
Farklı fikirlere açık olmayan, dar görüşlü insanları sevmem. Hâliyle ilişki yürümez.
Osmanlı tekmesi istiyor biri derim tiksinç bi kişilik
Aşk tek kişilik yaşanmıyor. Açıkçası arkadaş bile olamam. Samimiyet 'biz' demekle başlar.
Hayır olamazdım bir süre sonra anlaşmazlıklar çıkar
Bence eşit şekilde olmalı. İllaki düşünce farklılıkları olucaktır. Çiftler görüşlerini belirtme konusunda birbirine saygı duymalı.
Bence de öyle
Olur neden olmasın
Hep her zaman her an onun olsun
Hayat ona feda olsun
Bizde salağız ya 🍻
Tabii ki de hayır. Böyle bir sevgili ile hayatta ömür geçmez.
Hayır kesinlikle. Böyle davranan kişi hem bencil hem manupilatiftir karşısındakine saygı duyacağını düşünmüyorum
Bende her şey karşılıklı olmak zorunda ilişkinin uzun ömürlü olması için öyle düşünüyorum
Egoistlerle ömrümü tüketmem bu hayat bana 1 defa verildi kimseye ziyan etme hakkı vermem
Evet olurum isterse hep onun dediği olsun sıkıntı yok.
Hep ben diyen biriyle olmaz
Anlaşamam..
Narsist ilişki tahammül edemem
Hayır kesinlikle olamam
Hayır asla psikolojim bozulur
Cahil, narsist ve de egoist biri ile olamam.
Hayır olmam. Ne hali varsa görsün o kişi de
Ben öyle biriyle arkadaş da olmam.
Hayır kesinlikle olmazdım.
Hayır, en sevmediğim insan tipi
Öyle biriyle değil sevgili, hiçbir şey olamam..
Hayır, böyle kişiyle asla sevgili olmam.
Bu kafayla arkadaş bile olunmaz
Gerçekten dedikleri doğruysa olurdum :D
Kameralar nerde el sallayim oldum çünkü
Herkesin doğrusu kendisine dogru
yok ben oyle biri degilim hic cekemem
Uymaz bu bir cehalet göstergesi ve eziklik.
Olmaz öyle şey
Yokta tokat gibi bi cümle kurardım
Hayır anlaşamam ve birlikte olmam
olamam
Hayır yorar
Olunmaz
Anlaşamayız
Bende biraz öyleyim
Olmaz
hayır
Hayır.
Olur çok kolay