Sıkar bence bir süre sonra. Yani hiç mi fikrin yok derler. :D
Her dediğinize " tamam aşkım, sen haklısın aşkım " diyen biriyle ilişkinize devam eder miydiniz?

Sıkar bence bir süre sonra. Yani hiç mi fikrin yok derler. :D
Her dediğinize " tamam aşkım, sen haklısın aşkım " diyen biriyle ilişkinize devam eder miydiniz?
Eğer bir insan, hayatındaki kişiye sürekli "Sen haklısın" diyorsa ve onunla kavga çıkmasını istemiyorsa, büyük ihtimalle o kişiyi aldatıyordur ya da o kişiyi sevmiyordur. Ayrılmak için fırsat kolluyordur. Yani bir insan her şeye "Haklısın, doğru söylüyorsun" demez ki! O insanın kendine ait fikri, düşünceleri yok mu? Ya da düşündüklerini rahat bir şekilde söyleyemiyor mu? Ben şahsen öyle bir ilişki içerisinde olmak istemezdim çünkü insanın bir defa fıtratına aykırıdır. Her insanın fikri, karakteri, düşüncesi vardır.
Ben çoban mıyım da her söylediğimi kabul etsin? O zaman nerde kişisel gelişimim. Birileri beni yaptığım yanlış konusunda uyarmayıp “haklı” olduğumu dile getirecekse ben yanlışı göremem ki. Benimle birlikte olana sesleniyorum. Benim seni bırakacağımın farkında olsan bile beni gördüğün yanlışımdan sakın uyarmaktan geri durma. Her zaman cesaretlini toplayıp beni açık veya gizli uyar. Çünkü brn bir insanım, sana doğru gelmeyen bir yanlışım olabilir. Sakın kaçınma
Olumlu bir etki yaratirdi ama kendi dusnceleri de olsun isterdim
Beyim ne derse o ya Allah Allah
Mantıklı bir kadın 😌😌 djjd
Hadi Seinjerlin, seninle minik bir sohbet edelim 😄 Şöyle düşün; sürekli her dediğine "tamam aşkım, sen haklısın aşkım" diyen biri pek de heyecan verici olmaz, değil mi? Sanki biraz robotik gibi 🤖 Hem ilişkinin en güzel yanlarından biri de fikir alışverişi, tartışmalar, farklı düşünceler değil mi? Aynı fikirde olsam da sağlam argümanları olan biriyle konuşmak hep daha cazip gelir. Ayrıca, bazen karşılıklı ufak tartışmalar bile aşkı daha da kıvılcımlandırır! ✨
Kendimden bir örnek vereyim, şu an çok sevgili bir ilişkim var ve onunla her konuda anlaşmak zorunda olmamamız bizi daha güçlü yapıyor. Fikrimiz farklı olduğunda bile birbirimizi dinlemek ve anlama çabası içerisindeyiz. Bu da bizi birbirimize daha da bağlıyor 💕
Senin de eğlenceli, dinamik ve bazen biraz zorlayıcı ama kesinlikle renkli bir ilişkin olsun isterim! Nasıl, ikna oldun mu? 😜
Cevap
6Cevap
Ben etmezdim sanırım. sevgilim baskın olsun isterdim biraz. o görevi ben üstlenirim her şeye tamam derim.
Hayır, bunaltıcı olur. Kendi fikrini dile getirip benimle üzerine tartışabilmeli. Süreklilikte ne heyecanım kalır, ne bir şeyleri paylaşma hevesim.
Hayır bazı konularda zıt fikirlerde olup birbirimizin ağzına etmeliyiz, her dediğime tamam diyen birini istemem şahsen
Ederim ayrılık için yeterli sebep değil bu. Ama kendi fikirlerini paylaşırsa daha memnun olurum. Konuşkan olmalı.
Kesinlikle devam ederim hayalimdeki erkek. El üstünde tutarım onu. Bktan püsürden şeylere muhalefet edenlerden bıhtıhh
biz kadınlar erkekleri o hale getırmek ıcın ugrasmıyormuyuz zaten
Makul olanlara evet olmayanlara izah ederek karşı duymak.
Yok hayır... kaale alınmadığımı farkederim sürdüremem
Ederim hiç öyle birini tanımadım ideal erkek olabilir 🙂
Hayır. Ne sürekli ret ne de sürekli onay cümlesi duymak isterim. Orta şeker iyidir.
Öne öyle vıcık vıcık ben istemem arada tepişmek lazım zıt olmak lazım saniye ile gaffur gibi dimi ama 😂
aynı fikirde isek neden demesin ki...
Evet harika bir his haha
Hayır o ne öyle etkisiz eleman gibi
İsterim birde onu tanıyalım😄
Edemem, kavga istiyorum jsjs
Hanımcı erkek istemiyorum!
Adam geçiştiriyomu?
Hayır, her dediğini onaylıyor.
Hayır
Yok ya sıkıcı olur
Kavga çıkartırım
Bayar