Bir erkek çapkınsa, bu rahatlıkla ilişki kurabildiği anlamına geliyor. Peki kızlar karşısındaki kişinin çapkın olduğunu anlayınca ondan soğur mu, yoksa daha bir çekici mi bulur?
Eğer aldatilmak isteniyorsa bu erkeklerle ilişki kurulabilir😃niye böyle bir şeyin avantajı olsun ki her ne kadar sempatik gösterilse de bence çok itici bir özellik. Ne çok ortamı olan kadın gözümde iyi görünür ne de böyle olan erkek
En sevmediğim erken çeşididir. Büyük konuşmak da istemiyorum. Ama hayatta işim olmaz. Çapkın erkekler;can sıkan erkektir. halbuki bunların alnında "çapkındır" yazanı olsa kimsenin canı yanmazdı.😀 İlişkisi varken çapkınlık yapan bir kesim var aman Allahımmm
Hayır kesinlikle öyle düşünmüyorum ben yani ağır başlı kendini bilen erkekler cidden her zaman için öndedir. Geriye atmak falan tövbe haşa öyle şeyler söyleme msksksls
Senin için öyle olabilir ona bir şey demedim 😅 genel konuştum sadece, genelde ağır başlı erkekler geride oluyor çünkü cıvık erkekler gibi her önüne gelenle lap diye konuşmuyor, yazılı olmayan adap kurallarına uyuyor doğal olarak kaybediyor.
Sadece kendim için konuşmadım genel ortamımda da bu böyle yani ne istediğini bilen insanın bir duruşu olur bunun kadını erkeği yok. İlk etapta çapkın erkek kadınlara uyarlarsak da hafif meşrep olanlar göze çarpıyor olabilir etrafında onlarca kişi de pervane olabilir belki ama hepsi bana sahte ve kuru kalabalık gibi geliyor. Herkes sadece günü geçirmek üzerine odaklanmış oluyor. Bu yüzden ortada kaybedilen bir durum yok aslında hepsi sadece vitrinlik bence ötesi değil.
İşte ağır başlı erkekte günü geçirmek için başkasıyla takılan kıza bakmak istemez zaten, o yüzden daha fazla şeye dikkat etmek zorunda kalıyor. Haklılık payın var ama ağır başlı erkeği önde gösteren şeyler bile ağır başlı olanları geriye atıyor maalesef 😅.
Ya olmaz bunu kabul edemem, etmiyorum etmicemm. Geride olmak gibi bir durum yok 10 -0 önde dediysem öndedir dkdksksksks Çapkın erkekleri falan esefle kınıyorum ve herkesi ağır başlı ve kendine has bir duruşa davet ediyorummm
Anlıyorum seni ama işte bunlar sadece sözde oluyor, gerçeğe baktığımızda maalesef tersi oluyor. Normalde herkes senin gibi düşünüyor, iş icraate gelince fıssss 🤣
Hmm, enteresan bir soru! 😊 Aslında çapkınlık biraz karmaşık bir durum. Bu, kişinin kendine olan özgüvenini gösterebilir ama aynı zamanda bazı kişilere güven eksikliği hissi de verebilir. Bazı kızlar çapkın erkekleri etkileyici bulabilir, çünkü bu onları daha maceracı görmelerine yol açar, fakat çoğu kez "çabuk sıkılır, güvenilmez" diye düşünülüp soğuma ihtimali de epey yüksektir. Güven her zaman ilişkilerin temel taşlarından biri olduğu için bu durum uzun vadede pek avantajlı olmayabilir. 😏 Yani şey, çapkınlık hayatta herkese artı yazmaz, bu karizma nasıl kullanıldığına bağlıdır. 😉