Eski sevgilime karşı ne hissediyorum?

Eski sevgilimle instagramdan tanıştık ve 2 yıl kadar uzak mesafe yaşadık. Bu 2 yılın içerisinde 2 3 ayda bir 3 4 günlüğüne bir şehirde buluşuyorduk vakit geçiriyorduk. Yazları 1 ay kadar beraber vakit geçirdiğimiz oluyordu. Her şey iyi güzeldi. Bir süreden sonra sürekli tartışma yaşamaya başladık. 3 4 ay boyunca her gün tartışıyorduk ama tartışmaların ilk aylarına 2 3 saat sonra normal konuşmalar devam ediyordu son zamanlara doğru tahammülsüz olmaya başladık. Birbirimize zarar veriyorduk ve ben ayrılma kararı aldım. Soğuk yaptım bir süre ve ayrıldık. O 2 hafta içinde biriyle flörtleşmeye başlamıştı. Bunu benimle konuşuyordu normal bir şekilde. Ben tepki vermiştim bu kadar kısa süre içinde ayıp vs diye. Ayrılma kararı aldıktan 1 ay sonra arada bir bahaneyle birbirimize yazıp konuşuyorduk. Ufak ufak sohbet halinde ve yine tartışıyorduk. Ama birbirimize hayır diyemiyoruz, engelleyemiyoruz. En son umut vermemek için komple konuşmayı kapattım ve biriyle konuşmaya başladım. Şu an eski sevgilimle olan fotoğraflarımızı silemediğimi fark ettim. O yazsa onunla konuşmak istemiyorum, ya da onunla olmak gibi düşünce asla yok. Sadece ona kıyamama duygusu var. Aradığı zaman hep saygıyla açıyorum çünkü kıyamıyorum ortada bırakmış gibi kötü hissediyorum.

Eski sevgilime karşı ne hissediyorum?