Erkek arkadaşım kalbimi kırdı ama yine olsa yine söylerim pişman değilim dedi?

Erkekler özellikle sizlerin yorumunu bekliyorum kızlar lütfen sizde yardımcı olrmusunuz. Hemen okuyun zaten anlarsınız. Nişanımız olacaktı ufak bi sebepten bana kızdı telefonda kalbimi kırdı halbuki o kadar çok kızacağı bişey değildi hoşuna gitmemiş olabilir ama öyle söylemesi gerekmiyordu hadi söyledi sonra ben teelfonda ağladım sonra normal mesajlaştık hiç kusura bakma falan bile demedi ben bi kaç gün tavırlıydım sonra benden özür falan mı bekliyosun ailemden yana bi sıkıntı varsa söyleyin diyor e ben bişeyleri söyleyince bu sefer de suçlu oluyorum o yüzden hiç bişey beklemiyorum gereği yok dedim ben öyle diyince iptal mi ediyoruz dedi bende üstüne evet o kafada değilim diyince o da isabet olmuş iptal edersiniz mekanı dedi. Bi kaç gün sonra baktım instagramdan profilde ikimizin fotosu vardı onu kaldırmış bende sinirlendim ara beni dedim burdan söyle dedi ara dedim aradı niye kaldırdn dedim inkar etti yoo kaldırmadım girdim bi baktım ki tekrar koymuş fotoğrafı hatta arkadaşıma bak gir dedim oda gördü kaldırdığını. Bende ama baktığımda yoktu niye yalan söylim kaldırsam geri nası yüklücem dedi arşivlemiş olabilirmisin dedim yok kaldırmadım dedi inkar etti neden böylr bişey yaptı göz göre göre yalan söyledi bana. Sonra tartışmamızdan konuştuk işte pişman değilim yine olsa yine söylerim ben böyle dümdüz bi adamımım senin nişan yapacak kafan varken de benim kafam olmaz dedi bir kez daha sözleriyle hayal kırıklığına uğradım siz olsanız ne düşünürsünüz benim ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz

Erkek arkadaşım kalbimi kırdı ama yine olsa yine söylerim pişman değilim dedi?