- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYine kalitesiz ve kızın cepte görüldüğü.. zamanla erkeğin bundan dolayı çirkinkesmesi için zeminin hazır olduğu.. prenses erkek oluşmasına gebe bir ilişki baskiyor. Müsade ette.. oda seni sevsin. Sevgi kendiliğinden oluşur. Birilerini beni sevsin diye ikna etmeye çalışarak sevgili olunmaz. Onu bir gün ikna etmeyi basararak ilişkiye cekmeyi basarirsan.. bu bahsettiklerimi teker teker yasayacaksin. Meşhur bir söz vardır. İkna edilmislerle değil. Gönül vermislerle yola devam derler. Ama belli ki.. sen tam tersini yasamakta israrcisin. Tercih senin.
098 Yorumla- 1 yıl
Yok yok. O kötü değil. Ben daha yüksek boyutlu bir ikna etme çabaniz var.. israriniz var vb. gibi düşünmüştüm. O boyutta sorun yok.
- 1 yıl
Erkek.. kızı istiyorsa bunun için beklemez ki. Seninle yol yürümeye raziyim der. Olur biter. Ama nasıl bir gecmisiniz var. Uzak mesafemi.. üniversite aşkımı. Reel görüşme imkanı oluyormu vb.
- 1 yıl
Ne kadar uzak? Yaşlar ve meslekler nedir?
- 1 yıl
Tabiki.
- 1 yıl
Ben sizi dinleyebilriim. Ne kusura bakmasi. Sorun degil.
- 1 yıl
Özel olarak dinkeyip motive edebilmeyi basarabilmek elbette isterim. Fakat buradan iletişim bilgisi vermek yasak. Silerler paylaşımımizi. Uyarı alırız.
- 1 yıl
Ama mesaj alım ayarlariniz kapalı. Size mesaj atilamiyor.
- 1 yıl
Onun nasıl bir kişilik yapısı var. .. ilişki geçmişi var mı .. yaraları mi var. İliskinizle ilgili ayrınti bilmeden tahmin edilmesi zor.
- 1 yıl
Evt 4 yıllık bide 2 yıllık birine sevgisini vermiş ikisinde kız terk etmiş evlenmiş falan o yüzden güveni kırılmış ama onlar benden önceki hayatı bende 8 yılımı verdim birine o terk etti 9 yıl nerde 4 ve 2 yıl nerde ben 8 yılımı birine verip hayla inancım varsa onun haydi haydi olmasi gerekmiyor mu
- 1 yıl
Şöyle yapın. Siz zaten elinizden geleni yapmışsınız. Şimdi ondan dönüş bekleyin. Yazmazsa ya da aramazsada çok üzerine girmeyin. Kendi haline bir ay bırakın. Devamlı iletişim kurma.. birlikte olma talepleri gelen erkek.. biraz kafa karışıklığı varsa.. net olamiyorsa.. ona dusunmesi için şans verin. Ama bu dönemde ona ulaşmayın. İsteyen erkek bir aya donus yapar. Eğer onu son mucadelemdede kazanamazsan Kendisinden ve onunla ilgili hayakkerinizden vazgecebileceginiz mesajı gitsin. Biraz aklı karışık erkek.. az da olsa duygusu varsa... benden vazmi geçecek acaba endişesi ile dönüş yapabilir. Sesssizlik. Yasadiginzi bile bilmesin. 1 ay.
- 1 yıl
Kesinlikle hayır. Erkeği kacirirsin. Asla.. ölüm sessizliği. Ortadan birden kaybolma ve mersk uyandirma.. erkeğe.. benden vazmi geçti acaba endişesi yaşatma. Bunları yaşayıp dönmezse.. zaten sevmiyor demektir. Israrcı olmanin bir anlamı yok.
- 1 yıl
Erkekler.. bir kızla yakınlık kurarken badem anlik eğlencelik.. iyi vakit geçirmelik ya da nefsi düşünür. Sizin gibi çok ayrinti hesaplar yapmamış olabilir. Bunun için beklemen şart.. ama sesizce. Onu ikna etmek ya da iletişim kurmak için asla karşısına cikmamalisin. Dönerse senindir. Dönmezse kime giderse gitsin demekten başka çaren olmayabilir.
- 1 yıl
Seninle güzel vakit geçirmiş.. ama aynı anda bu seviyede sanki sana umut vermemiş. Sen.. sana gosterdigi yakınlıktan dolayi umut yüklenmeye başlamışsın. Bu belkide senin eksikliğin ya da hatan. Kimbilir.
- 1 yıl
Canıniz yansada beklemelisiniz. En iyi seçenek budur. Surecinizde destek olmak isterim. İhtiyaç duyduğunuz taktirde. Güçlü hissedebilmenizi sağlayabilirim.
- 1 yıl
Geçen gün neden mesajlarıma bakmıyorsun dediğimde
1 hastaneye gittiğini bilmiyorum 2 geceli gündüzlu çalışıyorum 3 yazmıyorum çünkü yalandan konuşup canımli cicimi konuşup sana ümit verip sonra yarın birgün yok olmuyor ben ayrılıyorum demek mi daha iyi yoksa ben. Kendim bu ilişkiye inandiktan sonra mı canimli cicimli konuşayım demişti sence bu ne demek - 1 yıl
Neden mesajlarıma bakmiyorsun benzeri tavırlar erkeği kaçırır. Bir kaç gün önce.. böyle aşırı kontrolcü bir kızdan.. yeter artık.. diye.. sadece arkadas olabilirz dedim. Neden mesajlarıma bakmiyorsun diye sormak hata olmuş. Erkeği sıktıkça kaçar. Bence ısrarcı olmayın. Bu erkekte ısrarcı olursanız duygu olusmasi zor. Her onunla iletisim kurma çabaniz benzer sekilde sonuçlanacak.. inanın buna. bundan sonra ısrar değil... sessizlik ve ölü taklidi. Mutlaka deneyin. Benimle olma azminden vazgectimi yoksa diye biraz dusundurum onu. Sadece ona bu durumu yasatirsaniz döner. Mevcut iletişim kurma ve ikna etme durumunuz devam ettiği taktirde.. kaybeden olacaksiniz.
- 1 yıl
Ama bu adam ile kurmaya calistigin iletişim mücadelede bence sen böyle devam ettiğin müddetçe hep boşa düşecek.. onun konuştuğu baŞka biri varsada bu surecte.. sana hadi tamam dersede konusmaya devam edebilir. Kendisi düşünerek dönmezse bir anlami yok.
- 1 yıl
Sor ama.. ben aşama kaydedecegini çok sanmam. En fazla bence daha çok üzülürsün. Ama sor.. ve buraya yaz yine.
- 1 yıl
Olumsuz olursa üzulmezmisin? Öyleyse sorun yok. Hadi bye bye diyebilecek misin? Tabiki hayır.
- 1 yıl
Sesizce beklemeye gecmeyi basarsbilmen şart. Çünki görünen itibariyle olumlu bir donus alamayacaksın gibi görünüyor.
- 1 yıl
Sesiz kalmayarak. bu şekilde ona taleplerle giderek... olumlu dönüş alma ihtimalini daha dusuk goruyorum.
- 1 yıl
Buradan olmuyor.. izlemeni istediğim bir kaç video var.
- 1 yıl
İzle.
- 1 yıl
Erkekleri tanimiyosun.
- 1 yıl
Bekmemeyi başaramazsan... kazanacagin varsada kaybedersin. Gelmiyorsa zaten niyeti yok demektir. İkna edilmislerle değil. Gönül vermişlerle yolunu yürü bence. Kıymetsiz olursun iliskinde. Ezilen olursun.
- 1 yıl
Sorma sebebim bir yandan şeyden dolayı hani uzaktan sevmek zor mu geliyor diye hani sende mi uzaktan sevemiyorsun öyle bisey varsa söyle dicektim eski sevgilim de uzaktan olmadığını söylemişti bna ama o en azından açık sözlü olup söylüyordu bu kırılırım söyle yazmayip söylemiyor olabilir ben belki ağzından laf alırım diye sormak istedim aslında
- 1 yıl
Aldığın cevap olumsuz olduğu taktirde.. uzulmeyeceksen.. elbette deneyebilirsin.
- 1 yıl
Tabiki. Oda senin tercihin. Deneyebilirsin. Sonucu yaz olur mu :)
- 1 yıl
Olumsuz yanıt ailirsan daha çok tükeneceksin. Seni sevmeyi düşünen zaten beklemeden sana yönelirdi bence.
- 1 yıl
Peki. Ama boyle senin teşvik ve ısrarlı davetinle gelen erkek.. seni mutlu etme geregi duymaz ki.. ikiskisi için fedakarlik yapmaz ki. .. kullanildigin bir ihtiyaç giderme.. ve çıkar ilişkisi içinde bulursun kendini. İliskindeki sorunlari tek başına sen sirtlanmak zorunda kalırsın. O dışardan seyreder sadece. Yazık edersin kendine.. sana.. peki.. deneyelim madem çok istiyorsun diye gelen erkek egosu... seni çok yorar.. haberin olsun. Kendi gelmeZse çok kıymetli yok.
- 1 yıl
Çok zor bir durum. Anlıyorum. Umarım sana döner.
- 1 yıl
Çok çok ısrarci olman ona kaçırır. Sesizlik önermiştim.
- 1 yıl
Ulaşmaya çalışmayın bir daha. Dönmezse iletisim kurmak istemiyor.. duygusu yok demektir.
- 1 yıl
Dönmezse asla iletişim kurmak için ısrarcı olmayın.
- 1 yıl
Bir kac gün bekle. Biraz toparlansin. Yine arar.. konuyu açarsin.
- 1 yıl
Evet. Bencede.
- 1 yıl
Şu hatayı yapmaya devam etmeyin. O dönsun artık. Duyusu varsa.. sizinle devam etmek istiyorsa zaten döner. Bu kadar sabırsız olmayın. Dönme niyeti varsada dönmeyecek.. evet demeye gönlü varsada.. sizin israriniz yuzunden hayır diyecek.
- 1 yıl
Bak Emre beltisizlik insanı yorar sen böyle yapıp insanı yorma bari inanmak için uğraşıyorum dedin uğraştığın yok sıkıntılarını anlıyorum ama kendimi de düşünüyorum bu ilişki için ne hissettiğini bilmek istiyorum hiç inancın yok mu bu ilişki için dürüst ol saten dürüstsün de söyle sesiz kalmak mesaja bakmamak cvp değil insanın inanması için inancı olması çabalaması Grek hayır zor mu geliyor acaba uzaktan sevmek anlamıyorum inanmak için uğraşan biri arar uğraşıyorum diyerek kandırma insanı ben çocuk değilim sana olan sevgimi biliyorsun nıe böyle yapıyorsun
- 1 yıl
Yani senin merak ettigini oda merak etmeli ayni seviyede.. ama bu tavırların.. onda merak uyandirmaktan çok uzak. Bilakis.. kovaliyorsun diye daha çok kaçıyor sanki. Kendi gelse belki evet diyecek adama bu ısrarla gittigin için belki sana hayir diyecek.
- 1 yıl
Susuyorsa dusunuyordur. Neden ısrar editorsun ki. Onu biraz kendi haline biraksana.. iletişim kurmayı özlesin. O sana ulaşmak istesin. Sen kkcaladikca kaciyor. Naza cekiyor. Eger senin bu mucadelenle. biseyler başlarsa.. iliskinde kendi ellerinle bir prenses erkek modei oluşturdun demektir. İlişki içinde hep erkek nazi çeken.. hep.. an gitmesin diye.. kendinj paraladigin.. dengesiz bir ilişkin olabilir. Çünki onda.. sendeki kadar duygu yok. Onda duygu oluşmasına.. onda duygu olusacakmi. Olusmayacakmi.. bunu gormek için kendisine zaman vermiyorsun.
- 1 yıl
Bu arada.. yazarsan yine.. buradan devam etmek istemiyorum. 95 tane mesaj yazmisiz arka arkaya. Orta yere.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu tür konular cidden hassas oluyor ama sakin kalıp empatiyle yaklaşmak en iyisi. Ona karşı hislerinin güçlü olduğunu, bu ilişkiye inandığını ve birlikte güzel bir şeyler inşa edebileceğinizi sakince anlatabilirsin. Onu suçlamak ya da sorgulamak yerine, tedirgin olduğu noktaları anlamaya çalış ve destek ol. İlişkide güven ve iletişim çok önemli, o nedenle açık olun. Sakin ama samimi bir şekilde duygularını paylaşırsan, belki düşüncelerine bir kapı aralayabilirsin! 🫶🏽🍀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSg Herkes yoluna denilmesi lazim. Yola inanmislarla cikilir, inanmaya Calisanla degil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Herşeyin le onun olmalisin
10 Yorumla
1 yılAranızda kaç yaş fark var?
04 Yorumla- 1 yıl
Ajan degilim ki benden saklıyorsun yaş farkından asılı ola bilir, diger secenekleri de ola bilir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar