İki bucuk senelik iliski?

2.5 sene iliskim vardi ilk zamanlar guzeldi sevildim cicekler bocekler hediyeler havada ucusuyodu. Ozamanlar maddi olarak birbirmize yardimci oluyorduk. Neyse findik zamani geldi carti annesi ve kuzeninin karisiyla findik topladik nolduysa ozaman oldu. Surekli ayrilmak istemeler falan iliskinin son 1 senesi artik surekli ayrildi surekli toparlamaya calistim. Gitmemesi icin herseyi yaptim bizimde bu zaman zarfinda mahkemeligiz yani mal mulk davasi var annemin habire oara cikisi oldu kartlari donderiyordum. Ondan aldigim gibi yarim saat icinde veriyodun tabi maddi skntilar iliskideki skntilar va derken baya bi bunaldim ister istemez bisey oldugunda modum dusuyordu. Velhasil son duzlugum ameliyat oldu yanina gitmek istedim gelme dedi. Bende kirildim ayrildim ben saniyordum ki bi iki naz yaparim barisiriz. Onunda istedigi buymus ayrilmak istiyomus. Yani bildiginiz butun emeklerim cop oldu. Her neyse ben yine sansimi zorladim bi kere daha konustum bana dediki sen bana artik haramsin falan dedi hakkini helal et dedi dine yoneldigini vs soyledi. Bende helal ettim ama icimde firtinalar kopuyodu sonraa bi baktim bizim burada plaj var en sosyete kisilerin gittigi yer oralarda takiliyor. Okadar kirildim ki. Ben onun secimlerine bile saygim tum gururumu ayaklar altina aldim bi adim attim o bahanelere sigindi neymis annesinin istedigi gelin profili deglmisim yok harammisim yok zaten kendiside istemiyormus seviyomusun diye sordugumda buna cevap veremem her yerden engelledi beni bi aramadan kaldirmis istedigim zaman arayablirmisim bi skntim oldugunda falan oyle dedi. Litfedip. Benim canim yandi. Cok yandi emeklerim hc oldu evlilik hayalleri kurdugim insan sacma sapan bahanelere siginip gitti. Simdi soruyorum size bu sahis yazar mi ben sadece adimi yazsin diye bekliyorum yazsin icimde okadar cok sey kaldi ki dokemedigim sief onlari soyleyip yollamak istiyorum insan ayrilirken belli olurmus. Sizce yazar mii?
İki bucuk senelik iliski?