Bosanma karari?

6 yillik bir evliligim vardi 3 aydir ayriyiz anlasmali mahkememiz oldu Şu an bir tek imza kaldi onuda atinca bosaniyoruz. Kacarak evlendik ve bir yilin sonunda kumar bagimliligini fark ettim hep sozler verdi ve bende affettim oynamaz dedim iki yil kadar hic oynadigini gormedim ve bir cocugumuz oldu hamile iken oynadigini ogrendim. Boyle boyle yillar gecti ve bizi hic gozu gormedi. Evinin kirasini eksiklerimizi, ihtiyaclarimizi karsiladi hep. En sonunda borsada batti ve odenecek gibi bir borcta degil. En sonunda canima tak etti ve davayi bir sekilde ikna edip actirdim. Tedavi olmayida kabul etmiyor hic bir zaman. 10 kusur icra var adina. Taksicilik yapiyor Şu an normal bir iste calissa icradan dolayi maasindan kesecekler. Herkes hic bu kadar ciddiyete binmemisti oynamaz artik diyor. Oglum babasina cok duskun annemle konusmuyoruz butun ailem bana sirt cevirdi tek basima kaldjm sadece babam var o evini acti bana. Şu an kendi evimdeyim sizce tekrar denemeye deger mi? Icim aklima gelmiyor bir anda affetsemde eskisi gibi olur mu bilmiyorum ne yapmaliyim sizce

Bosanma karari?