Merhaba. Ne alaka diyenler olacak belki.. Bu duruma şahit oldum. Arkadaşımın başından geçen bir olay.. Sırf masrafa girmemek için " kullan ne fark eder" demişlerdi.

Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
Merhaba. Ne alaka diyenler olacak belki.. Bu duruma şahit oldum. Arkadaşımın başından geçen bir olay.. Sırf masrafa girmemek için " kullan ne fark eder" demişlerdi.

Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
Hayır tabii ki kullanmazdım. Her eşya bir iz taşır, bir hatıra, bir parça geçmiş… Ve ben bir başkasının anılarıyla yaşam alanımı paylaşmak istemem. Bu bir kıskançlık değil, sadece kalbimi ait hissettiğim yerin tertemiz, sadece bize ait olmasını istemem. Yeni bir hayat kuruyorsak, her şeyle beraber yeniden başlamak gerekir. Eskiyle gelen her şey, ister istemez geçmişin gölgesini taşır. Ben o gölgede değil, kendi ışığımızda yaşamak isterim. Sevgi, saygı ve geçmişten gelen hiçbir parçayla bölünmemeli. Çünkü biz bir bütünsek, her şeyimiz yepyeni olmalı.
Kesinlikle hayır, ki son ilişkimden ki ressam yönü yüksek çizimlerle biriydi bana yaptığı herşeyi yırtmıştım bugün olsa bugün yine yaparım kalpsizlik değil. Her nesne her obje bir ayna bir anıdır bir simgedir. Bitmiş bir şeylerin üzerinden hala bazı şeyleri taşımak insanı kamburlaştırır zamanını alır, sıfırlamak ve sıfırlanmak kabullenmek temeldir (kendi kişisel düşüncemdir beni bağlar)
İkinci eş olmayayım da önce ama diyelim oldu zaten yuva kurmaya karar veriyorsam bir maddi gücüm vardır onları ihtiyacı olanlara bağışlar yenisini alırım evime ne münasebet.
Haklılar. “Enayi malı, niye kullanmayayım?”demişti liseye giderken bir arkadaş eski sevgilisinden ayrıldığında aldığı gümüş bir kolyeyi kullanırken. Yani bu eski eş. Niye kullanmasın da bir daha para verip yenisine para versin? Para gökten mi yağıyor?
Ay pardon ! Soruyu yanlış anlamışım. 🤦♀️Kullanmam. Hani ölmüşse falan ancak öyle kullanırım. Yani aksi taktirde niye hâlâ onun eşyaları o evde diye düşünürdüm.
Sorun yok 🙂
Cevap
23Cevap
Boşanırken televizyon hariç bişey almadım
Hayır satarım ya da bağış yaparım

Hayir.
Sadece yakip gecilir.
Eşimin eski eşi miii? 😂 Allah'ım kısmet etme sjejjsjwsj mükünatı yok kullanmamın olursa da
Evet maalesef 😂
Mantıken koca da ikinci el oluyor eşyalar olsa ne olacak 😂
Kullanırsın yani🤣
Yok kullanmam hepsine reset atar öyle devam ederim jsjd
Sfsgsgs
Hayır zaten ikinci eş olmakta istemem… eşyalarda bekarlık eşyaları olsunda istemem yeni baştan benim bizim zevkimize göre kurulur ev…
Çok saçma değil mi sence? 🙄
Cookk
Etmişti..
Hayır istemem, en sevmediğim durumlardan biridir
Ben eşyaya anlam yüklemem. Yatak vs gibi özel eşyalardan bahsetmiyorum tabi ki.
yani bi yaşanmışlık var olmaması lazım sanki
Bence böyle bir midesizlik olamaz bu kadarına pes derim aşkımsu
O eşyaları satar, kocama lazımlık alırım 😂
Sgsgsgs
Anlar ya. d
Tövbeteyşın 🤣
Öyleyse olur. d
Kırılabilir. d
Hayır asla kullanmam canım.
Hayır ya çok çirkin bir şey
Asla.
Çok keskin sorular soruyorsun 😃