AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
Bence ozel fotigraflari paylasmamali ancak iliski durumun bence acik olmali yani sahsen ben gorsellik olarak hoslandigim birinin iliski durumuna bakar ona gore adim atarim arkadaslik kurmaya calisirim
Öyle bir duruma geldi ki zaten aktif bir kullanıcıysanız herkes anlayabiliyor :)
Paylaşmışsın ya da paylaşmamışsın önemi kalmıyor :D
Zaten tanıdığım insanlarla arkadaşlık yapıyorum onlara ilişki durumumu bildikleri için belirtmeye gerek olmadığını düşünyorum.
gerek yok bence ne kadar insan o kadar artı laf, nazar, dedikodu, takip o yüzden herkes bilmesin bize özel olsun
Bence gereksiz çünkü ilerde illaki duygusal hayatinizda bir soruna neden oluyor. Başka biriyleyken veya başka durumlar. Her şeyi sergilememek gerek.
Bir arkadaşımın iki senelik ilişkisi vardı. İki sene ilişkilerini facebooka'a taşımadılar. Taşıdıktan 1 ay sonra ayrıldılar. O yüzden aman almayayım.
B dedim. Bence ilişkiler bu kadar göz önünde olmamalı. İki insan arasında kalması çok daha doğru geliyor bana.
Açıklanmalı tabi. Yüzük takmak gibi bakıyorum olaya ben. Yüzük neyin göstergesi?
Elbette belirtilmeli ama fotoğraf paylaşmak zorunda değiliz ona gerek yok :)
Evet : şöyle, ilişki durumu yapsınlar ama gönderiyi kaldırsınlar.
Çok merak eden profilden bakar illa.
Yayın yapmaya lüzum yok..
Facebook ve benzeri hiçbir paylaşım sitesinde özel hayat, ilişki durumu, her an ne yapıldığı nereye gidildiği kısacası evin içi, aile yaşamı paylaşılmamalı.
Erkeklere göre iliski durumu yapmak = ilişkiyi reklam etmek
Kızlara göre ilişki durumu yapmak = er kişiyi diğer kızlardan korumak için kalkan
Bence yapılmalı sevgilisi olup da milletle konuşan yavşaklar var. Karşısındaki de sevgilisi olduğunu bilerek konuşsun en azından. Benim fikrim bu.
Surekli vicik vicik fotograf koymak dogru degil ki iliski durumu yapilmali bence. Umudu olan umudunu keser en azindan.
İlişki durumu kesinlikle belirtilmelidir bence. çunku o, kimin nasıl davranması gerektiğini gösterir.
Aciklanmamali bence, sonucta ozel hayat herkesin gozune sokmaya gerek yok bilmesi gerekenler bilir zaten
yeni uzman nurhan hanım
size çok işimiz düşebilir
@nurhandemirel
takip edebiliyor muyuz?
Uzmana bile sulaniyorsunuz yuh ya:D
senin için sulanıyoruz ya yanlış anladın @melisa1037 :)
Hahahahha:) ama simdi sulanan olur erkeeklerden:D
Candır @nurhandemirel
Şunun şununla ilişkisi var ilan etsen nolcak etmesen nolcak zaten 3 hafta sonra ayrılcanız. ''Ciddi düşünenler, nişanlılar,5 yıllık sevgili olanlar hariç.''
sadece ilişki durumu değil kendine ait özelin olan hiç bir şey paylaşılmamalı bence. tabi ilişki durumlarını paylaşanlar hangi düşünceye hizmet ediyorlar onu sorgulamak lazım
Facebook kullanmak cok sacma ya gercekten cok sacma insanlarin bu site uzerindeki bağımlılıkları çok sacma geliyor bana ki ozel hayati paylasmak bu gercekten cok aptalca..
Milletin yarısından fazlası hayır demiş.
Bir de dürüstlükten yakınırız.
Daha kendiniz dürüst değilsiniz ki!
Yazık vallahi çok yazık.
Farketmez, insanlar yine bildiklerini yapıyor. Evliyse yazsın, diğer türlü gereksiz.
evli ise evet. ancak o hataya 1 kere düştüm. tekrarı olmaz.
Kullanmıyorum. Eğer kullansaydım acıklamakta sakınca görmezdim. Sonuçta bu bir duvarda örer kotu niyetli insanlara.
İlişki durumu ve özel fotoğrafların paylaşılmasını doğru bulmuyorum; Facebook"ta açıklanamamalı. Sonuçta herkesin özel hayatı kendisinin bileceği bir durumdur.
Hayır özel hayatın sosyal paylaşım sitelerinde ne işi var ben sevgilimden facebook da ki resimlerini silmedigi için ayrıldım
Cünkü facebookta akrabalarimn falan ekliyse ortaklik karışır.
nazar değer birinin gözü kalır işte reklam yapmaya gerek yok boşverin
sevgılım ya da esım olursa tabıkı yazarım bellı ederım fotoda atarım sadece ark. gorsun dıye
Bnce yapılmamalı neden çünkü özel hayat sonuçta bilen bilsin gerisi önemli değil
Evet aciklanmali. Ama fotoraf olayini abartanlar var.
Eğitim bilgilerini yaşını paylaşmak kadar normal. Diyen varsa hakkımda hiç bir bilgi vermiyorum o zaman ilişki durumunu da açıklamaz.
Bence bir iliskide feys olmamalı iliskileride biitiren hep bu zaten telefon die bisey var ne gerek var zaten baksanıza erkeklerin cogu yok demis tabi nasıl konuscaklar diğer kızlarla :D
Cinselliğin afrikası olan ülkemizde kız arkadaşımın sürekli facebook üzerinden rahatsız edilmesi tacize uğraması beni rahatsız eder bir nebze de olsa bu durumun azalması için ilişki durumu şart..
Paylasilmali elbette oldugu bilinsin ki aldatma aldatilma Orani aza indrgenms olur birisinn aklndaysam ya da partnerim aklndaysa ilski de olundgu bilip karsidakinin davransi on gore sekil alir
bence fotoraflar ve ilişki durumu paylası lmamalı eskı sevgılısı gorunce ne der sonra :)
Çamaşır değiştirir gibi sevgili değiştiriyorsa varsın açıklamasın hatta nolur açıklamasın.
Bana göre gerekli bir şey değil ama yapan için gereklidir, olumsuz bir şey de düşünmem.
facebook kadar şerefsiz bir sosyal ağ yok en iyisi facen olmaması
Tamamen ayni fikirdeyim.
Foto konusunda pek ılımlı değilim. İlişki ise evlilik Yazmalı bence
Herşeyi millet paylaşır oldu. Şuraya gittim şunu yedim şu kadar uyudum şununla yattım... Gına geldi artık.
tabi açıklanabilir ama herşeyin bir sınırı olmalı hayatamızla ilgili her şey tamamen paylaşılmamalı
Iliski durumu açıklanmalı bence cogu ayağını denk alsin diye.. Hos gerci bazıları evli bile yapsa iliski durumunu yine yazan yavsssaklar var...
Belirtmek gerekir ki belirtiyorum ilişkim yok iken sadece ben yapıyordum yani ilişkim yok beyler tribine de hiç bir zaman girmedim
Tabii ki açılmalı belki olur da sevgilimi bir kız ekliycektir ama ilişki durumunu gördükten sonra vazgeçer.
isteyen açıklar istemeyen açıklamaz ben açıklamazdım ki sosyal medyada hesabımda yok tek twitter vardı onuda kapattı totoşlar
ölesine evet dedim, ilişkinin sıklığı, pozisyonların bolluğu, hangi tür ilişkiler hoşuna gidşyor, anal, sanal, hart, hurt felan feşman onlarda yazılmalı :DDDDDDD
şimdiki ilişkilerde hep faceyle yürüyo hiç gerek yok bence benim kız arkadaşım olsa faceden konuşmam zaten,
yakın tanıdğı erkekler hariç geri kalanıda silerim.
Sevgilisi olanların Facebook'u kullanmaması geretiğini düşünüyorum. Saçma sebeplerden ayrılıklar olabiliyor.
Doğru kullanılırsa aslında oldukça iyi bir sosyal ağ ancak işte kötü insanlar olduğunu da bilirsek ve biraz dikkatli olursak bence Facebook yararlı ama öbür türlü her bilgimizi açık edersek çok kötü şeylerle mağruz kalabiliriz.
İllaki birilerinin gözüne sokmaya gerek yok. Hayatı facebooka endeksli yaşıyoruz maalesef...
Net bir şekilde hayır. Facebook yüzünden neler neler yaşandı bence saçmalık ötesi.
Bazı arkadaşlar ilişkinin iki kişi arasında olduğundan habersizler herhalde ki her ortamda birilerinin gözüne sokmak istercesine banyoda diş fırçalarken çektikleri fotoğrafları bile herkesin ulaşabileceği yerlere yüklüyorlar. Saçma.
ölümüne kapışıyor :D
ama gerçekten seven ciddi düşünen saklamaz
sosyal paylaşım sitelerini gerçekten soyalleşmek için mu kullanıyoruz sizce sayın uzman?
kural değil ama açıklanması daha doğru olur diyorum.. karşındaki her kimse ya da potansiyel takipçi bunu bilmeli bence...
Herkesin iliskiyi gorup bilmesi cok gereksiz. Aradaki ask kuvvetliyse ikinizden baska kimse bilmesede harika bir iliskiye sahip olabilirsiniz:)
Sevgilim olsun ilişki durumunu evli ve piskopat bir karısı var yaptırcam ama şimdi olmadığına göre pekte lazım değil 😂
aciklaninca bir ayrilik oluyo herkes niye ayrildiniz falan eski fotolari silmeler.. uzun sureli iliskilerde eminsen iliskinden aciklanmali bence
Açıklansın, açıklansın ki daha ilk görüşte karşıdaki kişiye karşı kişi kendi veya muhatabın aynasından bakabilsin..
''Çatlayın. Artık benim de bir sevgilim var. Ha hi ho.'' zihniyetinde olan insanlar yapıyor gördüğüm kadarıyla. İki gün sonra, pıss, ilişki yok olmuş.
Gerek yok. Bütün akrabayı talugat facebook açmış. Köy kahvesinin önünden geçen insanlara bakar gibi bakıyorlar tanıdıklarının hesaplarına.