AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
İlişkisi olup da başka aşklara açık kapı bırakanlar ilişki durumunu gizler. Evli olanlar "Evli" diye belirtmeliyim, sevgili olup da aileler tarafından onay verilmiş ilişkiler de belirtilmeli.
Millet yazmış fotoğraf bile konmamalı diye, o halde face girmeyin arkadaş, madem "sosyal paylaşım" yapmayacaksın ne işin var sosyal paylaşım sitesinde?
Gösteriş yapmaya gerek yok. Resimler saklanmalı taki son nefesler verilene kadar gizem korunmalı Çocuklara ve torunlara kalmalı :)
ohh sevgilim var sonunda bee! herkes görsün, herkes bilsin, kıskananlar çatlasın duygusuyla ''var''yaptığını düşündüğüm insanlar bana göre.
Benim facebooktaki herkes zaten yakndan tanıdığım cevrem ben acıklamasamda biliyorlar
facelerde ilişki durumlari yalama olsu zati :) ayda bir degiştiriliyor
Bence açıklanmalı. Öylesine bir ilişki değilse açıklanmalı belirtilmeli. İnsanlar ona göre davranır.
Ben aciklamiyorum. Sevgilimli olan fotograflarimi da paylasmiyorum. gereksiz
Ya usteyen paylasmaya bilir zorunlu bisey değil ... ama olmasi cok daha iyi yani
2 Gün Dahi Olmadan Uzman Olmak Nasıl? Bir Durum Bende Bunu Merak Ettim? Teşekkür Ederim.
çıklanabilir fakat zamanı geldiğinde bana kalırsa ciddi bir şey olmadan açıklanmamalı
Facede iliski durumu yapmak ergence geliyo bana biraz büyüyün
Aciklanmali. Kişi hakkındaki her bilgiye az çok deginilmeli. Aksi halde yanlis anlamalar bol olur.
evet hatta bu kadar abaza varken ilişkin yoksa biile var yapcan
İlişki durumunu gizleyen erkek aranıyordur arkadaşlar. Öyle çok abartmamak lazım ama hergün kalpli foto da biraz şov bence
facebooku ben fazla yararlı bulmuyorum insanların özel hayatını cabuk yansıtan sosyal bir ağa sahip o kadar
bence hayır zaten o kadar kıskanç insan varken nazar değdirmeleri an meselesi ben paylaşmıyorum
Ne evet ne hayır evliyse açıklasın değilse fark etmez bence çok da kasmaya gerek yok
Beni tanımak isteyen sosyal medyadan tanır bunda bir şey gizlemem
Kizi rahat birakmadiklari icin yaomak iyi oluyor :)
walla çok kasmamak gerek yaa. bırakın insanlar nasıl istiyosa öyle yaşasınlar.
Sevgilisi ya da evli olanlar sosyal ağlari guzel ve dikkatli bir şekilde kullanmalilar
ilişki durumu açıklanmalı bence özel fotografların sınırı olmalı
Hayır diyenler kesinlikle birden çok kızla ilgilenirler ve hiç bir kızın bilmesini istemezler.
İlişki durumu açıklanmalı tabi sevgılısı var mı yok mu nerden bılecez
bu sorun olmaz önemli olan zihniyet karakter düşünce
Açık lasa ya da aciklamasa sorun yok çünkü inanmiyorum o bilgilere
Bence yapılmamalı yani niye paylaşılsın ki belki nazar değer :)
Ne kadar önemli bir olay 😪 facebook olsa ne olmasan ne? Gidin ağaç dikin bir kaç tane işe yarayın😪
Ergen işi bunlar hep amerikanın oyunları dış mihrakların 😁
güvenmiyorsan paylaş.. güveniyorsan paylaşılmamasın da bir sakınca yoktur..
bence acıklanmalı ilişkisi varsa saklamanın manası yok
Herşeyini gününü nasıl geçirdiğini neler olup bittiğini eksiği olmayıp, hatta fazlasıyla abartarak dışardan mutlu içerden kendinin bile anlamadigi gereksiz ego tahminleri için açıklanmali
ilişki durumu açıklanmalı
hangi kızdan uzak durmamız gerektiğini bilelim
BİR BAyan ya da Erkek sürekli İLişki içinde olamaz herkezin bir kapasitesi var Zorlamıyın yahu..
Baskalarının askıntılık yapmaması için yapılabilir.
bnce saçma cogu göstermelık ilişki hıc haz etmem bu tur şeylerdn..
bence açıklanmalı: mesela facede çoğu insan kullanmak için sevgili arar. amam sizin ilişkiiz olduğunu duyunca bulaşmaz bile bence
Göze Gelirsiniz İlişki durumunuzu gizleyin ve hiç oynama yapmayın bence sizin ilişkiniz kimseyi bağlamaz. Bilmesi Gerekenler zaten biliyordur.
sevmiyosan gönül eglendiriyosan paylaşmak yanlış tabi.
Fotoğraf falan olmasa da olur ama ilişki durumu açıklanabilir. Eskiler görüp kafayı yesin diye. :)
Aciklamam hocalarim ve akrabalarim var nispet yapar gibi
Kesinlikle hayır! Tanımadığın insanlarla mı paylaşacaksın?
Bence Facebook'ta düşüncelerimiz bile açıklanmamalı.
Evet ama beb gizliyorum olmadığını bilmesin millet yani göstere göstere yok diye
Bence Belirtilmesi Gereken Birşey Sonucta Millet' Ne amacla Orda Bilmiyoruz
Sizce ''Hayatımızla ilgili tüm detayları sosyal medyada'' paylaşmalı mıyız? bayan uzman
Paylasanlara saygi duyuyorum ama benim icin imkansiz.
Sosyal medya boşanmaların çok büyük bir yüzdesinin sebebi. Siz daha evlenmeden sosyal medyada ilişki durumunuzu paylaşıyorsanız GEÇMİŞ OLSUN.
yapılmamalı yoksa ayrıldıgı zaman karsı taraf ıcın uzuntu dahada artıyor özellıkle kızlar lutfen yapmayın bunu
Erkekler açıklamak istemez başka kizlarla şansım olsun diye. Kizlar da 'o benim' damgasi için açıklamak isterler 😄
bu sorunun amacı ne anlayamadım? peki sizin işiniz ne? facebook'ta admin falan mısınız? :D
Bizim Aileden birileri görürse şamar manyagı yaparlar beni :D
Ne gerk var herkesin bilmesine sadece iki kişi bilmeli 2 kişinnin bildiği sır değildir
gereksiz. herkesin gözü önünde hiç gerek yok nazar değer sonra
Çünki bir kişinin bir kişi ile bulunduğu resmi bir kayıtı bildirmeleri
Tabiki çok önemlidir. Ama inancı aciklamasa daha iyi olur?
benim ozel hayatımı kimsenin bilmesine gerek yok o yüzden yazmayada gerek yok
açıklanmalı diğer insanlara bunu göstermeli ki o na karşı teklifler olmasın :)
Bence akrabalarının ve öğretmenlerinin de Facebook'u varsa açıklanmamalı...
ilişkisi var abazalardan kız/erkek farketmez bir nebze olsun koruyan bı yontem yapılmalı (eig )