Sevgilime onu kırmadan g*vat olduğunu nasıl söylerim?

Ayrılmak istiyorum. İki yıllık bir ilişkimiz var ama artık sevmediğim özellikleri yüzeye çıkıyor, gözüme batıyor, soğumama neden oluyor. Erkek kardeşi arkadaşımın eski sevgilisi, ve birbirimizi ilk tanıdığımız andan beri sevmeyiz. Sevgilimle telefonda konuşurken kardeşi o or*spuyla mı konuşuyorsun diye sordu ve sevgilimin sadece çık git odadan demekle yetindi. Sonra bana duydun mu diye sordu, evet diyince sana demedi onu telefonda konuşuyor dedi. Ama gram inanmadım. Kardeşin de olsa sevdiğin kıza durduk yere küfür ediliyor ve sen ağzını açıp tek kelime etmiyorsun. Bu g*vatlık değil de ne? Gururuna nasıl dokunmuyor? Bu bardağı taşıran son damlaydı. Durmadan bana trip atıyor, hep evren püften şeylerden gönlünü alıyorum, ben arıyorum, ben mesaj atıyorum. Onun yanında kendini hiç kız gibi hissetmiyorum. Arkadaş ortamı da berbat zaten, erkek masasında çoğu beraber oldukları kızların mahremini özelini paylaşıyor. Paylaşanlardan bazıları nişanlı, bazıları da evli. Yani karınla olan özelini elalemin erkeğine anlatmak nedir? Takılma şunlarla diyorum benlik bir şey yok diyor. Ya devam etsem çok uzun olacak ama artık çok soğudum gözüme eskisi gibi gelmiyor. Ondan ayrılmak istiyorum uzun zamandır düşünüyorum. Ona sebebini söylemek istiyorum ama açık açık g*vatsın desem çok kırıcı ve ayıp olur yani sevmesem de ona saygı da kusur etmek istemiyorum. Bunu ona nasıl diyip ayrılırım?

Sevgilime onu kırmadan g*vat olduğunu nasıl söylerim?