Arkadaşımın drama queen modundan sıkıldım, görüşmezsem çok ayıp eder miyim?

Selamm🥳🥳

Kendisi çocukluk arkadaşım olur ve 3 yıl kadar önce madde bağımlılığından hastanede yattı, aynı iş yerinde çalıştığım çocukla sevgili oldu ve ilişkileri 8 ay sürdü sonucunda sözde çocuk bunu aldatmış. Herneyse 2 haftadır drama queen modunda takılıyor. Geçmişinde madde ve alkol kullanımı olan biriydi ve çocuk bunu düzeltti sayesinde o ortamdan elini ayağını çekti. Son 1 haftadır sürekli beni alkol alalım veya izne çık tatile gidelim yok efendim ortamımızı değiştirelim farklı mekanda takılalım diyerek darlıyor ve ben bunların hiç birini istemiyorum bunuda ona sözel anlattım yetmedi tavır yaptım anlamıyor. Biriyle ilişkin bittiyse komple bu kadar hayatını etkilemesine izin verme kadınsın sen diye bin tane laf söyledim tamam diyor aynı moda yarım saat içinde giriyor. Benimde bi ilişkim var ve artık erkek arkadaşım bile bunaldı onun beni arayıp darlamasından, arkadaşımdan utanç duyacak noktaya geldim sürekli onun bu drama queen ruh halinin makarası dönüyor. Bi süre görüşmemeyi içten içe istiyorum ama onu bu ruh halinde de tek bırakmaya gönlüm razı değil ay bilemedim çok, nasıl düzelir bu kız kendisine kötü bişey yapmasını veya o şeyleri tekrar kullanmasını istemem ama benide artık bıktırdı gibi bir şey oldu. 🥹

Güncellemeler
10 ay
Şuanda bile bu saatte beni arayıp darlıyor, alkol almış. uyuycam sabah iş var diyorum ağlayıp duruyor. Ayy delircem
Güncellemeler
10 ay
Bu arada şeyde geliyor aklıma ben eski sevgilisiyle aynı yerde çalışıyorum ve çocuğun üst departmanıyım acaba gidip çocukla konuşup anlatırım vs diyerek mi bu kadar drama queen oldu emin olamıyorum. Çocuk bunları zaten biliyor ama kızı sallamıyor. Kızda çocuğun bildiğini ama zerre umrunda olmadığını bilmiyor. Gönlüm razı gelmiyor söylemeye bak o hayatına bakıyor diye 🥹 ayy son güncelleme olsundu bu da
Arkadaşımın drama queen modundan sıkıldım, görüşmezsem çok ayıp eder miyim?