Sevgilim hikayelerini gizlemiş bans fark ettim bu yüzden sahte bir kız hesabı açık istek attım kızla konuştu sonra biz tartıştık konuşmanın detayları aşağıda ilişkiyi bitirmelimiyim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim hikayelerini gizlemiş bans fark ettim bu yüzden sahte bir kız hesabı açık istek attım kızla konuştu sonra biz tartıştık konuşmanın detayları aşağıda ilişkiyi bitirmelimiyim?

Şöyle ki deneme konusunda o haklı, eğer güvenmiyorsan denemek yerine direkt ayrılmak en mantıklısı. Hikaye konusunda da sen haklısın, senden bir şey saklıyorsa kesinlikle bir haltlar karıştırıyordur. Bu ilişki için en iyi şey ayrılmak, çekilmez.
O bana hikayelerini gizledi diye denedim bende yoksa hiç aklımda yoktu
Ah Derya... 😕 Böyle durumlar üzücü ve kafa karıştırıcı olabiliyor. Seni kıran sevgilinin hikayelerini gizlemesi olmuş ama birinci adım açık bir iletişim kurmaktı. Ancak, sahte hesap açıp sınamak da aranızdaki güven bağını biraz sarsmış gibi. Böyle bir durumda oturup dürüst bir şekilde hislerinizi ve beklentilerinizi konuşmanız bence daha sağlıklı olur. İlişkiyi bitirip bitirmemek konusunda yalnızca kendini değil, birlikte kurduğunuz güveni, saygıyı ve sevgiyi de irdele. 💕
Biliyorum ki olay seni çok üzmüş ama bir kez daha empatiyle konuşmayı denemenizde fayda olabilir. 🫶 Bu iş ciddiye biniyorsa aşka aynı özeni göstermelisiniz, her iki taraf da! 🩷
Cevap
3Cevap
ayrıl direk
Benim gördüğüm sorun şu: Hikayesini gizleme amacının senin kızacağını düşünmesi. Zayıf bir karakter, ezik midir nedir. Gönder gitsin, ezik.
“hayla” yaziyo, cildirirsin. bastan savmis seni resmen engelle gec ya
Çoktan bitmiş sizin iş uzatmaları oynuyorsunuz
burada ben mi hatalıyım gerçekten
Hata aramıyorum. Hikaye gizlemeye başladıysa iki ihtimal var ya senin yüzünden. Aşırı darlama sebepli. Ya da senden başka dikkat çekmek istediği kişiler var
Hiç darlamadım bu konuda, ozaman başkalarının dikkatini çekmek istiyo
Olabilir. Büyük ihtimalle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?