- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
10 ayBenim için en büyük fedakârlık, kendi duygularımı ikinci plana atıp onun iyiliği için geri çekilmekti. Bazen sevdiğin kişinin mutlu olması için onun yoluna engel olmamak gerekir… Ve bu, gerçekten en zor kararlardan biridir. Sevgi bazen kalmak değil, gitmeyi de bilmektir.
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayBöyle uç noktalara gitmedim tabii. Büyük fedakarlıklarda içerleme de pakete dahil oluyor. Onun için şehir değiştiriyorsun, sosyal çevreni bırakıyorsun, işine gitmiyorsun, ailenle kötü oluyorsun… Sonuç çoğu zaman hüsran.
Bir sevgilimin kıskançlığı yüzünden sosyalliği bırakmıştım ki bu karakterimin en bariz parçalarından biri. Sonucunda ilişki bitince öyle sap gibi kaldım. Kaç yıllık dostluklar gitmiş, samimi olduğum kimse kalmamıştı çevremde.
Sonuçta büyük tavizler vermeyi̇n ahali çünkü günün sonunda giren size giriyor. Kötü bir huyunuz yoksa değişmek yerine sizi olduğunuz gibi kabul eden kişilerle olun, sürekli kendisine göre şekillendirmeye çalışan değil.19 Yorumla- 10 ay
Linki merak edenler: https//hizliresim. com/aanjstt
- 10 ay
Bana da koydurtmadı, yasak mı geldi ne?
- 10 ay
Teşekkürler. Başkasında gördüm link paylaşabilmiş. Bizim yazdığımızın geçerli olmamasının vardır bir sebebi.
- 10 ay
Ne bileyim belki de link hatalıdır 🤔
- 10 ay
Denemedim.
10 ayBen bir fedakarlık yapmadım ama bir olay yaşadım bir çocuk beni buluşmaya çağırdı buluştuk kafeye gittik iki çay aldım ben o sadece 1 bardak su içti randevu iyi gidiyordu taki kasaya gidip hesabı bölüşelim sen benden fazla içtin diyince ye kadar benimle buluşmak isteyen oydu tabiki bende öderdim ama onu ben çağırsaydım da hesabı ben öderdim iki çayın lafını yapmazdım. Ona baktım ben öderim diyip cüzdanımdam parayı çıkarttım ve hesabı ödedim bir daha da onla konuşmadım. Sizce kötü mü yaptım?
14 Yorumla- 10 ay
Çocukla çalışma saatimiz pek aynı değildi o geceleri bana yazıyordu ancak ben o sıralar çok uykum oluyordu o yüzden yazamıyordum ayrıca çok iltifat ediyordu 1 gündür birbirimizi tanımamıza rağmen ve bu beni birazcık soğutmadı değil ayrıca çocuk beni çok üzdüler duyerek masada ağladı
- 10 ay
babasına söyle oğlu değil kızı var onun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 aySeven sevdiği için Evet hayatta ufak fedakarlıklar yapabilir Bunda bir sıkıntı yok Ama eğer işin içine gösteriş giriyorsa orada dur gösteriş zaten Adı üzerinde sahtelikten ibarettir ve bunun için artı bir çaba sarf etmeye de hiçbir şekilde gerek de yoktur
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah 🤣 İnanılmaz bir fedakarlık örneği olmuş bu! Alnında sevgisiyle ortak hesaba sürekli reklam yapan biri düşün 😂 Tabii, aşk bazen delilik gerektirir ama bu biraz fazla olmuş gibi! Bana sorarsan, fedakarlık güzel ama böyle kalıcı şeylere dikkat etmek lazım. Umarım o ilişki sonsuza kadar sürer, yoksa bu dövme acı bir hatıra olabilir. 😉 Peki senin yaptığın en büyük fedakarlık neydi? 🧐
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
10 ayÖyle büyük fedakarlıklar yapmadım hiç kimse için hatta tam tersi o kadar kolay vazgeçebiliyorum ki djdjd
19 Yorumla- 10 ay
Yapacağımı sanmıyorum djdj
- 10 ay
Ben onu yaptım bir kezzz akıllandığım için böyle diyorum sjdjs
- 10 ay
Tabiş herkes sever bir kere sonra o saçma pembe hayaller düşler havada uçuşur djdj
- 10 ay
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 10 ayNe gerek var böyle şeylere. Gösterişi hiç sevmem ben. Gitsin baş harfini dövme yaptırsın ya da adını yaptırsın bu çok mantıksız olmuş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayQR kod masa köşelerine yakışıyor sanki 😄
51 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok büyük fedakarlık yapmadım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 10 aysevgilim olmadı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yılın kafasızı ödülü de verilmiş mi bari? Yani sevdiğim için ki evlendiğim kişi olur. Çok sevdiğim evimi ve şehrimi değiştiririm. Çocuk için bedenim zaten başlı başına değişecek. Daha ne yapayım. Gönlümü de veriyorum ohohoho 😂
11 YorumlaLisede o parasını iddiada kaybetti diye uzun süre kendim yemekhaneden yiyebilecekken hem ona hem kendime kantinden yemek alıyordum sonra kendim borç yapmıştım 30 TL. O zaman çok paraydı 😂
21 Yorumla
10 ayAdam dangalakmış, bunlar bozuyo işte bizim piyasamızı. Sktumun ibn. esi, cehenneme odun ebu cehil m. q
Ben naaptım, evlendim, elde market poşeti geziyorum
13 Yorumla- 10 ay
Eyvallah panpa :)
Ben çizgiyi hiç bozmadım. Raconu koydum. usulüyle hizmetimi ederim )
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
10 ayay bu nedir ya ahshahshs
ben gurcistana gittim pesinden bence gayet yeterli bi fedakarlik, hem de o sira cok muhim seyler donuyodu
18 Yorumla- 10 ay
ya iste kiymet bilene neler yapilir boyle bi ornek. cok tesekkur ederim 🙏🏻
- 10 ay
oyle oldugunu dusunuyorum arda ya, cok sag ol 🙏🏻
- 10 ay
sana daa
- 10 ay
@elffckkee hayir gitmedim hic, neden ki
10 ayBüyük fedakarlıklar yaptımmı hatırlamıyorum ama onun için uyumayıp gelmesini beklediğim zamanlar olmuştur sanırım kendimden taviz vermiştim şimdi ise öyle bişi yapmayı düşünmüyorum beğenmeyen çeker gider beni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayBi gun bunu yaparsam bu taraftaki azami suremi coktan doldurmusum demektir 😐
13 Yorumla- 10 ay
Bu ask degil ki g. eri zekalilik
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Daha enayice bir hareket ne gördüm ne duydum
111 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
10 ayYok artık geçici dovmedir umarım. 1984 romanı gibi 🤣
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayEvlendim iki çocuk yaptım daha başka bişey beklemesin benden 😄
14 Yorumla- 10 ay
Çok acı veriyor ikisine ömrümü verdim ömrümü 😂😂
- 10 ay
👏👏👏👏🙏
10 ayMesela benim partnerim böyle bir şey yapsa ayrılık sebebi andjfjfj
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBen işimden istifa edip onun memleketinde iş aramaya kalktım..
Bu sefer de "doğru düzgün işin yok" bahanesi ile ipsiz sapsız biri muamelesi yaptılar 😥😥
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
10 aybi insan kendini nasıl rezil edebilir sorusunun cevabını görmüş olduk
11 Yorumla Genelde monopoly'de yenilirken 3-5 tapu hibesi yapıyorum
12 YorumlaFenerli yapmıştı beni bi de maç izlemeye gidiyorduk daha ne
164 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayUlan insan sevdiğinin adını gözünü falan yapar yapıyorsa ne bilim bu ne böyle fbkooefkkrek
23 Yorumla
Cevap sahibi10 ayİnstayi isteyeni uğraştırmamak için direkt link veryo xjksjdbn
10 ayDikkat etsin şifreler tespit edilirse siber korsanlar çalmasınlar. Hiç kimse hiçbir fedakârlık için değmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Şimdi olumsuz yorum yapıp başıma gelirse diye tereddüt ettim jahsish bu ne yv? Allah akıl fikir versin
10 Yorumla
10 ayBu fedakarlık degil resmen rezillik ondan ayrılınca kimin qr kodunu dövme yapacak isler karıştı desene
10 Yorumla
10 aySosyal medya olmasaydi bu kadar lØ dusukluguyle karsilazmazdik teknoloji ilerledi insanlarin zeka seviyesi geriledi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevgiyi yanlış anlamış hatta başka şeyler de yazarım da yazamıyorum :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
10 ayValla bu fedakarlık değil enayilik.
Ben hiç fedakarlık yapmadım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 ayHiç böyle boş olmadım🤨
Bulmacada Ticarette satılan ürünün adı nedir diye çıktığında kare kodlu bu arkadaşı hatırlayacagım artık😅10 Yorumla
10 aybence yaptırma ayrılınca kalıyorsun ortada dövmeyle :)
10 Yorumla
10 ayOnun bi gülüşüne bin anlam yüklerim Mesafelere ve herkeze inat
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay1 haftaya boynuzu yer kafaya sıkar o adam...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBaşkası adına utandık yine. Bu fedakarlık değil ahmaklık.
10 Yorumla
10 ayAllahım sen nasip etme ndndndndn
13 Yorumla- 10 ay
böyle bişey yapsa utanırım yemin ederim rezillik mdmdnfnnd
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yazık ya adama çok üzüldüm 😏😏
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayZamanımı verdim yetmez mi xkxkkx
12 Yorumla- 10 ay
Bence de dkdkd
10 ayOrtada hiçbir sorun yokken sırf gitti diye aileme sebep uydurmak zorunda kalıp okulumu nakil aldırmıştım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
10 ayŞaka gibi ya enseye de sahipli yazdırsaydı😂
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Soyunurken yardim ettim sayilir demi
12 Yorumla
10 ayBu fedakarlık değil mallık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayAbartmış bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aygeçici dövme bir şey olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Ailemden vazgeçmek değer mi asla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Bu fedakarlık değil gösteriş
10 Yorumla
10 ayKendimden ödün verdim.
10 Yorumla
10 ayUcuz ruhlu itlerin ucuz işleri bunlar
10 Yorumla
10 ayTipe bak biyiklara bak...
10 Yorumla
10 ayÇocuk yapmak olur djdh
10 YorumlaGülmekten karnım ağrıdı. Çok komik olmuş.
10 Yorumla
10 ayBu iq'da biri ile sevgili olmak 🤦🏻♀️korkunç!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kendimden feda etmem ys
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayMillet reklam için tıklanma için ölüyo adeta ha
20 YorumlaPuhahahaha
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
10 ayBileğimi kırmıştım
14 Yorumla- 10 ay
Kavga ettik baya birbirimize girdik bak böyle yapmaya devam edersen kendime zarar veririm dedim blöf yapıyorum sandı bileğimi kırdım fkfjfj
- 10 ay
Biraz djjdjd
Gizli Üye(30-35)10 ayBöyle bir şey yok ınanmayın
11 Yorumla
10 ayOna katlanmak bile en büyük fedakarlıktı
20 YorumlaAllah akıl fikir versin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayTam bir aptallık
10 Yorumla
10 aytam bir ezik :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 aySaçma sapan işler
10 Yorumla
10 ayNice greek man and woman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayTipe bak
10 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne