Çok hatalıyım, bana bir akıl verin?

dört ay önce altı aylık ilişkim onun telefonunda farklı farklı kadınların fotoğraflarını bulmam yüzünden bitmişti. Ondan sonra dedim ki gerçekten ciddi ilişki yapmayacağım erkekler bunu hak etmiyor hep hayal kırıklığı diye düşünmüştüm; bu yüzden de sadece Öylesine takıldığım birisi vardı üç aydır. Tam o zamanda karşıma başka birisi çıktı ve değer olacağını hissettirmeye başladı. Karşıma çıkan ciddi olabileceğini düşündüğüm kişi ile İlerledikçe öylesine görüştüğüm kişiyle olan bağımı azalttım, ama hep hayal kırıklığına uğradığım için bu kişiden de emin olmadan öylesine görüştüğümle de tam kesmemiştim. Geçen gün ciddi olabileceğimi Düşündüğüm kişiyle çok fazla içtik, çok çok sarhoş oldum ve gidip çocuğun yanında öylesine takıldığım kişiye seni özledim keşke yanımda olsan diye mesaj atmışım keşke yer 17 kat yarılsaydı da içine girseydim. Ciddi düşündüğüm çocuk da yanımda olduğu için bu mesajları gördü, telefon elimden çekip hepsini sesli bir şekilde okudu. Ben tabii Ertesi gün çok çok üzüldüm, çok pişman oldum defalarca kez özür diledim, ama kendisi bana haklı olarak “bu defter kapandı, sen Benim için sadece iyi bir insansın.” Dedi. farklı şehirlerde yaşıyoruz ben kendi şehrime geri döndüğümde onu aklımdan hiçbir şekilde çıkaramadım ve sürekli sesini duymak istediğimi fark ettim, düşüncelerimi hislerimi onunla paylaştım; o da çok hayal kırıklığına uğradığını ve güveninin çok kötü kırıldığını söyledi ama halen benimle konuşuyor her gün yazıyor her gün arıyor, göndermeli şeyler paylaşıyor. Seni halen seviyorum ama sana güvenemiyorum dedi. Ben o olaydan beridir pişmanlığımı elimden geldiğince samimi bir şekilde dile getiriyorum diğer kişiyi de tamamen engelledim zaten. Ama Kafam çok karışık evet affetmesi, unutması zor olacak ama bana önerebileceğiniz ne var? size çok ihtiyacım var KızlarSoruyor ailem.

Çok hatalıyım, bana bir akıl verin?