Hatalı mıyım sizce?

Sizce ben büyük hatta mı yaptım söylemekle? Dün abim ve ben gittik abimin sevgilisinin evinde oturmaya ve kızın da abisi var ama o nişanlı. Oturduk konuştuk eğlendik ve kızın abisi karşımda oturuyordu ve birden ona baktığımda göz kırpıp gel işareti yaptı bende gittim bana saygın var mı dedi bende evet dedim gerçekten de öyle biraz hoşlansam da ondan uzak duruyordum çünkü nişanlısı vardı ve yanlış şeyler yaşanmasın diye bile abi diyordum ona, sonra niye sordun dediyimde senden hoşlaniyorum diyip kendine çekip öpmeye başladı ve bende onu itip yapamam dedim nişanlısın bu kız sana çok güveniyor ve değer veriyor kıza iyi yapmıyorsun dedim biliyorum dedi madem biliyorsun neden yapıyorsun dedim ve o bana eğer birine söylersen benle problemlerin olur dedi tamam dedim ama sözümü tutamadım çünkü suçluluk hissi beni kemirmeye başladı ve gidip abimin sevgilisine söyledim ( yani onun kız kardeşine) ve o gidip annesine söyledi ve tüm herkes şimdi beni suçluyor ve kızla ve onun aylesiyle kavgalıyız sürekli benle çatışıyor.

Söylesem suçlu söylemesem yine suçlu 😔

Hatalı mıyım sizce?