Sizce ben büyük hatta mı yaptım söylemekle? Dün abim ve ben gittik abimin sevgilisinin evinde oturmaya ve kızın da abisi var ama o nişanlı. Oturduk konuştuk eğlendik ve kızın abisi karşımda oturuyordu ve birden ona baktığımda göz kırpıp gel işareti yaptı bende gittim bana saygın var mı dedi bende evet dedim gerçekten de öyle biraz hoşlansam da ondan uzak duruyordum çünkü nişanlısı vardı ve yanlış şeyler yaşanmasın diye bile abi diyordum ona, sonra niye sordun dediyimde senden hoşlaniyorum diyip kendine çekip öpmeye başladı ve bende onu itip yapamam dedim nişanlısın bu kız sana çok güveniyor ve değer veriyor kıza iyi yapmıyorsun dedim biliyorum dedi madem biliyorsun neden yapıyorsun dedim ve o bana eğer birine söylersen benle problemlerin olur dedi tamam dedim ama sözümü tutamadım çünkü suçluluk hissi beni kemirmeye başladı ve gidip abimin sevgilisine söyledim ( yani onun kız kardeşine) ve o gidip annesine söyledi ve tüm herkes şimdi beni suçluyor ve kızla ve onun aylesiyle kavgalıyız sürekli benle çatışıyor.
Söylesem suçlu söylemesem yine suçlu 😔
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kuyruk sallamasan böyle olmazdı sen suclusun burada şimdi vijdan yapma
Ne kuyruğu be nişanlısı var diye sakınıyordum uzak duruyordum o asıl bana kendi gelip asılıp kuyruk salıyor
Bir laf vardır dişi köpek kuyruk sallamasa erkek it yanaşmaz mış biz niye her hoşlandıgımız kızı öpmüyoruz bu işlerde erkeğe cesaret veren kadın dır sende hoşlandığını zaten belirtmişsin lütfen vijdan yapma eger istiyorsan hoşlanıyorsan nişanlısıyla ayırma yollarına bak aşkta her şey mübah 😉
Öyle yapıyorum zaten canım hem bu herkesin başına gelebilir kimse kimseden üstün değil
Kafana takma çabala olursa olur olmazsa olmaz kimse göklerden gelmedi daha iyisi çıkar karşına şansını bi dene ayrılırsa yapış gitsin
Aylesi istemiyor beni zaten güzel insanlar değil onlar hem baştan hoşlanıyordum şimdi hoşlanmıyorum arkadaş gibi ya da abim gibi görüyorum ama o sürekli ayaklarımda dolaşıyor hem ona sebep vermedim benden hoşlanması için o kendi gelip ona çekici geldiğimi söyledi
Bir heves olabilir fakat nişanlı bir adam bunu yapıyorsa sence karekterine nasıl güvenilir sonuçta zampara aldatan bir eleman bu adamdan olur mu gönül ferman dinlemez umarım senin için her şey iyi olur
Bence olmaz nişanlısına bunu yapan bize neler yapmaz
Ama yinede sağol 😊
Yani gelir gider başına kalkar seni seven isteyen le evlen erkek modeli bir kızın peşinden koşar elde edince git başımdan der
Aynen
Söylediğine iyi yapmisin ama elimde seni kurtaracak bir delil olsaydı keşke mesaj falan gibi onun seni zorladığına dair
Söyledim ama kimse bana inanmıyor ve sadece beni suçluyor evet suçluyum ama sadece ben suçlusu değilim o da benim kadar suçlu
Şenlik değil aslında o suçlu senide yanına çekmiş nişanlısı duydumu olayı
Onun kız kardeşiyle kavga ettiğimiz için tehdit etti beni söyliyecek diye
Senlik bişey yok sana nasıl kızıyorlar kendi oğluna suç bulmuyirlar da anlamadim
Bilmiyorum zaten kim suçlu kim değil artık bile bilmiyorum kafam çok karışık o kadar karışık ki sonunu kaçırdım kendimi de sürekli suçluyorum suçlu hissediyorum
salla ya sen dogru yapmışsın onurlu bır davranış guru duyman gerek
Gerek yoktu bunu söylemeye. Ama tabi onların da sana düşman olması doğru değil. Kız da anlatmasaymış annesine bunu.
hıı naptın kı
Bende bilmiyorum artık kafam çok karışık kim suçlu kim değil ayırt edemiyorum 😔
bısı yapmadıysan kımse suclu değil
İyi olmuş
Ne için iyi olmuş
Tacize ugrayip soyledigin iyi olmuş
ne oldu
Evet