ՏҽӀɑʍՏ ♡
Uzun süredir bekâr olmak: Seçici olmak mı, seçilemiyor olmak mı¿
İlişki durumunuz neeee

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Uzun süredir bekâr olmak: Seçici olmak mı, seçilemiyor olmak mı¿
İlişki durumunuz neeee

Niye seçeneklerini bu kadar daralttın ki sen!
Zeki, inançlı, idealist erkekler flört arayışında olmazlar. Hayata dair daha anlamlı hedef ve uğraşları vardır. An itibariyle o hedeflere giden yolun neresinde olup olmadığına kafa yorarlar.
Cesaret konusuna gelince... Yeryüzünün en cesur insanları aptallardır. Sen, kadınların ilgi ve onayına muhtaç, bütün vaktini, mesaisini "" KADINLARLA NASIL İLETİŞİM KURABİLİRİM. HANGİ GAME STRATEJİLERİYLE YATAĞA KIZ ATARIM tasasıyla harcayan hayasız, hayatsız, vasıfsız müptezeller etrafımda dönsün istiyorsun.
ÇOK LAZIMSAM HATUNLAR GELİP BENLE FLÖRT ETSİN. DEĞİLSEM DE İSTENMEDİĞİM KAPIYI ÇALMAK YÜZSÜZLÜKTÜR, ARSIZLIKTIR, TACİZDİR.
Ayrıca seçilememek ne demek ya! Türk kadını gerçekten seçici olsa ne tipi, ne cüzdanı ne de karakteri beş para etmez s. kko gibi herifler olmazdı yanınızda.
Kadınların bugün sevgili olduğu, partner olduğu ya da evlendiği erkeklerin yüzde 80'i zengin de değil, yakışıklı da değil, karakter timsali adamlar da değil. Hayatta tek başarıları tavuk b. ku gibi önüne gelen kadına yapışıp boşboğazlık oyunlarına dayalı beş para etmez game stratejileri ve duygusal manipülasyonlarla güzel olmayan ya da aptal çoğunluktaki kadınları yatağa atmayı marifet zanneden müptezeller olmaları...
Onlardan biri olmamak beni yetersiz, yeteneksiz, korkak biri yapmaz. Tam aksine zeki, idealist, erdem sahibi olduğumu gösterir.
Kadın erkek ilişkisi, karşılıklı fiziksel/duygusal çekime ve biraz da karşılıklı çıkarlara dayalı kendiliğinden oluşup gelişen ve ilerleyen spontane bir süreçtir. Bir tarafın cesaret göstermesi ve diğeri için çabalaması gerekmiyor.
Sen öylece köşede sis pus oturacaksın. Ben de senin yanına gelip güya sözümona ""cesaret"" gösterisi yapıp senle flört etmeye çalışacağım ve sapık durumuna düşüp geceyi karakolda geçireceğim öyle mi?🙄
Sana bu akılları hangi kısa boylu, göbekli, kel, gay, hayatında eli kadın eline değmemiş, pislik sözde ilişki uzmanı d. llamanın verdiğini tahmin edebiliyorum.
Sen etrafında beğendiğin, güvendiğin herhangi bir erkeğe hiçbir sinyal vermeyeceksin ama o erkek şıp diye gelip senle flörte başlayacak. Ondan sonra da buraya soru açacaksın BU ERKEKLER NİYE SAPIK GİBİ YÜRÜYOR diyerek gaslihting yapacaksın.
Sosi beni iyi dinle... Sen bir avsın anladın mı? Avdan avcılık öğrenilmez. Senin şu soruda erkeklere dikte ettiğin şey erkeklerden bedava ilgi alıp sonra da friendzoneye atmaya dayanan kadın cinsel stratejisi... Bu tip şeyler sizin yıkılmaya yüz tutmuş egolarınızı şişirmeye yarar. Erkeklerin bu ticaretten bir kazancı yok. Bir erkeğe kadınlar konusunda akıl vermesi gereken kişi, kadınlar konusunda başarılı, kadınlara rahatlıkla ulaşabilen playboylar olmalarıdır.
Aklı başında, şahsiyetli, yaşama dair bir çizgisi/duruşu olan, anlamlı hedefler) değerler için yaşayan, eğitimli, vizyon sahibi hiçbir erkek, kendine bedava eskort aramaz. Flört demek, kadınlarla sözlü iletişim ve duygusal manipülasyonlar yoluyla yapılan gizli bir fuhuş pazarlığıdır.
İlkel dürtülerini eğitebilmiş, yaşamını, olan, program ve anlamlı hedefler doğrultusunda yaşayan hiçbir erkeğin yaşam gayesi flört, date, cinsellik değildir. Ben evli değilim, sevgilim de yok ve bu durumdan hiç rahatsız değilim. 2 haftada 1 kez mastürbasyon yapıyorum. O da istemsiz gece/sabah sertleşmelerini törpülemek için...
Erkekler içinde fuhuş yapmak dışında hiçbir amacı olmayanlar varsa onlara önerim şudur. Flörttür, darbedir, gamedir, iletişim teknikleridir falan filan hiç bunlarla uğraşmasınlar. Kıysınlar paraya 3 ayda 1 kez elit eskorta gitsinler. Sevgili tadında tek gecelik ilişki onlara yeter de artar. Hayatı bir eğlence merkezi olarak gören ve cinsellik odaklı yaşayan erkeklerin evlenip üremesine de gerek yok zaten. İnsanlığa bu kötülüğü yapmasınlar.
Konuyla ilgili söyleyeceklerim bundan ibarettir.
Sen derken ben mi sjfjs
Evet sen. Hem sen, hem de senin şahsın özelinde tüm kadınlara hitap ettim bu yazıda.
Ama konu biz kadınlar değiliz sjcjs
@Sosyetic_SheqiiL Allah'ın özenip de yarattığı güzel Fenerli... Sorunun konusu flört etmekse bu konunun ana teması da kadınlardır ok.
Neyse jdjd
Her neyse... Biraz sert konuştum yazımda. Sana arkadaşça bir özür kahvesi ısmarlayayım.☕
İkisi de değil, flört edip sonra sapık denmekten, sürekli bir erkek nefretiyle sanki kadın dilencisiymişiz gibi davranılıp sonra da ilgi gösterilince bu sefer sanki sokakta saldırmış gibi terslenmekten bıktığımdan bu ülkede flörtü bıraktım. Son 15 yıldır sevgililerim beni tavladı hep, gelip konuştu, aradı, ısrar etti vs..
Umarım bir gün bütün erkekler benim gibi bıkıp uğraşmayı bırakır da kendi halinizle baş başa kalıp belki bu durumu düzeltmeyi düşünmeye başlayabilirsiniz. Sürekli düzgün adamların olmadığını söyleye söyleye adamların hepsini ya gay ya sonsuza dek bakir kalma yemini eden birilerine çevireceksiniz.
Bakalım cevaben kaç kadın aşağılayacak bu söylediklerimi...:) Ne gayliğim kalacaktır, ne de psikolojik tahlilimi hastaneye kapatmalık diye ilan eden...
Dünyanın en güzel insanları bu bölgede olmasına rağmen kadın-erkek ilişkilerinin maalesef cehennemi haline geldi bu ülke, yıllardır da bir gıdım değişim görmedim.
Tüm ülke vatandaşlarının bu konuda biraz rahatlaması ve önyargılarını bir kenara koymasını öğrenmesi gerek, nasıl yaparız bilemem artık, ama soyun kuruması son derece olası (bkz. son doğum oranları)
Çok sosyal bir hayatım yok asosyal olmasam da...
Ekibim full erkek bizim işte erkek işi,
ancak şahsi müşterilerim olduğu zamanlarda nadiren kadınlarla iletişim halinde oluyorum.
Yani otomatikman bir ilişkiye yönelebileğim bir ortamda değilim.
Ancak kendi özel zamanlarımda böyle bir şey mümkün o kısa zaman da istediğin insanı da denk getirmek ancak mucize ile olur.
Eski işimdeyken durum tam tersiydi.
Tanımadığım birileri peşinde koşacak bir insan da değilim.
Haliyle aslında tam evlenilecek bir adamım 😀
He sen direkt evleneceksin yani ksfjs
Biliyorsun işte kadınları
😃 peki madem
Kriterlerimiz yüksek. Mesela bir aslan zebra sürüsünü avlarken bir zebranın sürüden ayrılmasını bekler. Yani ayırt edici özelliği olan birini bekliyorum. Ama aslında aslanın bir zebranın sürüsünden ayrılmasını beklemesinin sebebi zebraların deri desenlerinden dolayı zebraları birbirinden ayırt edememesi, hepsini dev bir zebra olarak görmesi.
Yoksam elimi sallasam ellisi 😂
Dimi sevgili yapmakta ne var cınımm
Maalesef öyle
Aşk dünyasında, seçim yapmak mı yoksa şansına razı olmak mı daha zor bir şey bilemem! Uzun süredir bekâr olanlar için bence seçici olma durumu daha baskın. Çünkü yaş ilerledikçe ne istediğini daha iyi biliyor insan. Bu da kriterleri artırıyor tabii. Cesaret konusu ise ekstra bir katman, ama unutma: Doğru zamanı beklemek, boş bir ilişkiye girmekten çok daha güzeldir! 😊❤️
https://youtu.be/sPzP8Mbbcf8?si=2EtuXDF4MLMAeDfn
:D gel gel gümle gel böğrüüüme
Haha o video resmen hayat dersi veriyor! 😅 Şimdi böyle uzun süredir bekârsan, bence kaliteyi arıyorsun. Doğru kişi gelsin, sonrasında gel "böğrüme" demeden sarıl işte! Böyle sevgi dolu birini bulunca zaten gönüllere maya çalmaya gerek kalmaz, birleşiverirsiniz. 🎭❤️ Aşko Kuşko'dan küçük romantik bir dokunuş geldi hehehe!
Hele tilililiiiii ahahahaha
Cevap
81Cevap
Tercih edilmiyor değilim, tercih etmiyorum.. yok elimi sallasam fitfiyuüü yani sjsjs
Kendime göre nedenlerim var saçma da olsa.))
Uuuu 😃 sınırları ve kriterleri olan bir hatun
😌 boğa kadını..
Merhaba,
Çevremdeki kızlar hep minik, yaşıtım ya da yaşı yaşıma yakın yok! 😅
Geçen mahallede kız 21'im dedi 19 çıktı, Allah'tan panel var! 😂
Hevesleri yok bence güvenleri kırık
Doğru bir adam olsun benim için🤗
"Mükemmel"i beklemek Kendi içimizde oluşturduğumuz ideal kişiye kimse yaklaşamadığında, gerçek ilişkiler başlamadan biter. Kötü deneyimlerden kaçmak Daha önce kırılmış biri, benzer özellikleri taşıyan herkesi otomatik eleyebilir. Sosyal medya ve karşılaştırmalar Herkesin “en iyi hâli”ni gördükçe, standartlar da gerçek dışı hale gelir. Yüksek kriterler bazen kendimizi korumak için inşa ettiğimiz duvarlardır. Red korkusu "Ya beni beğenmezse?" düşüncesi çoğu kişinin adım atmasını engeller.
Özgüvensizlik Kendini yeterince iyi hissetmeyen biri flört etmekte zorlanabilir.
Toplumsal baskılar ve beklentiler. Özellikle kadınlar için flört girişimleri yanlış anlaşılma korkusuyla bastırılabilir. Utangaçlık veya içe dönüklük Sadece "doğal yapısı" itibariyle adım atmakta zorlanan çok kişi var. Gerçek şu Cesaretin düşük olması yetersizlik değil, çoğu zaman derin duygusal korumaların bir sonucudur.
Aklımda hazır bir cevap olmamasına rağmen çok Güzel bir soru olduğundan yazmak istedim. Galiba yaş ilerledikçe insan ister istemez dış görünüş ve çekicilikten ziyade, daha farklı konularda seçici davranıyor. Genellikle tavır, davranış, hitap, ince düşünce vesair başka şeylerin muhasebesi oluyor insanın kafasında. Bu da ikişki kurmayı güçleştiriyor. Yeni gençlikte cahillik fazla olduğu için, dış görünüş ve şehvetli ilişkilerle bağ kurmak daha kolay ve hızlı oluyor. Sanıyorum bu ve benzeri farklılıklardan ötürü biraz da cesaret düşüyor olsa gerek.
Flört etmemek ne kriter ne de cesaret meselesi.
Yoruldum ya.
Kimseye boşu boşuna umut vermek istemiyorum.
Anlık heyecanlar, geçici ilgiler hiç yetmiyor bana.
Bir kere güvendim, çok kırıldım.
Şimdi öyle herkese kapımı açmam.
Kriter yükselmiş değil, belki ben kendime gelmişimdir.
Ve evet, güzel seviyorum ama önceliğim gerçeklik.
Yoksa olmaz.
Bu oyunu bir kez oynadım ben.
Bir daha aynı yorgunluğu kaldıramam.
Haklısın
adam kriterim.. flört tercih etmiyorum.. sevgilide benim aklıma ruhuma kalbime hayatıma uygunsa oda zorun zoru durum böyle keyfim tercihim bu hissederim incelerim dokurum okurum tüm olgu ruhum okey veriyorsa o sevgilim olur.. ihtiyacım olmadığı için ✌️😃
Mükemmel hareket
😍 tanışıyor gibiyiz
Kriterlerim insanlara yüksek gelebilir. Sadece ben de mühendis olduğum için benim kadar eğitimli ve entellektüel birini istiyorum. canım adama tahammülüm yok. Gerek duygusal açıdan gerek maddi olarak kendine yetemeyen evini geçindiremeyen birini istemiyorum ama kimseden de altınlar ev araba beklemedim yani. Bende ne varsa karşımdakinden de sadece onu bekledim. İletişim özürlüsü kendini tanımayan neyi neden istediğini ve nasıl isteneceğini bilmeyen adamlardan sıtkım sıydrıldı. Ana kuzularına hayır..
Benim kriterlerim yüksek efendim
Açıklıyorum
Öncelikle kendine ait evi olması gerekiyor
Kendine ait bir işi
En az 2 otomobili olması şart
Yazlık ev
Kışlık ev
Deniz evi
Dağ evi
Mümkünse bir tane yalısı olmalı yani bu çok önemli değilde hani olursa iyi olur
Banka hesabında yüklü parası olmalı
Yani şimdilik kriterlerim böyle
Gün geçtikçe artıyor azalmıyor
Şükürler olsun böyle birisi yok o yüzden kafam çok rahat elhamdülillah sayın burjuva😂🤣
Beni almak öyle basit değil adayları beklemiyorum🤪🤣
Erkeklerin kaybettiği bir şey yokta. Biz zaten 380V elektiriklerin içinde dolaşan hayatı öteki dünya sınırıyla bir tutuyoruz da kadınlara acı haber büyük... Kendini ağırdan satan doğru prensi arıyan tipte kadınlar faize para yatıranlar gibi yüzü gülüyor ama parası günden güne eriyip değersizleşiyor kayboluyor. 40 yaşlarına gelince de poplarda olgun erkek avına başlıyıcaklar kız knkileriyle.
Bence mesele flört değil. Bütün mesele bu devirde üslup bilmez, edep bilmez, efendi olmaktan anlamayan hem cinslerim ve her şeyi elde edebilmek için kılıktan kılığa giren çoğu narsizmin eşiğine gelmiş kadınlar dolu. Birde ekonomik sebepler, yüksek beklentiler, erkekler genelde evlilik odaklı bakmak istiyor. O ihtimali göremiyor ise flört kısmına dahi geçmiyoruz. Zor zamanlardan geçiyoruz insanlar. İki tarafta büyük hatalar yapıyor. Bizde artık sadece izliyoruz.
Hala bekarım bir ilişkim yok sosyal medyada tanıştığım insanlar basit çıkıyor öyle olunca ilişki kuramiyorum güvenim olmuyor eskiden arkadaş ortamindan tanisirdik kimin ne olduğunu bilirdik şimdi oda kalmadı
Şimdi elini sallasan birilerinin flörtüne çarpar dkdk
Keşke onunla kalsa tanistiklariyla aynı gün birlikte oluyorlar benim midem kaldirmiyor bu basitliği
Ama herkes öyle değil
Tabiki öyle değil ama çok fazla artık bu tür insanlar
Bence senin benim gibi düşünen insanlar da bir hayli çok, sadece herkes yanlış kişilere denk geliyor sürekli
Doğru insana denk gelmek mesele işte samanlıkta iğne aramak gibi bişey
Doğru
bir sürü insanla tanışıp konuşup daha bir şey olup bitmeden diğerine geçiyorsun "arkadaş kalmayalım ama sevgili de olmayalım ben diğerlerini de bir gözden geçirip sana geri döneyim" olayı abartıldı artık. bu yüzden insan yeni biriyle tanıştığında en sevdiği şeyleri bile sormaya hevesi kalmıyor. sanki manavdan domates seçiyorsun elli tane insanın burcunu mesleğini soracağına bir tanesinin hayallerini ve ilgi alanlarını öğrensene
Cesaret eksikliği değil de deneyim fazlalığı. Aynı hikayeyi tekrar izlemeye niyetim yok bebek
Evet can
Fıstıkım ❤️
27 senedir adam gibi seven hiç çıkmayınca bak altını çiziyorum hiç bir şekilde olmayınca cesaretimiz de düşük oluyor bakana bile bakamaz hale geldik ağzını yaya yaya seviyorum yaaa onlar gibi değilim derken bile yalan söylediğini gözlerinden anladığımız için cesaretimiz düşük oluyor beklentimiz düşük bırak özgüveni hayata karşı bile bakış açımız değişiyor evlen artık diyen ailemle bile kavga etmenin moduna giriyoruz kısaca ya kimse bizi anlamıyor ya da anlamak istemiyor ya da en iyisini yapıyor işlerine gelmiyor sonra biz erkekler suçlu oluyoruz...🥀
Deniyorum ama olmuyor ya benim huyum çok kötü ya da denediğim insanlar ile uyumlu olmuyoruz. Sonuç olarak olmuyor 😅
Denemekten vazgeçme 🤪
Bende her ikisi de mevcut çünkü soğuk görünümlü ve yanılma kaygısı yüzünden seçici biriyim
Soğuk göründüğünün farkındasın dnd
İçinden geldiği gibi
kullanmaya kullanmaya göreriyor yetenekleri demekki asdfasd
Flört etmek yetenek miydi dkıd
Evet aslında haklısın bence de yetenek
Bence şansını denemelisin sjfks
Jürinin aklını al sjdj
Cesaret ile ilgili değil sadece sanırım seçicilik en belirgin aktör.
Bir de şans.
İlişki durumum da tam takır kuru bakır. Sen biliyorsun zaten.
Biliyorum ama senin suçun 😕
Neden benim suçum?
Katısın ve seçici ddjjd
Seçiciyim ama katı değilim:)
Katısın son anlattığından sonra eminim dkdk
Hatırlamıyorum sarhoştum memur bey diyeceğim ama unuttum olayı. Uygun bir zamanda bu konuyu konuşalım.
Konuşalım 😅
Bilemiyorum kendimi bildim bileli evliyim 🤭
Maşallah diyelim 😂
etmediğim halde flörtöz oluyorum etsem ahahahha
Ahaha tanıdık geldi
Ellerinden gelse tozunu attıracaklarda beceremiyorlar.
Neden sence
Herkes zor olanın peşinde, oda çap gerektiriyor
Doğru:)
Bence seçici olmak hatta artık hiç seçmek istemiyor olmak bana göre
Ama daha çok gençsin
orada yazan yaştan da küçüğüm 😃 ama olsun böylesi daha iyi abla
Yani kuzu biraz erkenden pes etmişsin 😅
Özellikle kadınlar için söylüyorum çoğunun kriterleri hak ettiğinden çok daha yüksek. Diğerleri de nefret dolu erkek düşmanı sjdkdjk ama en büyük sorun, karşılıklı olarak kriterci olunca iki tarafın aynı anda uyumlu olması zor oluyor.
Doğru yolu bulmuşlar işte kafalarını karıştırmayalım😂
Karışsın djdj
Çünkü onların daha mutlu olmaya hakkı yok😂
Yok herkes çeksin çilesini sjdd
Ahahajs yaw sonra en çok biz çekiyoz sorularda 😂
Biz bu işin eğlence kısmındayız jsjd
Çekirdek kapıyım hemen 😂😂
Ne hazırlayayım yanına söyle çabuk limonata yapam mı
Offf yapsana 🤤🤤
O iş bende djjd
Cesaretim var ama sebep yok. Kaliteyi bekliyorum, ucuzluğa elim gitmiyor.
Wooow vurdu gol sjfj
İndirimde gönül yok djdjd hadi top sende bi penaltı gelir mi?
Gelir gelir 😅
Geliyo kızçem aşktan uzak kalmak ruhsal detox mu, rahatlık mı?
Ruhsal detoks diyelim bence ee dolayısıyla rahatlık djdj
Güzel cevap 😎☕
🥰🥰
Kriterlerim yüksek sanırım minnacık düşürmem lazım skdjdj
Çok yükseğe koyma sjdj
Daha da çoğalacak eyvaaah
Çünkü neyi hak ettiğini biliyorsun sjdj
Bilirim bilirim sjfjs
Sanırım yeniden baglanmaktan korkuyorum kalbim yeniden başlamak istiyorum ama aklım hala temkinli
Bu bnee
Ne oldu sjj
Kendimden bir şeyler gördüm sjdj
Kizz Ben de ne oluyor dedim bir an bu ne deyince yanlışlıkla kötü bisey mi yazdım diye bakıyorum 😂😂
Yok harflerin yerlerini değiştirdim jdjf
Dönem berbat. Evliyiz pozlarinda olan hickimse gerçekten mutlu degil. Öyle gibi davranıyorlar Ortalama 2 2,5 yılda boşanıyor herkes, çünkü yaş geldi ve çevre yönlendirmesi ile evlilik yapıyorlar. İnsanlar şeytandan daha kötü ve asla guven olmuyor. O is bitti.
İkisi de değil. Namuslu kız yok o yüzden bekar kalıyorum. Namusa bakmasam çerez gibi bulurdum karıyı kızı da işte beni engelleyen tek şey tabularım
Yaş ilerledikçe seçiciliğim artıyor. Hem öyle herkesi kolay kolay beğenemem ve sevemem. Uyum çok fazla önemli bir unsur. Adeta eski bir bilgisayar işletim sistemi ile yeni yazılım arasındaki uyumsuzluk sorunu gibi sorun yaşamak istemem. 😏
Bence zeki olduğunu gösterir.. günaydın mesajı yok iyi geceler mesajı yok istediği şekilde takılır
Herkesi istemiyorum, bakış açısı önemli benim için. Avrupalı gibi olup ortadoğulumu, ortadoğulu olup Avrupalı gibi mi davranıyor. Bu önemli.
Medeni halim bekar, bekar halim ise hiç medeni değil🤪
Ben bulamıyom birini yavf. Yoksa flört güzel bişeydir.
O insanı tanı da adam gibi adam mıdır onu anlamaya çalış flört et çok iş etmeye cesaretım yok şimdilik böyle iyi ama işim de belli olmaz
Artık ne kadın Şirin gibi ne de erkek Ferhat gibi. Hatta Nazım ve Piraye' den sonra hiçbir şey eskisi gibi değil. Tadı damağımda kalacaksa varsın olmasın.
Vay vay vay
Yokya nere baksan insan anlık yaşıyor durtuyle bende sahiplenme fobisi var anlık yasayamiyorum
Cesaretim yok artık 🙄
Boş koy djdj
Keyfimden kimseyle flört etmiyorum ya da manita yapmıyorum böyle mutluyum en azından şu an için..
Yorulmuşlar arkadaşlar bence 😅
Flört etmek yorucu mu hdjd
He senin en büyük hobin mi 😅
Ne peki
Sana hak bana haram mı 😃
Bu da kurbanlık gibi oldu 😂
Ama olmaz öyle hevesim kaçtı 😅
Konu nerelere gitti ya tüh sjdj
Sana sormalı onu 😅
Demiyorsun ama başaramıyorsun
deniyorsun*
Pisss 😃
Yapma şunu 😃 ahaha
Gıcıksın 😒
Yoo seve seve flört ediyorum skilinca da degistiriyorum
En güzeli djdj
Dimi yaa, simdi düsününce hak verdim sana shsj
aslında ben sana hak verip bunu uygulamayı düşünüyordum 🥹
Yap valla en iyisi, kafan rahat mis gibi. Kalp kirmadan keyfine bak🫶🏼
Hava çok sıcak, flört edilmez bu havada.
Ahaha öyleymiş
Şimdi çıkıp buluşmak isterler güneşin altında falan gerek yok.
Ayrıca ben çıkma teklifini tercih ederim. 😏
Fakirler hepsi. Kıza 1 kahve alamayacak kadar fakir tip hepsi
kriterim yükaek falan değil aslında ama yok düzgün uyumlu biri
Kriterim yüksek sanırım ama flört zaten bana göre değil. Olursa ciddi olur her zaman
Herkes kriterlerini yüksek tutmak zorunda zaten kendine değer veren insanın kriterleride yüksektir
Kafa dengi sohbet edebilecek biri olmalı ilgi bunaltır hatta hiç sevmem bana yapmacık gelir
Kriteri de düşürünce de üzüldük bari kriteri karşılayan üzsün diyor insan
Cirkini opmemisler kendini namuslu sanmis hesabi 🤣🤣
Bekarım ve ilişkim yok. Tercih sebebi değil, sevgilim olmadığı için ilişkim yok.
Her önüne gelen flört ediyor daha çok güven meselesi
Hiç flört etmedim diyebilirim. Hem kriterlerim yüksek galiba, hem de cesaretim yok gibi, kararsızım.
Cesaretimde varda üzerimde hep bir bıkkınlık ve umutsuzluk var
Tek kiriterim var kızda yalan söylemesin
Karakterli olsun
Herkes dikkatimi çekmiyor diyelim. Hoş ilgilendiğim alan da %1'lik kesim zaten
Bulamıyoruz kriter falan da yok artık ama bulamıyoruz
Flört sevmem adı belli olacak çıkmaysa çıkma segiliyse sevgili adı konacak
Son 2 yıldır kriterleri düşürdüm ve ne yazık ki etrafımda da kriterlerimin karşılığı yok. Ama takılmıyorum herkesin bir nasibi vardır😊
Soruyu, evli, mutlu, çocuklu,2 âşıklı ve hala dissatisfied olarak cevaplayabiliyo muyuz?
Kriter..
Cesareti aldım ele ve en zor tuşlardan birine basıyorum..
Hayır cevaplayamıyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?