Uzun uzun yazmayacağım.
Direk ayrıl, hatta hemen son kez buluşmak istediğini ve özel bir konu konuşacağını söyle, buluşur buluşmaz ayrıldığını söyle.
Zaten bu sebepten ayrılmak geçiyorsa aklından, bunuda buraya yazıyorsan, bitmiştir olay. Bugün telefonda nerede buluşacağınızı konuşurken oğlan daha '' param yok '' demeden, sen demelisin '' bugünde şu park çok güzel oraya gidelim '' diye. Bunuda diyemiyorsan, direk bitir gitsin. Kimileri anlar karşısındakinin halinden, daha erkek söylemeden bugün sokakta el ele yürümek istiyorum seninle der. Kimi ise tavuk döner yemem der. Herkesin kendi tercihi, birşey söyleme hakkım yok.
Ancak sana tek sözüm, direk ayrıl !
Ayrılırkende edebine, adabına göre ayrıl. Son kez teşekkür et ve öyle ayrıl yüzyüze.22 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Çok doğru söylediniz.
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kızın kafasındasın saygı duyuyorum zenginlere layıksın sen ;) www.google.com.tr/search Ama sonra kullanıldım diye soru açma haaa... :@
00 Yorumla
Ben sevgilimle parkta uyudum paramız yoktu bız gibi soğukta kurı ekmek yedik. Sen ayrılsam mı diyorsun. Bir erkeğin zor gününde de yanında olabilmektir gerçek bir kadın olmak. Ayrıl sen onu haketmiyorsun. Yarın birgün evlendiğinde kocan zor günler geçirincede boşanacak mısın? Yok ya kadınların kötüsü erkeklerin kötüsünden daha fazla. Sen erkeğin cüzdanına bakarsan oda senin afedersin işini görecek yerlerine bakar haklı olarakç
121 Yorumla
Ayrıl. Bari çocuk akıllansın senin gibi bir pislik karıyla sevgili olduğuna.
139 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinleşme zaten çirkinsin
- +1 yıl
Çok haklısın :))
Soran+1 yılFotografın tost makinasıyla falan cekilmiş hala gelip burada bana kıskanınca tabi... mi diyosun kezo yıkıl
- +1 yıl
Yürübe adamsın ==D
- +1 yıl
para köpeği seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Eğer sevgilinin numarasını bilseydim emin ol şu an o ayrılmıştı senden ama işte kaderin cilvesiki bilmiyorum nasıl bir zihniyet bu kızım sen kimsin vehpi koç'un kızı mı sakıp sabancının torunu mu ki karşındaki hor göryorsun küçümsüyorsun boşuna dememişler parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye Allah sana belki para vermiş ama o çocukda biraz gurur varsa ve bu siteyi de takip ediyorsa sen gizli profilden bile paylaşsan o anlar ve sana tekmeyi koyar... Sabah sabah insanların sinirleriyle oynuyorsun hadi banada laf sokda göreyim boyunun ölçüsünü...
22 Yorumla
Soran+1 yılOff ooof hem fakir hem roman yazmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin ona destek olman lazımken aksine ayrılsam mı soğudum diyosun nası bir ülkede yaşıyoruz biz ya ne hale gelmişiz farkında olmadan. evet ayrıl, sen onu haketmiyosun. parası için mi çıkıyodun? önemli olan onun yanında olması değilse ayrıl. önemli olan sana bakması, sana sarılması değilse evet ayrıl. önemli olan şu soğuk havada birbirinize onun parası olmadığı için dolu dolu ergenlerin oldugu kafelere gitmek yerine sokakta sarılarak ısınmanız değilse lütfen ayrıl. yeri gelince bir simiti paylaşamıycaksan ayrıl
32 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun ağzına sağlık
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
Dinin. Imanin para olmus senn kizim simdiki kizlarin cogu bole iste eyyyy erkekler duyun olum iste sevgilileriniz bolr paylasimlarda bulunuyo iste cennette en az varlik ondan kadnlar hayat kdinlarina verin parayi hic degilse arada anasina ya da cocuguna ekmek gotureni bolle pisliklere verneyin paranizi
22 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma fakiir yıkıl
+1 yılSen nasıl bir insansın ya ben yıllarımı verdim adama bir kere bni Cafe'ye götürdüğünü bilmem hep Dışarda buluşurduk çoğu zaman aç olsam bile tokum derdim bilirdim çünkü söylenmez ama yol parası bile olmadğnı bilirim benm verdiğim çok olmuştur çünkü para üzerine kurulmamalı bir aşk !
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 526 cevap paylaştı. İlla bir yeremi gitmek zorundasın ptur parkta yürü bir avm ye gidin yol parası 5 10 lira orda gezin magazaları nedimki ben yaa bende aynı sorunu çektim be terk edildim şimdi apor arabamla okula gittimde gözünü alamıyo ama anca kafasını alır inşallah çocugunda şansı iyi giderde sen gibi birisinin dibini düşürür çocuk gelmiş seviyorum demiş sen paran yok heyy gidi heyy çogu kız böyle zaten
22 Yorumla
Soran+1 yılOf sonradan görme sus
- +1 yıl
Hayır ben deden zenginim sadee babam sıkıntınyaşadı iflas felan o ara gitti herşeyimiz ama şimdi kısa süre içinde tekrar var herşeyimiz ben daha dogmadan yıllar önce zengindim şimddi burada oyurup senin gibi aç gözlü biriyle servetimi tartışamıcam ne gereksiz birisin sana burada öneri sunuyoruz hala aklın benim söyledigim maddiyatta belli ne oldugun parsık seni
Bazı kadınlar para düşünür sen gibi.
Sonra erkek bunun farkına varır (zenginse ya da gelir düzeyi iyiyse) ve seni sevgili olarak farklı bir organın ihtiyacı olarak kullanır.
Bir kız param için beni severse ben o kızı kullanırım arkadaş. Kimse mıymıy etmesin. Demekki beni değil paramı seviyor. O kız gözümde fahişe ile eş değer.32 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin
- Para & Ekonomi konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bir Kızın giderine bakıyorsa kızda Erkeğin gelirine bakar sen buradaki Arkadaşlara bakma kriterinde para varsa ayrıl. Herkesin kriterinde aşk olmayabiliyor tipine bakmadan kimse kimseyle vakit geçirmiyor bu işleri geçeceksiniz ayrıl kız senden yanayım :))
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol , haklıyız
Senı samimi gormus sana param yok dıyor sen oyle sevıyorsn kı ayrılsam mı dıye soruyorsn.. yazıklar olsun onda yoksa sen ode.. muhtemel sende de yok... şayet sende varsa ne derdin senın?
Sana bı sey dîcem
Yıkıl karsımdan 😉52 Yorumla
Soran+1 yılSen yıkıl burdan asıl
- Para & Ekonomi konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara gel asdfg
Herkes parasızlığa bayılmak zorunda mı la? Kaldı ki buraya yazılanların yarısı yalan. Hadi oradan! Klavye artistleri sizi...
Rahatsız olduysan soğuduysan ayrılırsın bu kadar basit. Olayın karakterlilikle de karaktersizlikle de ilgisi yok.00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. kalbini arındırmadığın sürece ayrıl sen onu haketmiyorsun diyenleri anlıyamassın bence senin bu sorun namus denilen şeyin iki bacak arasında olmadığının en net kanıtıdır bence tabi sen ve karşındaki sadece gönül eğlendiriyor ortada ciddi bir ilişki yoksa ona birşey diyemem ayrılmak veya kalmak senin elinde
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Malesef her genç doğuştan şanslı değildir öyle çok para harcayacak kadar. Sen kendinde büyük ihtimalle ailenden alıyorsun harçlığını ve oda öyledir. Ama işte herkesin ailesi zengin değil. Senin için para önemliyse çalışan ve geliri iyi ya da zengin bir erkek arkadaş bulman gerekir. Bu çocuğun durumu belli ki çok iyi değil.
00 Yorumla
+1 yılAnca bir erkek bu kadar kullanılabilir işte kızları bu yüzden sevmiyorum eğer erkek arkadaş olduysan onunla iyi gününde kötü gününde yanında olacaksın bilader kullanıp peçete gibi atacakmış bir de. para için yapmayacağın sey yok galiba demek ki sana biraz para versek vereceksin yazık ya sana.
20 Yorumla
+1 yılErkekler kızlara para yedirmek için sevdiğim kız demiyor kusura bakma. Simit çay da o kadar kötü değil inan. Erkeklerin parasını yemek istiyorsan tatmin edici şeyler yapmak istiyorsan ona farklı bir meslek adı veriliyor sanırım tam bilmiyorum.
51 Yorumla- +1 yıl
Helal :)
Para & Ekonomi konusunda 777 cevap paylaştı. Sizin gibiler yuzunden butun kızları harcıyor erkekler.
https://www.capsomat.com/media/created/8hls9d.jpg30 Yorumla
+1 yılVay arkadaş bu para ne kadar önemliymiş a. q :) Herşeyiniz para olmuşla sevdiğini sandıkların bile para olmuş ayrıl gitsin çoçuğa yazık olmasın giderkende ne renkte olduğunu belli ette belki hesaptan giderken sana şöyle çek yazar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet herşeyimiz para olmuş sorun?
- +1 yıl
sorun mu ne biliyor musun? Ölüm var ölüm hiç kimsenin hayatını mahvetme gibi lüksünüz amacınız hayallerini yıkmak gibi bir amacınız olamaz. Gün gelir devran döner o parası yok diye bıraktığın bir kişi için ee mevlam öyle birini alnına yazar ki yaşadığın günleri özlersin.
Yani şimdi herşey para değilde bir erkekte para yoksa kötü hele hele sevgilisini mutlu edemiyorsa o daha kötü ben mesela sevgilim varken nezmn dişarı çıksak elimden geldiği kadarıyla en iyi yerlere götürüyordum yağmur da falan ıslanmasın diyede abimin arabasını alıp gidiyordum yani o da seni mutlu etmesi gerekir parası yoksa bulacak en iyi yerlere götürmesi gerek yapmurda ıslanmasın diye taksiye bindirecek ya da arabayla gelecek örnek yani bunlar
00 YorumlaAYRIL HEMEN. Hem ona hem kendine iyilik yap. Para guctur. Daha bulusmaya para bulamayan adam evlensenin nasıl aile babası olacak yahu. En nefret ettigim tipler bunlar. Paran yoksa sevgili neyine senin )) erkek adamin cebi dolu olur fakir de olsa zenginde olsa kazanir parasini. Neyse sinirleniyorum vak yine
00 YorumlaNe kadar kötü düşüncelerin var ayrılda kurtulsun cocuk senin gibi birinden dediklerine bak senin hala çocuğun yanında durman suc bir insani para icin seviyosan sen karaktersizin tekisin
31 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be
+1 yılYaa para karşılığı sevgili gibi davrananlara ne deniyordu...
73 Yorumla- +1 yıl
Sen parasizda mi seviyorsn
- +1 yıl
+1 aynı fikirdeyiz.
Para & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı. parası var dıe sevglısı olduysan parası yok dıe ayrılablırsın cocukta senın gıbı bırınde n kurtulmus olur
33 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan kurtulucam o bana kurban olsun be
- +1 yıl
veletlerin aşk anlayışı diyelim :)
+1 yılAllah Allah bebeye bak hele. Çocuğun parası yoksa sen karşıla masrafları. ya da sen ayrıl belli ki o çocuğa layık değilsin. Belkide çocuk senin ne mal olduğunu çözmüş para yedirmemek için bahane ediyordur parasızlığı..
01 Yorumla
Soran+1 yılHıhı
+1 yılayrıl tabi. fakirle işin ne. para yok eğlence yok aşk acısı yok. zengin birini bul Parasını ye yat sonra aşık oldum beni sabah terk etti diye Ağla daha zevkli hayat bu şekil
01 Yorumla
Soran+1 yılBoş cevap atma
daha önce parası için mi sevmiştin ki parası yok diye ayrılmak istiyorsun? soruyu okuyunca bile şaşırdım insan sormaya utanmalı bence
30 Yorumlagoruyomusun allah adama baska yollardan senden ayrılması gerektıgını soyluyor ınsallah anlar fukaram
31 Yorumla
Soran+1 yılTabi
+1 yılVaay etrafta var bazı insanlar 100 lira veriyon belli bir müddet yanında duruyor işte şu bu sonra istersen paran bitene kadar devam ediyor bu paran bitince eyvallah tabi gidiyor neden başka para verenler var. Ha parayla mutlu oluyosan eğer verelim sana 50 tl onunla gez onunla dolaş ister cüzdana koy ister cebine koy gez dolaş onunla
00 Yorumlasen yeryüzüne gelmiş oksijenimizi boşa harcayan bencil duygusuz egoist bir varlıktan başka birşey değilsiz :)) dışarıda parası olan çok amca var onlarla takılmaya ne dersin sana hiç hesap ödetmezler :)) öptüm seni canım
32 YorumlaValla benim sevgilim ilk bulustugumuz gun disinda para odemedi disarda, hep diyo param yok, butun hesaplari ben oduyorum, ama surekli de aldatiyo, para sorun degil de can feda, sevmiyolar sevse yapmaz hanii boyle, erkeklik gururu dite biseg var
05 Yorumla
Soran+1 yılNapalım?
- +1 yıl
Sen baya malmiśin :D
şimdi ayrıl 14 şubatta kendimi kötü hissetmesin ama yaptıgın gerçeten ayıp zaten birlikle olup yardımcı olmak için sevgili olmadınızmı onun yoksa sen yap et eyle hep erkek mi yapmalı bunları
10 Yorumla
+1 yılŞu ana kadar ayrılmamış olman hata. Seni hak etmiyor. Benim de erkek arkadaşımın durumu kötü ve sevgi denen şeyin parayla alakası yok. Sevgililik cafeye gidip sıcak cikolata içmek veya senin için sürekli para harcaması sana hediye alması değil. Sen olayı çok yanlış anlamışsın. İleride senin de ne olacağın belli değil. İnsanları yerme. Simit ayranla mutlu olmasını bil.
00 Yorumla
+1 yılOnce para sonra muameleye donmus seninkisi. Kizim senin niye sevgilin var ki anan baban para vermiyo sende zengin kocaya kacmaya calisiyosun heralde. Boyle insanlari anlamiyorum ben utandim sunlari yazarken bile bir kadin olarak
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın sevgisi ve adamlığı gönülde yatar cebinde değil dürüstçe sana söylüyor ve emin ol ki bunu söylemesi onun içinde çok zordur ve fazlasıyla da mahçup olup utanıyordur
00 Yorumla Fake misiniz la milletin damarına damarına basacak şekilde sorular soruyorsunuz. Sevgilin tam bir fakir mesela sende beyin yok bu o kadar önemli değil ama adamda para yok para bulmak kolay mı beyini bir şekilde bulursun zaten..
00 Yorumla
+1 yılPara için birlikteysen ayrıl tabii ;)
Ayrıca buluşunca para harcamak zorunda değilsiniz sahilde el ele tutuşup sohbet etmek neyinize yetmiyor?02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yetebilir sence hayır nereye kadar
- +1 yıl
Ya git ayrıl ama ayrıldıktan sonra bura gelip sevgilimden ayrıldım çok pişmanım napmalıyım diye soru sorma. Allahım ya bide nasıl yetsin demiş sonra erkekler sadece cinsellik istiyor diyorsunuz kızlar sadece para istiyor diyince de erkekler kızları anlamıyor oluyor peh
- Para & Ekonomi konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl:)
Parasi yok diye boyle bise dusunuyorsan ayril ve cocukta senden kurtulsun..
Hersey parami ve madem para bikac kez senin paranla eglenin01 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan kurtulucam asıl arkadas ne sacma cevaplar bunlar ya
Şimdi ben bir laf söylemek istiyorum onu ama direk sansür yicek ve yorumum silinecek o yüzden yazmıyor derdin paraysa okul arkalarında parasını yiyebileceğin bir sürü erkek bulursun gururlu ve şerefli insanları rahat bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin
+1 yılSana bisey diyimmi 3 senedir sevgiliyiz ve parasi oldugu zamanlar cok nadirdir o da ogrenci sıkıntılı gunler gecirdi daha yeni yeni maddi durumu duzeliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Yazarken yolladim
- +1 yıl
Ben bunu hic sorun etmedim sevdigim icin hic problem olmadi gorsem yeter diyorum hep bence sen sevmiyosun
Düşüncen çok yanlış senin söyledigini hic etik bulmuyorum çok yanlış düşünüyosun insan sevmez ayrilir sen resmen parası yok diye ayriliyosun.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBikere de sen ısmarla çocuğa ne var bunda para gözmüsün sen... Olmaya bilir normaldir, begenmiyorsan git zengin bu züppe bul her istediğini yap...
12 Yorumla
Soran+1 yılBen niye ısmarlıyayım kardeşim malmıyım ben o ısmarlıycak tabıykı alla alla ya
- +1 yıl
Ben şunu anlıyorum o zaman, sana para versem önüne sersem, bikere de ver desem vereceksin yani... Öyle mi? Laa adamın durumu yokmuş nee ne anlamaz andaval bişeysin hicmi haldenanlamazsin... bir kendini onun yerine koy öyle düşün bide...
+1 yılPara olmadan da ilişki yürüyor mutlu olmak sadece paraya dayalı bir şey değil mutlu olmak istiyorsan onun varlığından bile mutlu olmalısın..
12 Yorumla
Soran+1 yılHerşey o değil bir zaman sonra tahammül edemiyosun parasızsan oyalamıycaksın
- +1 yıl
Herşey karşılıklıdır. Onun parasının olmadığını biliyorsan senin karşılayabileceğin bir yere gidersiniz bugünde benden dersin çok zor değil. Sevgilimle ben paramız yoksa tüm gün sokaklarda gezer sahilde gezeriz bu soğukta ama mutluyuz çünkü sevdiğimiz yanımızda.
+1 yılHep erkek öder zihniyeti var ama sevgi varsa ortada destek ol sende.
21 YorumlaAyrıl ki çocuğun duygularıyla oynama. Garibim şimdi senin onu sevdiğini düşünüyordur. Bu kadar paragöz olmayın Allah aşkına ya aşk ne zaman para haline geldi? Yazık, cidden çok yazık.
21 YorumlaBilmem, aranızda gerçek birşey olsa, heralde bunu düşünmez idare ederdin. Eğer beklentilerini karşılamıyorsa ayrıl.
00 YorumlaBu aralar bu soruların sayısı ne kadar çoğaldı. Birbirinizden görüp cesaret mi alıyorsunuz, bizimle dalga mı geçiyorsunuz bilemedim.
12 Yorumla
Soran+1 yılAsıl erkekler bizimle dalga geçiyo
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir insan parası ile değil gönlü için kabullenmelisin, eksiklerini ya da kusurlarını kapatamiyacak isen sevgili ya da aşk demeyeceksin adına.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim diyorsunuz sevgiden bahsediyorsunuz parası bitince sevgide bitiyor. Parası varken iyi yokken kötü ne yaramaz insanlarsınız yaa bu site yüzünden kız milletinden doğudum.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğu bizene snein gibi fakirlerden kurtulmuş oluruz bir nebze
- +1 yıl
Hahaha sende fakirlik sendromu var helralde merak etme senin gibilerden isteem 1000 kez satın alırım ama bize parayla satın alınacak değil yanımızda duracak karakterli insanlara ihtiyacımız var sen gibiler asla değil yani.
+1 yılBak Öncelikle Sen Ona Sevgilim Diye Hitap Etme,
' Sevgi ' Kelimesinin Anlamını Bilmeden Sarf Etme,
Sevgili Varlıkta Yoklukta Her An Sıcak Bir Kalptir
Bunu Anlamamışsan O Çocuğu Burak İsraf Etme20 Yorumla
+1 yılvalla param olmasaydı hiçbir kızla görsmezdim. günde iki kızla bile gorusen insanım yani. evet erkegin parası olmazk zorunda güçlü olmak zorunda bu bir gerçek. para yoksa mutlulukta yok.
00 YorumlaSizin gibi beyinsiz karaktersiz insanlar yuzunden diger insanlarda yanlis anlasiliyo yazik ya ne tur varliksiniz arkadas parasi yoksa yok napsin cocuk. git zengin bul kendine
00 Yorumla
+1 yılYani biraz da sen harca ne olucak sen hep ona harcattiysan birikmistur senin dolarlar ama surekli de parasizsa ayril bn de sevmem parasiz adami
03 Yorumla
Soran+1 yılBravoo
- +1 yıl
Once saglik sonra sevgi sonra para
+1 yılDün söylediğimi tekrar etmekte fayda görüyorum:
Kadının huyu para yokken,
Erkeğin huyu para çokken anlaşılır.11 Yorumla
Soran+1 yılHa ha
+1 yılYazik ona, bide sana güvenerek sikintisini paylasmis. Her erkek yapmaz bunu. Demek sana cok güveniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGüveniyo ama boş para yok
- +1 yıl
Ayril ozaman, apartmanda oturupta babasinin Range Rover veya Ferrarisi gibi davrananlardan degilsindir insallah.
snn gibi kızlardan dolayı yanlızlığıma seviyniyorum :D bence ayrılmalısın iyi günde kötü günde yanında olacak bir kıza vermelisin yerini ama tyürek ya bu o eleman da seni sever lanet olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılhıhı
+1 yıl30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence ayrıl.
abi öyle bisey ki parayla is yapanlardan farkınz kalmamış.
sende haklısın. Değerli vaktini beleş e kullanma. kullandırma.10 Yorumla
+1 yılBuna şerefsizlik denir para varken ondan iyisi yok para olmayınca da ayrılSammı demekki parasini yemek için kullanıyorsun onu
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 588 cevap paylaştı. Bende para var gel :D bitmiyor bitiremiyorum yardım et :d
00 Yorumla
+1 yılbence de ayrıl, çocuğa iyilik yapmış olursun senin gibilerden hayır gelmez
33 Yorumla
Soran+1 yılAsıl sizin gibilerden hayır gelmez paran yoksa neden oyalıyosun değilmi?
- +1 yıl
bende para var, tek istediğin buysa tanışalım
- +1 yıl
teklifime ne diyosun
bir yandan hak veriyorum sana onunla zaman geçirmek istiuorsun ama sana senin paranı yemek için çıkıyor diye gözüküyor. Hiç değilse ni buluşma parası olabilir gerçekten sevseydi bulurdu zaten ayrıl bence
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi etkileyen fakat AŞKI kesinlikle etkilemeyen etmenlerden bir tanesi
00 Yorumla darphane bile yetmez sana bence çocugu rahat bıraksen
20 Yorumla- Devamını Gör (153)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne