Güncellemeler
+1 yıl
Dışarı çıktığımızda alt tarafı bi yemek yiyoruz birsey yaptığımızda yok hadi 300 tutsun o da
Merhaba arkadaşlar param yok diyor ama aylık 21 bin alıyor ve ev kendisinin saten tek yaşıyor diyorum dışarı çıkalım param yokki diyor hani napio o kadar parayı anlamadım ise gidiyor sonra ev nereye harcıyor yalanmış soluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bütün dışarı çıktığınızda masrafları sevgiliniz mi ödüyor?
Evet
Hımm ne gibi mekanlara gidiyorsunuz?
Ya knk birsey yapmıyoruz saten genelde evdeyiz çıkarmıyor dışarı para gidiyor die olm ne mekanı xksks poğaça alio ya da KFC falan en fazla
300 tutuyor demişsin arabayla geliyorsa olsa 150 tl benzin parası desek bunu ayın her günü yapsa günde 450 tl 13.500tl yakıyorsun. Hımmm çocuk kendi giderlerini hesaba katıyor ve evlilik düşünüyorsa belki de kenara para koymak istiyor olabilir. Sonıçta maaş ay sonuna kadar bitirmek için değil. Birikim veya yatırım yapmak için vardır.
Araba si yok.]
O zaman bir şey diyemem yani sende
Bence biraz maliyetleri düşürmek için ona hesaplarda falan yardımcı olabilirsin
Ben vermem kendi alsin
Calişmiyorum çünkü
Param yok olan parayida onun doğum gününe v. b şeylere harcom
:D doğum gününde ne alıyorsun?
Parayı bahane ediyor bence seninle görüşmek istemiyor
Knk evde buluşalım param yok diyr
Ayrıl bebeğim güzel kadınsın git paralı sevgili yap kendine
Dışarısı pahalı geliyorsa evde yemek veya içecek (çay, kahve, vb.) yapsın.
Onunda yapmiyor parası yokkmus
Ben manitaya her ay 40 bin harciyorum
Sende yuh
21 bin hic bir seye yetmez.
İyide knk ev onun birsey yaptığı yokki para harcicsj
Yahu sadede dun 5k lik kokteyl ictim nisantasinda.. Jsjej.. Bende kira odemiyorum ama 21 k 4 gune biter.
Tamam işte bitiren bitirir ama o iş ev iş ev yapıyor harcamak birsey yok
2 gun yemek siparis verse 600 tl yapar. X30 = 18 bin yapar. Para bitti
parası sanamı yok gerçekten mi yok
Bana yok bence hep öyle diyor param yok param yok ama var parası 22 bini tek başına 1 ayda bitirecek degilya
peki sna zamanı var mı
Yok buluşmuyor işe gidiyor hep zamanı olmuyormuş neyse evde buluşuyoruz o yüzden ve saten dışarı çıktığımızda birsey yapmıyoruz bi yemek yiyoruz oda para gitmesin die aradan poğaça alio.[
mesele maddiyat değil sadece ama kendi çaba sarfetmiyor buda senin ağırına gidiyor haklısın emek yoksa yapacak bişey yok bu gün bunun için çaba sarf etmeyen yarın başka şeyler içinde çaba sarf etmez
Ayn öyle diyor bana para gideriz disari çıkalım dediğimde ben gezmek istiyorum para harcamıyorumda
Parka gideriz olcakti
Bence yoluna bak
dışasrı cıkma yanına gitme arama boş ver
Bune ya demi
Erkek adam sevgilisne bir kahvbe içitmiyorsa gidip anasına baksın evde
Vallahi ya
canım sııkırsa yaz ben san ısmalarlım canım
maaşı az dışarısı pahalı harcamak istemiyor
fotodaki sen misin?
Hep seks yapmanın peşinde
Parasız erkek çekilmez
Sende hala onunla sevgili misin