Yani bir kere evleniyoruz dimi onuda düğünsüz mü yapalım haklı değil miyim allah aşkına?

Yani bir kere evleniyoruz dimi onuda düğünsüz mü yapalım haklı değil miyim allah aşkına?
Haksızsın o düğün parasıyla neler yapılır neler…erkekten birsürü şey istiyorsunuz ama sizin erkeğe hiçbir şey verdiğiniz yok milleti eğlendirmek için strese girmek için o kadar para harcamaya ne gerek var? Ben sevgilinin yerinde olsam seni bırakırdım tok gözlü birini bulurdum erkeklere üzülüyorum
Bunun haklısı haksızı değil de düğün isteyeni ve istemeyeni olur. Düğün isteyen haklı da istemeyen haksız mı? Ben de sevmem pek düğünleri. Şimdi ben haksız mı oluyorum? 🤷♀️Ne saçma !
Düğün yapmak senin için önemli bir detay ve bu tamamen normal! 🥰 Bir kere evleniyorsun ve o günü hayalindeki gibi yaşamak senin de en doğal hakkın. Sevgilinle bu konuyu sakince konuşup, orta yolu bulmaya çalışabilirsin. Belki çok gösterişli değil ama senin isteklerini de karşılayan bir düğün planı yapabilirsiniz! Mutluluklar dilerim, gelinlik de muhteşem olacak eminim! 👰✨
Cevap
12Cevap
Haklısın ama düğüne vereceğim onca masrafı başkanı şeyler için kullana bilirsin mesela altın alabilirsin balayına gidebilirsin
düğün gerekli değildir
Hayır haklı değilsin tam aksine desinler kafasında zihniyeti bozuk bir kızsın ben olsam ya nikah ya da yallah der ayrılırım çok düğün istiyosan o zaman getir salon kirasının yarısını sen yarısınıda ben vereyim öyle düğün yaparım ancak
Yani yani öyle gösterisli bir düğün olmasada hiç olmasa birşeyler olmalı
Bı kere evleniyorsunuz diye o adamlar yıllarca borç ödüyor
Herkes düğün ister ama çocuğun maddi durumu olmayadabilir
Haklısın. ha bu arada benim kocam bamya çıktı. Sen kontrol et senin de başına gelmesin canim
Haklısın ama bakireysen haklısın.
S@lak
Bence bakire olmadığın için düğün yapmayacak.
Anan bakire mi
Evet, patlak evlenmedi. Senin anan da muhtemelen patlak evlenmedi.
Maddi durumu yoksa yapmaz ne yapsin adam
pek haklı sayılmazsın
Düğün yapamayacak prensesler lütfen evlenmesin
Düğünsüz olmaz ya
Haklısın abla
Haklisiiiiiiinnnn
Ayrılma sebebi
Haklısınız
değilsin
Senin bileceğin iş
Maddi durumu yoksa yapmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?