Duyunca baya şaşırmıştım ben onun evlenme ihtimali falan ne bilim tuhaf geliyordu. O yalnızken de güçlü ve kendine yetebilen biri iken böyle bişi olmasi...
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Zannetmiyorum evlilik yapacağın o kadın genelde böyle evlilik yoluna kadar gidiyor daha sonra birden ayrılıyor ben de evleneceğim zannetmiyorum zaten öyle bir düşüncem de yok zaten kendi sorumluluklarım var bir de başka birisinin sorumluluklarını kendi üstüne alacak değilim bunu ikiye katlayacak değilim hemde ne kadar aşık olsam bile bir adamla aynı evin içine girersem aşık kalabileceğimiz zannetmiyorum bunun ne donu bitecek ne atleti bitecek
Hadisenin evlenmesi normal kadın zaten aile kurabileceği bir insan evladı arıyordu gönlüne göre de buldu bence.. 36 yaşında ki biri hayata geç kalmış sayılmaz.. 40 yaşında doğuranı gördüm.
Ben bu yaşımda umudumu kaybettim doğru kişiye dair. İyi yapıyor valla
@Shiningdiamond Bende 29-30 yasindasin sandım! 20 yaşındaymışsın bu yaşta mi umudu kaybettin 😂
@Semih4500 Evet gjjgj
Evlilik güçsüzün güçlüye sığınması değildir ki. Bizim toplumda güçlü kadın düşüncesi çok sakat temeller üzerine kurulmuş maalesef. Kadın güçlüyse evlenmesine gerek yok şuna buna gerek yok vs.
Kadın ya da erkek nekadar kendisine yeterse yetsin nekadar güçlü olursa olsun sevgi dediğimiz şey bunların çok ötesinde birşeydir.
İnsan sevdiği için evlenir sığınmak ya da güçsüzlüğünü gidermek için değil
Cevap
13Cevap
Oooo sen ne yaptın ya öyle bende bu düşünceni tuhaf buldum. Neyse öyle bir şey demiyorum. Umarım mutlu olur.
Ghhfhf ne bilim kadın tek başına da iyidi evlilik aklıma gelmezdi hadise ile ilgili
Evleneceği adam çok iyi bir insan umarım çok mutlu olurlar tüm aile kapalı türbanlı hadiseyi nasıl kabul etmişler o beni çok şasiritti anası bacısı kapalı mehmet dincerin..
O kadarini bilmiyrium ama adam iyi birine benziyor yani sevgisinde sahte olduğunu sanmıyorum
Ben eğlenmelik olduklarını düşünüyorum ünlülerin çoğu yalan aşk buna eminim
Bende öyle düşünüyordum da hadise hiç bu kadar ciddi gelmemişti yüzük falan...
Umut her zaman var sjsfhdd
Dndn
Daha güçlü bir aileye kapak attı işte
İstese zaten evlenirdi kafalarina göre takiliyolar
2 3 ay sürmez boşanmaları tas çatlasın 1 yıl
Yani ünlülerde çok normal bu ama hoşuma gitmedi benim
Yuvasız kuşların bile yuvası olur benim olmaz
Onun yaşına kadar ben evlenmiş olurum 😊
Talibin var hazırda sanriim jd
Nişanlım var 😊
Hayırlı olsun diyelim o halde🌺
Hayırlısı ise inşallah desek 😊
Demiyorum
Kadin aşk icin doğmuş herkes niye şaşırdı ki.
Daha güçlü olmak istiyordur.
Demiyorum.
Ne evliliği be
Mesajj atarrmisinn
Hayır
Seviye omu
Nasıl yani
Dengin mi yani
Demiyorum
Dogruu
Demiyorum.
Nasip bence