Evlenmekten esinden ve evlilik hayatindan cok memnun olanlar var mi?
Sizi bu kadar memnun eden nedir?
Sizi bu kadar memnun eden nedir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 40 yaşında bir abim var hoş sohbet biri. Azeri bir kadın ile evlendi.
Bir gün oturuyoruz sohbet muhabbet buluşmuşuz. Karısı aradı.
alışveriş merkezi diye çıkmış evden. Otobana girmiş kavşağı kaçırmış. (izmirden aydın otobanına giriyor)
Navigasyon kullanmıyor kocasını arıyor gel beni al diyor :) Kocası konum istiyor bakıyor otobanda çıkış yok ileri gitmesi lazım. Git ileriden dön gel diyor kadın gitmem sağa çektim bekliyorum gel beni al diyor :D
15 dakikalık kavga gürültünün ardından ayağa kalktı masada tek bekar benim bana dönerek
aklın varsa evlenme bak şuanki aklım olsa evlenmezdim. Güzel kardeşim olur vurdururdum ama yine de evlenmezdim lan diyor :D
iyi mi kötü mü anlamadim :D Eger aksiyon ariyorsa iyi olmus bak
güzel kardeşim = ib. ne :D site küfür diye çevirmiş
yanlışlıkla göndere bastım devamını atttım direk :D
Ben bekarım ama çevremde birsürü hayatından memnun çift var tabi. Başı gözü ayrı oynamayan herkes mutlu. Bir kafenin, gece kulübünün, instagramın bir köşesinde kendini mükemmel bir hayatın beklediğini düşünenler mutsuz.
Evli yaşıtım kuzenlerimi görüp keşke evlenseydim diyorum sonra içimdeki feminist ayağa kalkıyor önce iş güç diyor sürünmeye devam ediyorum
okulunu bitir bence de... Hayatta karsina ne cikar belli degil cünkü
Tabii ki de bitireceğim aksini düşünmem bile sadece aşırı rahat yaşıyorlar ve ben babamdan para istemeye çekinirken onlar kocalarına her şeyi aldırıyor istesem ben de evlenirdim ama gururum kaldırmaz bunu
bosver onlari ben de okudum bitirdim 2 yil calistim sonra evlendim.. Esin her an isini kaybedebilir hasta olabilir vefat edebilir Allah korusun o zaman ne yapacaksin? Hayat müsterek bagimsiz olmaya calis. Hem kendi kazandigin parayi harcamak cok güzel bir duygu kimse sana niye bunu aldin demez. Kocadan para istemek bana garip ve gurur kirici geliyor.
Kesinlikle bunun için çabalıyorum 👏
Cevap
21Cevap
Evlenmeyi çok istiyorum ama düzgün kiz yok ki piyasada
kac milyon insan var ülkede. Vardir illaki birileri
Bize denk gelmiyor o zaman nerede bir egoist para düşkünü yiyici kiz var gidiyoruz onu buluyoruz sansimiza
farkli cevrelere bak bence biraz
ohh iyiki evlenmişim. Evlenmekten eşimden ve evlilik hayatimdan cok memnun-memnunuz.Sebebi galiba her konuda üst düzey anlasabilmemiz ve birbirimizi sevip, saymamiz olabilir.
cok iyi masallah! mutlulugunuz daim olsun!
Herkesin mutluluğu daim olur umarım
Değişiyor bazıları keşke hiç evlenmeseydim diyor bazıları da keşke daha önce evlendeydim diyor
Küçüksün kızım
İşine baknkızım dünkü çocuksun her şeye atlama
evlilik istemiyorum ki ... Gördüğüm onca şeyden sonra evlilik bana uzak kalsın..
Karşılıklı saygı ve iki taraf 'ta karşıdakinin istediği gibi birisi olursa herşey yolunda gider
Genelde iyi ki diyorum ama. bazen keşke bekar olsaydım diyorm ama genel olarak iyimi evlendim. evlenmeyip ne yapacktim
yalnizlik zor. Aksam sadece basini koyacak bir omuz bile insana yetiyor.
Aynen öyle artisi eksiden fazla o yüzden herzman evlilik güzeldir iyidir yeterki kafa uyan biri olsun
Evlenseydim rahatlıkla derdim, bu lafı söylerdim. Ama bizde ne gezer :S 👌👌 yapa yanlız
sorun nerede peki?
kariyer, iş derken yanlız kaldım işte, herşey iş/para değilmiş 🛌😅 yüksek maaş almasaydım da daha serbest bir işe girseydim keşke. iş stresi/sorumluluğum çok fazla
valla herkes sikayetci kimse memnun degil :D senin aksine kariyer yapmayip erken evlenenler de ahh gecim derdi cekiyorum keske okusaydim kariyer yapsaydim param olurdu diyor :D
bu konuları konuşmayı çok severim, ama çevremde yok böyle dertleşebilecegim biri, yurtdışı ile Canada ile çalıştığımızda beri Türkçem de geriledi 🙇
hmm o geri gelir ya bende de oluyor arada bazi dillerde :D Türk arkadas/aile vs ile irtibati koparma
sağol var ol, instadan ekleyebilir isim, hakan_bey8 siz ne iş ile meşkulsunüz
ögretmenim siz?
yazılım geliştirme, analitik, analiz, ilişkisel etkileşimli dinamik sistemler üzerine
benimle eşit birini bulsam evlenmeyi çok istiyordum, manyak olmayan birini bulabilseydim.
hmm aslinda cybersecurity is alanai ile alakali bilgi ariyorum belki siz daha iyi bilirsiniz
Bir tane bile görmedim😂
bana iyi bak o zaman :D
Bin pişmanlık, ya sen?
neden peki?
hiç evlenemicem için birsey diyemem
aaa o da neden? prensip meselesi mi?
ahhh ahh ne tipsiz ne cirkinler gördüm evlenen :D sen mi evlenemeyeceksin :) Bosuna dert edyorsun herkesin bir kismeti var emin olabilirsin ;) ;)
Sadece çocuğumdan ötürü iyi ki
evlendim diyorum.
Kimse evlendigine mutlu degildir
Allah Allah ben mutlyum mesela :D
Iyi düşün
🤣🤣
Herkes pişman
Yok lanet olsun
Ya cinsel hayatlarıdır ya cinsel hayatlarıdır.
sanmıyorum.
Vardır
Evindebhuzur varsa öyle dresin ya yok sa
Hiç sanmam
Ben mutluyum ama doğru kişi önemli sanırım burda
diyemiyorum be
neden peki?
çünkü anlayış yok, mırın kırınlık var, kuralcılık var, gereksiz inatlar vs vs. o nedenle nüfusun çoğalması için toplumun insanlara kurduğu tuzak bana göre
senin esin böyle diye herkes böyle degil ki ;) :) Anlasmaya calis ya da kabullenmeye bir orta yolu bulun ya da konusun halledin
orta yol keşke olsa, herkes değil ama çoğu tahammül etmek. süper evlilikler çok az
evet iyiki evlenmişim
neden mesela memnuniyetiniz?
aile olmak çocuk çok güzel başka konularda var tabi
Lanet olsun diyorum
Yoktur
vardır ıllakı
evli degilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?