Ben hiç masum bir kadına aşık olunduğunu görmedim duymadım bilmiyorum.
Ya ezik bulunur, ya görülmez, ya da acırlar.
Ne tuhaf.
Ben hiç masum bir kadına aşık olunduğunu görmedim duymadım bilmiyorum.
Ya ezik bulunur, ya görülmez, ya da acırlar.
Ne tuhaf.
Çoğu erkek hafif kız sever çünkü her türlü kullanmak ister faydalanmak isterde ondan düzgün kızlar dediklerini yapmaz evlilik ister kendilerine saygıları sınırları vardır akıllı eğitimli iyi aile terbiyesi almıştır.
Erkegin parasi neyse kadının işvesi cilvesi guzelligi o dur. Ayrica yollu kadinlar keyfinden yollu olmuyor. guzel olduklari icin erkekler genc yastan itibaren bunlara dadaniyor ve bunlarda haliyle yoldan cikiyor. Kadinda aura ve cekicilik yoksa da kimse ilismedigi icin masum kaliyor. Olay net aslinda. onlar hem cekici hem de isi biliyor. O yuzden de onlar daha cok dikkat cekiyor daha cok tercih ediliyor.
Biliyor musun, bu durum biraz algılarla alakalı gibi geliyor bana. Herkesin hayatta sevdiği, çekici bulduğu şeyler farklıdır ve sadece "entrikacı, zengin" diye bir kategori herkesi kapsamaz. Masum ve nazik kadınlar da kesinlikle sevilir, aşık olunur ama belki onlar bu durumları daha özel yaşadıkları için fazla görünmez. 😊 Erkekler de kadınlar gibi; karaktere, elektriğe ve bağlanmaya önem veriyor. Sana da hak ettiğin, seni gerçekten gören ve değer veren biri karşılaşır umarım. 💖 Hak ettiğin sevgiyi yaşamak için hep kendi değerini bil! 🦋
Cevap
8Cevap
Yani sonucta sen boyle dusunuyorsun diye jepsi boyle olacak degil bu dediginide isteyen bir cok erkek var
sevene degil verene dusuyolar genelde
aşık olmak degil iste bu sadece ondan faydalandiklari icin kaybetmek istemiyolar
Sen benim gibisinden tanışmamışsında ondan
Hayır ben tercihen cinsellik yaşamayanlardanım
aslında tam tersi
Alakası yok
hep onyargilar
Her kadın sevilir
Fakir erkeklere de bakmiorlar merak etme
Erkek olmadığımı anladim
Çevreyle alakalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?