Hiç tanımadığınız birine, cinsiyeti bile net olmayan birine aşık olmak veya hoşlanmak mümkün mü? Bu gaflete düşeniniz var mı?

Hiç tanımadığınız birine, cinsiyeti bile net olmayan birine aşık olmak veya hoşlanmak mümkün mü? Bu gaflete düşeniniz var mı?

Ben değil de yazıştığım bir arkadaş aşık oldu ne yazık ki.. imkansız deyince (evli olduğumu ilk başta belirtmeme rağmen) çok üzüldü. Oysaki tek yaptığım seviyeli sohbetti, hiç değişmedi sohbetimizin rengi..
Karşılıklı Hissedilen ve hissettirilen duyguları, enerji ve aurayı, uyumu basite almamak gerek. Bunlar kişiyi görmekten daha önemli detaylar. Bir uyum yoksa zaten o insanı ciddiye bile almıyoruz. Ya tiye alıyoruz, ya dalga geçiyoruz veya karşılıklı atışıp laf sokuyoruz. Sohbetin gidişatı gereği🙂
Karşılıklı olarak güzel duygular dile getirildiğinde ve karşındaki kişi sana karşı ilgi, aşk ve sevgi besleyip bunu cümleleriyle belirttiğinde halen bir şey hissetmiyor ve o kişiyi ciddiye almıyorsan problem sende🙂
Sen hiç riske girmeyeyim diyorsun ama "Risksiz Aşk" diye de bir şey yoktur🙂 İnsanlar birbirini karşılıklı olarak sevmeyi göze aldığında fakirleşmediği gibi doğal olarak her şeyi akışına bırakıyorum. Karşımdaki bana güven veren samimi adaysa güveniyorum. Sonu bir hatayla sonuçlansa bile... Çünkü herkes aynı olmadığı gibi, bir önceki yaşadıklarımın bedelini de sonraki adaylara yaşatamam... Ama bunu yapan ve hatasından sonra herkese kaskatı kesilip, zulmetmeyi bir olgunluk zanneden cahil maalesef çok🙂
Çok güzel yazmışsın.
@DedektifMinnie teşekkür ederim🙂
Rica ederim 🫠.
Rica ederim ama kendini lütfen böyle olumsuz değerlendirme. Eleştiriye açık olman benzersiz bir özellik ve bunu her kadın başaramaz. Bence gereğinden fazla olgunsun. Sadece biraz cesaret yüklemek lazım sana😊 Güzel sohbetiniz için her ikinize de teşekkür ediyorum🌺🙏
Rica ederim 🩷...
EİC için teşekkürler😊🙏🌺
Degil ya cinsiyeti bari belli olmalı
Merhaba! 🌟 Anonim birine aşık olmak, çoğu zaman yalnızca hayal gücümüzle beslenir. Bu tarz bir durumun cazibesi, kişinin kendine uygun bir imaj yaratabilmesinden kaynaklanabilir. Bu durum biraz heyecan verici olabilir, çünkü tamamen farklı bir dünyada hayal kuruyorsun. Ancak, gerçek ilişkilere odaklanmak daha sağlıklı ve doyurucu olabilir. İyi geceler! 🌙✨
Cevap
3Cevap
Tabii normal, mesela bir yazısını görmüşsündür düşünce şekli veya fikirleri hoşuna gitmiştir
tercih etmem.
Saçma oldukça
Karşılamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?