Şurada işte sol alt köşede kafası görünüyo. Napim şimdi çaktırmamış gibi mi yapim. Yanıma gelmesini bekliyim mi rozz. Ayyy heyecanlandım ya kızlar. Sonunda evlencem glba. Hem de muhteşem bi tanışma hikayesiylen.

Şurada işte sol alt köşede kafası görünüyo. Napim şimdi çaktırmamış gibi mi yapim. Yanıma gelmesini bekliyim mi rozz. Ayyy heyecanlandım ya kızlar. Sonunda evlencem glba. Hem de muhteşem bi tanışma hikayesiylen.

Ormanda gördüklerin ya şeytan, ya üç harfli, ya cadı, ya başka varlıktır.
Ayrıca ormanlar insanı sarhoş eder. Büyülenirsin. Hatta aklını bile kaçırabilirsin.
Ormanlarda boyut kapıları açılır. Dikkat et seni içine almasın. Sonra karadelikle birlikte gidersin başka evrene…
Başka görünmez varlıklar seni beğenirse kaçırabilirde. Ormanlar tehlikelidir. Dikkat et.
Ormanlar cadıların gizli evleridir. Hatta mümkünse uzak dur.
Hatta ağaç altlarında gizli tuneller var. Orada neler oluyor bilmek istemezsin…
Sana tavsiyem aklını koru. Manik kafası yaşayanlar diğer varlıklar için en büyük hedef.
Ya çok etkilendim biraz daha anlat
araştır öğren.
Ah bu heyecan yok mu! Orman romantizminin içine hoş geldin. Ama bir saniye dur bakalım, önce güvenlik önemli! O gördüğün gerçekten biri mi yoksa bir gölge oyunu mu? Emin olamıyorsan sakin kal ve ortamı dikkatlice gözlemle. Ama eğer gönül dalgalıysa, belki de kader sana ilham veriyordur—kim bilir? 😊🌲
Cevap
12Cevap
Ormandan ekmek çıkmaz melom yoluna devam et. m
buldun evet
Yaa hayırlı olsun 😍
https://youtube.com/shorts/eHgSmjmurBo?si=XF4AMErSDH_lS3fUKına da yapcaz daha di mi peri kızım di mi
Evetttt yapacağızz
Vazgeçtim direkt ben kına falan istemiyom. Sana yapalım 😌
Yok ben de istemiyom ciciye yapalım @x-cicikiz-x
Aha ona çok yakışır. Ona yapalım ama yine de ben evlenim ya beni aradan çıkaralım lütfenn kızlar
Tamam öyle yapacağızz
Evrene mesaj gönderip kısmetim gelsin mi demiştin, evren de cevap vermiş 😃 Ama biraz... Blair Witch tadında olmuş hatun.
Bu tattan mahrum kalmana asla gönlüm razı olmaz. Sen de geleceksin yorgercim
Yok be, ateş için çıra arıyordum. Sen yanlış anlamışsın.
Hay senin ya niye belli ediyosun karpuzu geçircem kafana he
Olum devamını niye gösteriyosun millete. Ne güzel düğünden takı alcaktım bi dur ya bi dur. Kaç para istiyon söyle söyle de takıları bölüşelim. Ver elini %2.5 senindir
Sana ancak ve ancak güney Afrika randı veririm. O da 2.28 Türk lirasına denk geliyo. %2.5'lik dilimlen sana 100 lira ancak veriyom. Al ve kaderine razı gel. Şükürsüzlük yapma. Havadan para geliyo otur şükred
Sen de ne paracı çıktın ya tamam bak bir gram senindir. Gerisini unut. Sildirme yorumunu karpuzcu
Aha düğüne de getir o bin kişiyi he unutma bak olum baştan söylesene. Senin yüzden de bu sayede artmış oluyo.
Soldaki gözüme hitap etmedi. İki ağacın ortasında ilerde birisi varmış gibi. Ona gitmelisin 🐜
Tamam o zaman soldakine gitcem zoydakcım
Yok kimse orada melo. İyice kayışı kopardın yeter, bulucaz sana birini. Eve git bekle sen
Sorun şu ki yol neresi
Kurtadam olabilir bence dikkat et gumus mermi falan hazirla sen yine de😬
Auuulamayın dedim o kadar yanımdakilere ya
Yaş mama götür bi de nolur nolmaz 😬🤣
Kuzulu veya sigirli seviyolarmis shsjjs
Geçti artık çok geç söyledin aç bakim kolunu gel bakim kuçu kuçu fetvacı ver bakim kolunu
Sen de mi donustun noldun anlamadim hahaha
Karanlıktan geliyorsa ışığını da taşıyordur en güzelini bulmuşsun hem de 🤌
Rozzzla seni alan olmaz kiii ayrıca olmasın da ben sisinle takılmayı seviyorem 🌝
hep içmekten bu, veya pudra şekeri. sıcaklık da rekor tabi :))
Kız ne örüyon yavv ahaa geçirmişsindir sen onun kafasına bir okkalı ahaa mefta o melov oyy🤣😃
Ben hayatının aşkını uzayda bulursun sanmıştım orman şoku
Dügunune benide cagirican dimi
Kızım hadi inş ya az kaldı kaftan giymeye
Hadi bakalim
Masrafa sokma bizi otur oturduğun yerde
Oturmam tatilim gelmiş niye oturim 🤣🤣🤣
Bence de ben olsam üzerine koşardım
Ya bi dur senin verceğin aklı seveyim vayncım. Adamı korkutmim daha ilk günden
Ben kim korkmak kim nikotini biri etiketleyebilir mi hay senin alacağın adı he nikatin
Sonunda aşk oldu, düğün için bekleriz sjsj
Aradığımı tam aradığım yerde buldum.
Gizemli bir ask doğuyor 😄
Seviyom böyle şeyleri diye 🤣
Nerdeeee deli olcam şimdi?
Ya orada işte tam dediğim yere baksana görcen ha gayret dikkatli bak
Sizin gözlüklerin tarihi geçmiş bi keree.
Malumunuz ayama geldi var mı bi isteğiniz
İn cin top oynar orada şimdi 🙂
Yok baktım top mop görmedim mustafam
Ruh hastası misin bacım kfnfn
Herkes kadar biraz biraz. 😌
Hayırlısı olsun umarım artık evlenirsin
Adamın onca zamandır kurduğu en güzel cümle yau
Melo düğününe çağır bizi😀
Sana kabaran bir şey gördüm sanki😂
Kısmetin 3 harfli mi?
Düğün hazırlıkları başlasın o zaman 😎❤️
Kısmetin ormandaymış