Issız ve karanlık bir ormanda tek başınıza dolaşabilir misiniz? Ben önceden yürürüm diyordum ama artık başkalarıyla da yürümem. 😃Körler ülkesinde tek gözü gören kraldır.. 🦁
Karanlık bir ormanda tek başınıza yürüyebilir misiniz?
Şu ana kadar hiç yapmadım ama deneyimlemek isterdim heyecanlı bir aktivite olacağına eminim 😄 Kurda kurşa yem olur muyuz artık orasını yapınca görürüm heyecanlı olacağından eminim. Hem arkadaşlarımla hem de tek başıma gidip karanlık bir ormanda yürüyüş yapmak isterim yürüyüş yapmayı severim.
Karanlık ıssız bir ormanda yürürüm çok güzel yürürüm böyle süzüle süzüle uç buçuk ata ata yusuf yusuf yürürüm yani içimden dua ederim ya da fısıltıyla dua ede ede giderim napim ıssız ve karanlık bir orman nede olsa tüm tehditlere karşı açık haldeyim tuzaklar kurtlar cinler periler heran her şey olabilir paranoyak da bir insanım zaten full hd bir gerilim filmi olabilir benim için ya da güzel bie otobiyografi hayatımdaki yusufcuklar olsun adıda.
Ruh halime bağlı. Üzgün ve yorgunsam yürürdüm. Mutlu ve enerjiksem birilerini kandırıp yanıma alırdım. Yani her halükarda yürürdüm. Ama bazen birilerini de yürütürdüm yanımda ๑
Yürüyemem yaa yürümeye çalışırken Hakkın rahmetine teslim olurum sanırim😀 Seneler önce arabayla karanlıkta ıssız bir ormandan geçerken bile rahatsız olmuştum.
Yürüyememde yürütürler. Büyük ihtimal orada ilk anda korkudan ölürüm, birleride gömmeye götürür herhalde. ıssız değildir inşallah🙈 bide ıssızsa valla hayal ederken bile korktum