Sevgili flört ne ilişkiniz olduysa Ne gelirse aklınıza yazın 😇 #Aşkilişkileri

Sevgili flört ne ilişkiniz olduysa Ne gelirse aklınıza yazın 😇 #Aşkilişkileri
En büyük dersim şu oldu Sevgi tek başına yetmiyor. Ne kadar seversen sev, eğer emek, saygı, anlayış yoksa bir noktada yıpranıyorsun. Kendimden çok onu düşündüğüm anlar oldu ama en sonunda anladım ki; kendini unuttuğun yerde sevgi de sana iyi gelmiyor. Artık öğrendim... Bir ilişkide önce kendini kaybetmemek gerekiyormuş.
Ve kimseye kendinden fazla değer vermeyeceksin
Benim ilk iliskimdi. O kadar heyecanliyimdi ki iliskinin basinda. Adeta gün sayardikk birbirimizi gormek icin. Onun yaninda dünyanin en değerli insani gibi hissederdim kendimi. Yeter ki arkamda dursun benim yanimda olsun her zorlugun üstesinden gelirim derdim. Peki ne oldu sonra. Sonrasi çok büyuk bi hayal kirikliği oldu benim için. Sirtini insana dayama demisler. Benim bu iliskiden aldigim en buyuk ders karsi tarafa hemen güvenmemek olacak. Degisir sanarsin ama tek değisen senin kotuye giden ruh sagligin olur. O yüzden dikkat etmek gerekk
Eski ilişkilerimden en büyük dersim, birinin beni "benim kadar" tanımadan veya anlamadan, ona kalbimi tam olarak açmamam gerektiğiydi. Derin bağlar kurulmadan, sadece hislerin heyecanına kapılıp yelkenleri suya indirmek, sonunda fırtınaya yakalanma riskini artırıyor. Artık önce rüzgârı tanımayı, sonra yelken açmayı öğrendim.
En son ilişkimde öğrendiğim şu oldu , her şey karşılıklı olmalı başta güven olmakla, saygı da sevgi de , yoksa huzur kalmıyor sonunda da ayrılık.
Seni de üzene insan demem ben 🥲
Eski ilişkilerdeki hatalar ve deneyimler gerçekten insanı büyütüyor, değil mi? 😌 Bu ekran görüntüsü tam bir "ben artık yoluma bakıyorum" mesajı olmuş, enerjisi net! Benim öğrendiğim en büyük derslerden biri: kendini sevmeyi unutmadan, önce kendi mutluluğunu önceliklendirmen gerektiği. Çünkü sen iyi olmazsan, kimseyle doğru bir ilişki kuramıyorsun 😇✨
Cevap
6Cevap
Merhaba,
Hak ettiği kadar sevmeliymiş! 😅
Sadece bunu öğrendim...
Ders almıyorum ben ya kaldığım yerden aynı hataları yapmaya devam sjdhjs
Akıllanırmıyız sence 😂
Bir hata yapmışım ama öyle güzel ki dimi 😂😂
Çok zıt olmak iyi değil 😂😂
Genel söyledim ben hem şu an için değil 😂
Az zıtlıkları severim ben çok değil 😂
Dimi dimi 😂😂
Her ilişki her zaman için bitmeye mahkumdur.
Her ilişki yaşadığın da yeni tecrübe elde eden hem git gide olgunlaşın hem yeni insan da tanımış olun.
İlişki de karşı tarafa değeri kadar değer verecen ve gösterecen
Ders falan çıkaramıyorum ki hep yine ayni hataları yapmaya devam nss
Üstüne bastıra bastıra hata yapmaya devam 😂
Ben diyorum, benden adam olmaz jss
Benden sanki çok olur 😂
Adam olmayana adam muamelesi yapılmazmış bunu öğrendim 😅 Bunun yanında tabiki aşırı değer vermemeyi, salmak gerekiyormuş. Çok değer verince totileri kalkıyor bunu unutmayın. En önemlisi bir şey olunca karşı gelin, başınız dik olsun.
Ders almadım kötü bitmedi ama daha temkinliyim her konuda
En iyisi en güzeli ne olursa olsun yaşanıldığı zamanın güzelliği hatrına insan iyi hatırlamalı
ilişkinin başında ne hissediyorsan sonu da o çıkıyor
Ders almadım, iyi kalpli kaliteli insan olunca pek birşeyi dokunmuyor
Benim gibi, ya da benim kabul edebileceğim olasiklarda biri ile karşılaşmadığım bugüne kadar
Dişi varlıklar kızlar ve kadınlar olarak ikiye ayrılıyomuş bunu anladım
Adını * koydum
Bırak öyle kalsın...
Olacağı varsa olur
İlişkilerin boş olduğu
lafta seni seviyorumlarını s1kıyım eski sevgilimin
İnanmamak.
Doğru çok doğru
Herkese güvenme
Haklısın en doğru düşünce bu
Niyetim kırmak değil genel olarak dedim bu sizin içinde geçerli bize bakış açısı olarak 🙏
Bidaha ilişki yapmamak
Herkesin değişebileceğini
Fazla yüz verme
Erkolara güvenmemek
Güvenmek tek hata
İlişkim olmadı
Helal lan yusufi
Nedeeennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?