Hepimiz mutlaka en az bir ilişkiden geçmişizdir. Peki bu ilişkiden ne öğrendik? Aldığımız en büyük ders neydi?

Hepimiz mutlaka en az bir ilişkiden geçmişizdir. Peki bu ilişkiden ne öğrendik? Aldığımız en büyük ders neydi?
Hiç ilişkim olmadı maalesef ama kimseye güvenmemek gerekiyor çünkü kimse gerçekten de sevmiyor yani çıkar ilişkisi yaşıyor ya paraya bakıyor ya da dış görünüşe bakıyorlar bu yüzden karakter yok bunlarda
Öyle düşünme. Her şey zamanını bekler. Öyle biri çıkar ki karşına sen bile şaşırır kalırsın...
Sevgilim bana şarkı göndermiş ; Yüreğumde yar sancın var uyumam geceleri diye. Artık neden uyuyamıyorsa, eski sevgilimde sen yağmur ol eririm altında falan diyordu.
Bir ders daha verdi. Erkeklerin duygusallığı çok farklı
Asla sevgilimle konuştuğum şeyleri kimseye anlatmamam gerektiğini insanların ne kadar fesat olduğunu öğrendim dolduruşa gelmiceksin kimseye güvenmiceksin ilişkine nazar değişiyor
Kimseye haddinden fazla değer vermemeyi, güvenmemem gerektiğini öğrettiler.. Şimdi kimseye güvenmiyorum.. Çünkü güvendiğim insanlar sırtımdan vurdu..
Cevap
2Cevap
Kimseye haddinden fazla değer vermemeyi ve güvenmemeyi öğrendim 🙂
Teşekkürler 😎
Bu sadece bir zevk birlikteliğidir.
Hiç bir insanı tamamlayicin olarak görmemeyi
Güvenmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?