Kocamın kumar oynadığını yakaladım? ve connected2 isimli uygulamadan kızlara mesajlar göndermiş? ne yapmlı nasıl yaklaşmalıyım?

Eşimin telefonuna baktığımda arka sekmede connected2 uygulamasının sekmesini gördüm. Girip baktığımda kızlara mesajlar gönderdiğini. Bir erkeğe de eski kız arkadaşının adını yerini söyleyip doymuyor tarzı sözler yazdığını gördüm. Balımdan aşağı kaynat sular döküldü. 2 yıllık evliyiz. Herşeyimiz yerinde sohbetimiz de güzeldir. Bu ara biraz benim ailemin sorunlarından dolayı üzülüyorduk onu da çözdük. Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Sonra wp a baktım daha önce kumar yüzünden tartışmamız oldu altınları kumar için bozdurmuştu filan. Onun sözlerini tutuyordu 1 senedir normaldi her şey. Wp girdiğimde o kumar oynayan arkadaşıyla konuşmalarını gördüm evin kirasını 10 gün geciktirmiş ve ben göndermiştim yatırması için. Banka hesabına bloke konmuş ekstresine baktım sürekli birilerine para transferi yapılmış. Ona çok büyük ders vermek istiyorum nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. İçim içimi yiyor. Yardım edin bir fikir verin bana.

Kocamın kumar oynadığını yakaladım? ve connected2 isimli uygulamadan kızlara mesajlar göndermiş? ne yapmlı nasıl yaklaşmalıyım?