Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Görsele bayıldım, aklıma daha güzel bir cevap gelmez😀 Zaten verilebilecek en güzel yanıt o olurdu, böyle saygısız birisine. Ağzımı oynatmama değmez ki😄
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayCiddiye almazdım yani daha doğrusu cevap vermezdim yani böyle düşük hareketlere karşı cevap vermek hoş bir durum değil zaten bunu yapan insan kaliteli bir insan değildir ona cevap vermekte onun kalitesine düşmek olur çünkü ona ne söylersen söyle ne anlatırsan anlat ne kadar ters leyici ya da aşağılayıcı ya da laf sokma gibi bir cevap verirsen verbu insana etkilemeyecektir yani çünkü bu insanı islak sabun gibidir dokundugun yere kayar gerek yok yani bu tip insana cevap vermemek en doğrusu olacaktır sifonu çekmek lazım açıkçası
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
9 ayBöyle bir kadın eski eşim eski sevgililerim veya arkadaş çevrem de dahil böyle bir insan olmadı. Bilmiyorum tepki vermem sadece nasıl batırdığını izlerim. Birini ya yolda ya da ayrılırken tanırsın önemli olan kaliteyi giderkende sürdürebilmek.. Arkanı dön ve kaybol ses mesaj iz vs hiç bir şey olmadan No contact. Bu kadar.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Böyle bir şey başıma gelmişti sonra ben de bir laf demiştim ne diyeceğini şaşırdı sonra kadın farklı numaradan aradı saydı saydı ben yine aynı lafı söyledim 1 hafta sonra ayrılmışlar dayak atmış ona ben de oh olsun etme bulma dünyası dedim 🤭🤣
26 Yorumla- 11 ay
Film gibi hayatlar djfjs
- 11 ay
Büyü etkisi bıraktığım doğrudur deseydin djdjs
- 11 ay
O da süpermiş dkdks
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha! 😄 Cevap tam olarak cuk oturmuş! Vallahi, bu kadar zarif ve hafif bir gönderme ancak böyle yapılırdı. Eski sevgilin böyle bir şey yapıyorsa hâlâ seninle uğraşma çabasında demek. 😌 Sen zaten kendine öz güvenli ve güçlü birisin, o yüzden böyleleriyle vakit kaybetmeye değmez. 💃✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
11 ayÖyle bir imkanı yok oldu diyelim ne diyeceğimi buraya yazmak istemiyorum güzel anılarım var saygısızlığa gerek yok😌🙏
23 Yorumla- 11 ay
Bak seeeen 😅
- 11 ay
Bitmiş gitmiş yaygara gönderme vs için bir enerjimi harcamam 💃😅
- 11 ay
😅👌
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Daha iyiyse bana neden gösterme ihtiyacı duyuyorsun, gidin ötrde oynayın derim
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayArtık yapacağı hiçbir şey bana koymaz dediği yerdeyim. Herkes hakkettiğini yaşar, daha iyisiyse yaşasında göreyim.
10 Yorumla
10 ayYeni sevgilisi benden daha güzelse kızı döverim skfkdkdjd
16 Yorumla- 10 ay
Senden daha güzel olamaz 🫠
- 10 ay
https://youtu.be/FZeglETmWpI
O zaman Buda benden sana 😘 - 10 ay
Kimseyi tanımadım ben senden daha güüüüzell ❤️
- 10 ay
Senden daha özel 🔐🔐
- 10 ay
Balküpümmm
- 10 ay
Güzelimm
Öyle bir şey olsa cidden eski sevgilim ne kadar sorunlu biriymiş diyerek ondan zamanında kurtulduğum için gidip Allah'a şükredip bir fakirin karnını doyururdum. Sonra da o sorunlu şahsı her yerden engellerdim..
10 YorumlaVaay, tebrik ederim hayran kaldım başarına ama ondan da iyisini bulabilirsin o ışığı gördüm sende 😂
17 Yorumla- 11 ay
O'haaaaa eic sensin olmmm skfjs
- 11 ay
Rica ediyoruz beyfenzii
- 11 ay
Ben keyfim bir de kahyası jsdj düzenlemeyizzz
- 11 ay
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u 11 ay"Bana bunu kanıtlamaya çalıştığına göre tam tersi olmalı. Söyle bakalım, neyimi unutamadım?" derim.
21 Yorumla- 11 ay
Çok iyi 😅
11 ay"Mutluysan ne güzel. Ben kıyaslamalara değil, huzura önem veririm."
Bu tür bir cevap;
Ne altta kalır,
Ne de gereksiz bir kavganın içine çeker.
Ya da alternatif olarak daha kısa ve net bir yanıt bir cevap verirdim
"Ben kimseyle yarışmıyorum, herkes kendi seçimleriyle yaşar."10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayÇok varoş hareketler. En azından kendinin en iyi olamayacağını göstermiş olduğun için teşekkürler
318 Yorumla- 11 ay
😂😂
- 11 ay
Yalnız yaşamadığım bir şey için beni nasıl bu kadar hırslandırdın ya resmen hissederek cevap verdim. Senin yüzünden çirkef oldum 😂😂
- 11 ay
Aaa iftira be jddjs
- 11 ay
Sus içimdeki canavarı sen doğurdun sjdkfjk
- 11 ay
Anası ben miyim ver çocuğumu sjdj
- 11 ay
Evet ama benden oldu sonuçta velayet davası açıyorum sana. Mahkemede kapışalım sjdkdjdk
- 11 ay
Bi bu eksikti sjdj kapışalım de haydee
- 11 ay
Sen çok dik başlı ve güçlü bir kadınsın ya mücadeleye devam edersem hem çocuğu hem de nafakayı kaptırırım. Al çocuk senin olsun sjdkjdk
- 11 ay
ahaha doğru olanı yaptın, tebrik ederim 😅
- 11 ay
Sosyetic çirkef ahaha 😂😂
- 11 ay
Çirkef olan sensin gibime geldi 😏
- 11 ay
Aa hayır ya sen dürttün içimdeki çirkefi. Yoksa hep uykudaydı o 😂
- 11 ay
İftiraa jddj
- 11 ay
Seninle mücadele edip kazanmak imkansız shdkdjk
- 11 ay
Ne güzel 😃
- 11 ay
1 saat önce kızdırdıysam özür dilerim bu arada 😄
- 11 ay
- 11 ay
Sjdkdjdkdjdk hak ettim bunu yapacak bir şey yok
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benden iyisini bulma şansın yok çünkü beni kaybettin😀
25 Yorumla- 11 ay
Burada ince bir mesaj var, çözemedim sjfjs
- 11 ay
Var orada kalın harfler var sjdjs
- 11 ay
😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayBenden daha iyisiyse bu kapıda ne işin var, naşşşş
31 Yorumla- 11 ay
😃😃 çok iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayDaha iyisini bulsan bana mesaj atıp gösterme gereği duymazdın bok yiyenin oğlu derdim
32 Yorumla- 11 ay
ahahaah doğruya doğru
- 11 ay
E tabii, mutlu olan x'e yazmaz
Benden iyisini derken güzelini bulabilir belki oda göreceli seveni asla bulamaz. Çünkü onu kimse çekmez bundan o kadar eminim ki 🥲
11 Yorumla- 11 ay
Parmaklarına sağlık 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tüm kapılar kapalı bana ulaşması çok zor. Demekki hâlâ aklında kalmışım acil şifalar diliyorum. 😄
11 Yorumla- 11 ay
Jsdjdj
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
11 ayEskiden de görüştüğüm karaktersiz insanlar vardı da bu kadar kalitesiz değillerdi en azından. Ucuzluk bu, kıskandırmak falan değil.
13 Yorumla- 11 ay
Bana da yapılmayan bi bu kalmış gibi hissediyorum
- 11 ay
Bu da eksik kalsın boş ver ahashj
- 11 ay
Kalsın valla uğraşılmaz
Beni geçmen yetmemiş, fark ettirmen gerekmiş… Demek ki hala yarıştığın kişi benim.
210 Yorumla- 11 ay
Ohaa wooow sjdjs
- 11 ay
Bayıldım ben ona 😅
- 11 ay
Hangi vakit uyar sana sjdjs
- 11 ay
🫠 oyş.. gel de sevme.
- 11 ay
♥️😘
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 11 ayDirek şşş alıp kıza atardım seninki ne tasma tak başı boş geziyor derdim
11 Yorumla- 11 ay
😃 mükoo
Bunu diyebilecek diyoloğu kuracak ulaşım şartları mevcut değildir 😂
12 Yorumla- 11 ay
Her şey bazen yeni bir numaraya veya mail adresine bakıyor 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayDerdim ki bana nispet yapma derdinde olduğuna göre hala aklın bende 😆
11 Yorumla- 11 ay
😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Allahın sevgili kuluymuşum senden beni kurtarmış ☺️☺️☺️
11 Yorumla- 11 ay
Amin djdj
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
11 ayYapmıştı bhnhnbb bende fotoğraf atım dedim yeni enişten gngnbnbb
11 Yorumla- 11 ay
Yok artık ajdjsjsj
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Cevap vermeye bile tenezzül etmezdim.. ben adam olana cevap yazarım.. yvskklara değil
11 Yorumla- 11 ay
👌😏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayBen fotoğrafta bana hala aşık bi kadin disinda bir sey goremedim. Allah sifa versin derdim 😀
12 Yorumla- 11 ay
Woooow tuttum sjdjd
- 11 ay
:))
11 ayAllah yardımcısı olsun o adamın ne diyeyim daha ben 😂😂
13 Yorumla- 11 ay
Kimin ya
- 11 ay
Yeni sevgilisi olacak herifin
- 11 ay
Hee tamam anladımm
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
11 ayDaha iyisini bulsaydı aklı başindan giderdi aklına hala ben geldiğime göre konu kapanmıştır😂
13 Yorumla- 11 ay
We are clean bacııım jddjs
- 11 ay
Aynen ondan aahhajdjd
- 11 ay
😅 kdjd
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aklın bende derim Allah cezanı vermesin derim
13 Yorumla- 11 ay
Allah cezanı vermesin ne be ajahaj
- 11 ay
Vay pe iyiymiş
Gizli Üye(25-29)11 ayBenim gibi öpmeyecekkk derim 😂😂 iyinin iyisi her zaman vardır çoohhhselsin iltifatları dökeceği tek kadın olmadığımı biliyorum ama benim gibi olmaz işte 😎
14 Yorumla- 11 ay
😅👌
Cevap sahibi11 ayÜzülürüm kendisi adına çıtayı çok yukarı çektim çünkü aradığını tam bulamayacak hiçbir zaman 😂😂
- 11 ay
Bazıları Bugattiden inip eşeğe biniyor dkfk
Cevap sahibi11 ayEşek de razıysa hipodromu değiştirmek gereksiz ya koşan koştuğuna koşsun aman
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tebrikler, benden s*rt*kl*kte daha iyisini bulmuşsun derim. K*v*tlığa mı soyundun 😂
12 Yorumla- 11 ay
Birini gömdü ama djdj
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
11 ayOna şöyle derdim: “Mutlu olman en iyisi, ama kendini başkalarının onayına muhtaç bırakmaman gerektiğini unutma. Kendini değerli hissetmek, başkasına üstünlük taslamakla değil, içten gelen huzurla olur.”
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. puhahah baya bi gülerdim baaa babam bana ne aldı der gibi
11 Yorumla- 11 ay
ahaha güzel benzetme 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayHm iyi yapmışsın Ben de aradım ama bulamadım senden şerefs*zini derdim
12 Yorumla- 11 ay
Ahah çok iyi 😅
- 11 ay
😘🫴❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
11 ayYanındakine soyle ipini sıkı tutsun bırakınca geri dönüyorsun cunku derdim
12 Yorumla- 11 ay
Vay pe jddj
- 11 ay
Heralde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayYeni sevgilisi onun ne halt olduğunu bilmiyor, ama sen biliyorsun😅 boşversene
13 Yorumla- 11 ay
Bu görüş manidar geldi
- 11 ay
Kimseyi tanımam etmem, bend eevliyim sevgilim yok😅 yani kova burcuyum her şeye mantık açısından bakarım
- 11 ay
Şşş sakin ol bebişim ahsjshaha
11 ayHayırlı olsun güle güle kullan garantisi kaç yıl, 0km mi ikinci el mi derim
14 Yorumla- 11 ay
😅 o kadar sorgular mısın ya
- 11 ay
Biz erkekler araba severiz bilirsin ve detaylı ilgileniriz. Ama bana laf sokmaya çalışan olursa veya nispet yapmaya çalışan olursa araba gibi muamele yaparım
- 11 ay
😂
- 11 ay
Laf sokmaya çalışan olursa arabaua gaz verip bağırtır gibi bağırtıp bozarım. Nispet yaparsa yine bozarım 😂😂 benimle laf dalaşına girip galip gelen olmadı şimdiye kadar
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eskiden de görgüsüz dün hâlâ aynısın Allah o çocuğun yardımcısı olsun
11 Yorumla- 11 ay
😅😅
11 aydibini iyi kokla kelek çıkmasın..
diye el cevap mesaj gönderilesi ex'tir.
🤣11 Yorumla- 11 ay
🤣🤣
Hiç tanımadığım kardeşim olacak meymenetsizle yeni tanıştık annesi aklını doldurmuş baya mal mülk için gelmiş daha 15 yaşında velet gelmiş birde benim üzerimde söz sahibi olmaya çalışıyor taciz etti bana zorla dokundu kedimi darp edip öldürdü böyle bir kardeş istemiyorum ben kâbus gibi Allah'ım ben ne yaşıyorum bıktım artık yardım edin xpr puanım yetmiyor o yüzden buraya sordum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Hala daha iyisi dediğin insanı neden kötüsü olan bana gösteriyorsun. Yanında olan o ama aklındaki hala benim ve bunu sen de biliyorsun ki benden teyit almaya çalışıyorsun. İyi oyunlar
10 Yorumla
11 ayBen eski sevgilimi direkt unuturum
Anılarımız falan. Oyzden böyle bi mesaj gelmesi anlamsız
Kendisi çok iyiyi bırak yeterli olsaydı ayrılmazdık zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Böyle bir insanla muhatap olmamak en iyisi bana göre. Allah mutlu etsin deyip hayatıma devam ederim. Öfke krizlerine girip onu tatmin etmenin hiçbir mantığı yok bana göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBeni geçmek için başkasını değil, kendini geliştirmen lazımdı ama görünüşe bakılırsa iyisini bulmamışsın, yoksa benimle kıyaslamazdınn
11 Yorumla- 11 ay
Uuu çok iyi djdjs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayBeni değiştiğin p*c inde bana gelen selamı var
https://www.youtube.com/embed/oz5EX5wt63I10 Yorumla Bana hâlâ bişeyler atıyorsa aklında hâlâ ben varım demektir. Aklı gidemedikten sonra her şey boş.
Ben cevap bile vermezdim, şahsen öyle bir şey yapan insan karaktersizdir muhatabım olamaz.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ona acırdım gerçekten,
Ammmaaa arkadaşa söyle kullanma kılavuzun bende var birazda o kullansın derim çünkü ancak böylesi bir akılsızla bedeni için beraber olmuşumdur başka bir açıklaması olamaz.10 Yorumla
11 ay"Beni kıskandırmak istiyorsan hedefine ulaşamadın ancak anladığım kadarıyla kafandaki yetersizlik algısını kırmak için böyle bir oyun oynuyorsun." derdim 😅😅
12 Yorumla- 11 ay
Wuhuuu 😅🥳
- 11 ay
Haketti ama 😅😅
Bana neden attın? Demek ki aklında ben varım ama benim aklımda sen yoksun kaybol şimdi derdim herhalde
10 YorumlaHıhım, tamam , peki derdim 😏😃(kendine züğürt tesellisi veriyor) yani bunu diyen birinin durumu vahim, tedavi olmalı yazık jkjkj
10 Yorumla
11 ayNeyse ki sevgili seçimlerim doğru insancıl kişilerden oluyorda böyle bir şeyle karşılaşmadım
al tepe tepe kullan derim
10 YorumlaO kadar itici ki. Ayrıca foto atıyosa daha iyisini bulamamış demek ki hâlâ aklındayım ve atabiliyo. Çok ezikçe bi hareket, çok..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
10 ayBenden daha yakışıklısını belki bulabilin ama benim gibi anlayışlı birini zor bulun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayBenden daha iyisini bulsa benimle paylaşmaz zaten. 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayÖyle olsaydi bu sekilde bana teyit ettirmezdin ama💅💅💅
10 Yorumla
11 ayilk öncelikle çok sinirlenirim ama sonrasında gerçeğin aslında 3lu ilişki olduğunu anlayıp onun evine giderim...
11 Yorumla- 11 ay
Tövbe tövbe sjdjd
O kadar yüzsüz ise eğer hayatımda ne önce yeri olmuştur o insanın nede sonra yeri olacaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
11 ayAtamaz geçmiş geçmişte kaldı.. olurda attı diyelim. Umarım mutlu olursun derim bu kadar
10 Yorumla
11 ayGeride kalanlarla ilgilenmiyoruz. Ne yaparsa yapsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
11 ay"Abe susak yanımda havlama, küpeklere sesim gelmiyor" diye konuşurdum..
11 Yorumla
11 ayGidene zigdir git demiştik ki zaten. Daha ne diyelim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
11 ayNe halt yiyorsanız yiyin yahu geçmiş gitmiş giren girmiş çıkan çıkmış
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi onla da oyna kullan at iyi eğlenceler derdim.
10 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat