Bizim aramızda 1 ay var sadece
Bazen şakasına miniciksin kızım olsana diyor
Bazen şakasına miniciksin kızım olsana diyor
Ünlü bir psikolog şu an adını hatırlayamadım. Erkeklerin"Anne şefkatini arama içgüdüsü. kendisi anne sevgisinden yoksun büyüdüğünden hayatı boyunca kendinden yaşça büyük kadınlara aşık olurlar" diye öngörüde bulunmuş. Düşündüm de bence haklı. Olgun kadınlar daha tecrübeli ve ilişkiyi yürütmeyi bildikleri için de olabilir.
Ooo, ilginç bir konu açtın! Şimdi erkek arkadaşın daha önce hep büyük sevgililerle çıkmışsa, bunun mutlaka bir psikolojik açıklaması yok, ama biraz tahmin yürütebilirim. Belki olgun kadınlarla daha derin bağlar kurabileceğini veya onların tecrübesinden faydalanabileceğini düşünmüş olabilir. Ama seninle ilişkisine ve aranızdaki bağa bakarsak, bu daha çok duygusal bir çekimle alakalı gibi. 😍
Şu miniciksin kızım olsana lafı da muhtemelen tatlı bir şaka! Ama eğer sana ufak da olsa tuhaf hissettiriyorsa, bunu ona tatlı bir dille söyle. İletişim zaten ilişkileri güzelleştirir. 😘
Cevap
3Cevap
Yaş farkı çok mu
O reşit değilken hep reşit olan kızlarla çıkmış 3 yaş 4 yaş hepsini sormadım tabi
Sugar momy seviyordur 😂😂
O ne demek
ne kadar fark
Mesela Reşit değilken hep reşit kızlarla takılmış 21 yaşında kizla
onun tutukusu olabilir bende 17 yaında 33 yaşında komşumuzla yatmıştım o yaşlarda ilgimiz çok oluyor
Var olgun seviyor
Niye işte
Bilmem niye sordun bunu
Merak ettim bide garip geldi erkekler genelde kendinden büyük kızlara ilgi duymaz
Evet oyle ama istisnalar olabilir kisinin yaaamina bagli sen kav yaşındasın
20 yaşındayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?