Bu erkeklerin derdi ne?

Istagramda biriyle ekleştik biraz konuştuk sonra whatsappa geçtik neyse arkadas bile kalamadık sapık gibi biseydi Ben müsademi istedim kibarca gittim bu aynı anda beni takip ve takipçiden çıkardı bu sorun değil numarama baktım silmemis silelim birbirimizi tamam dedi Ben sildim ama o silmedi. Aynı günde 32 takip takipçi yaptı aynı hafta içinde biyografisine 🔐💙 yaptı ne alaka? Umrumda değil ama şaşırıyorum. Sen aynı anda 32 kisi alıyorsun hayatına mevcut sevgilin vardi ya da yeni oldu bilmiyorum biyografine koyacak kadar önemsiyorsun ama bu hareketlerde bulunuyorsun ne ayaksın Cidden anlamıyorum saygı sevgi bu kadar mı körelmiş ya cidden midem bulandı iğrenç bi hayat tarzı bu kadar ego haz peşinde yaşanmaz. Daha kötüsü ne biliyormusunuz bunu okuyanlar 0 anlayış olacak içinden dalga geçecekler. Gerçekten berbat ya

Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar takmıyorum ve özellikle bulmuyorum aramıyorum sadece midem bulandı ve gelecegim için korkuyorum. Artık kimseye güvenemiyorum hepsi böyle geliyor sevgi ve saygı konusunda umudumu kaybettim. Kendimi biraz çirkinlik içinde buluyorum temiz bir yer kalmamış gibi
Güncellemeler
11 ay
Bana haketmissin tarzinda yazmayin Duygusal boşluktaydım hayrin nerden gelecegi belli olmaz iyi biri çıkar diye düşündüm kötü bir niyetim yoktu saten olsaydı ne böyle düşünür nede bu halde olurdum
Bu erkeklerin derdi ne?