şunu farkettim ki cinsel anlamda bana ulaşamayan sınırlarım olduğu için bana yanaşamayan hatta elimi dahi tutturmadığım herkes (serseri olanlar) kendisi için ulaşılmazı oynamaya başlıyor ve bana kötü davranmaya başlıyorlar ters gıcık egolu bazen ezen hareketlere bürünüyorlar. Çok mu önemli yani çek git madem
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Günümüzün vebası haline geldi bu sorun. Kişiye ulaş istediğini yap kenara at ulaşamazsan karala egonu tatmin et kızgınlığını gider falan
Ego tatmini. Red edilmeyi hazmedemiyorlar. Erkek adamlığını red edilince ve terkedilince gosterir
Reddetmedim ki. Üç kişi oldu böyle üçünden de çok hoşlanıyordum evlilik sonrası temas ve cinsellik olur dedim diye benden vazgeçtiler. Fazla abartılı yaşıyormuşum. Sonra da kötü davrandılar hep ezmeye kalktılar
Red etme iste onlarin istedigi evlilik olmadan cinsellik sen istemedin. Onu diyorum bu da red etmedir
Ben çok ağır asil ahlaklı bir insanım ve güzel bir kadınım. Kültürlüyüm mühendisim. Ben değil de kiminle evlenmek amaçları acaba?
Onlar zaten senin gibi bir kadina erkek egomanyasini hüküm suremeyeceklerinin farkına vardiklari icin seni eziklemeye çalışarak kaciyorlar. Sorunun temeli bu
Vavv çok güzel bir yorum. Peki erkek egomanyasına göre bana karşı nasıl hüküm süremiyorlar diğer kadınlardan bu kadar farkım ne
Zekisin, bir mesleğin var, kültürüsün, haklarini biliyorsun, güzellikte eklenince. Bu kaçırır özgüveni olmayan ataerkilleri
Çok öZgüvenliler orası kesin ama bir şeyim yok mühendisim ama çalışmıyorum. Bunu ve sevgili olmayışımı sorun ediyor son arkadaş
Su an calismiyor olabilirsin ama belki calistiginda ondan daha fazla kazanacagini yediremiyordur
Yok kesinlikle o değil hatta kazanmam işine bile gelir. Ona takılma da sen hoşlandığın kızı çalışmak istemiyor ve her şeyi evlenince yaşamak istiyor diye terk eder misin. Ben bu mantılğı anlamıyorum
Iste son zamanlarda erkeklerde calisan kadin istiyor😊😊 ben terketmezdim bu dediklerin icin
O zaman aslında benden hoşlanmıyor da hoşlanır gibi mi yaptı bunları da bahane edip uzaklaştı?
Evet muhtemelen oyle yapmıştır
Bir insan neden hoşlanır gibi yapsın bu çok saçma
Bunlari onlara sormalısın
Bence öyle değil hoşlantı var ama bunu tamamlayacak heyecan yaptıracak ekşınlar yaşatmaları lazım ki aşık olalar: yoksa sonuçtan korkuyorlar
Yani ya ten uyumu yoksa ya monotonsa o heyecanı evlenince yaşatmazsa falan
Evet ama bu yanlis düşünce. Sonucta ayni korkular senin icinde var. Ama sen dini acıdan uygun yaşıyorsun.
Tamam bu yanlış düşünce ama onun bana söylediği bu direk bunu söyledi benim algıma ters ten uyumu meselesi yüzünden böyle bir kızı bırakmak. Yeterli cinsel enerji verilsin istiyorlar ama kusura bakmasınlar
Bence bu yasamadan da hissedilir
Sonucta herkes sevgilisinin elini tutup gezmek ister. Sarilmak ister bunlara izin vermedigin icin uzaklasiyor olabilir
Hatta biri bu durumdan sonra hoşlanmaktan vazgeçmiş de arkadaş olmaya karar verdi sonra da Arkadaşı olarak bile takılamayacağımızı zor biri olduğumu söyledi. Şimdi tekrar arkadaş olmak istediğini ama herkesi o sınıfa dahil etmediği için eğer o sınıfı zamanla kazanırsam Arkadaşı olabileceğimi söyledi. Böyle saçma duygu geçişleri var hatta iki ay önce de asılıyordu o da ayrı
Ergen ergen işler. İstenmediğim yerde arkama bile dönüp bakmam.
Evet ama bunlar değişik işte hatta friendzone a atmaya kalkıyorlar zamanla
Hiç hazzetmem böyle şeylerden.
Senmi ulaşılmazsın bu karı seks makinadı böyle konustugun bakmayın
Nerden tanıyon sen
Rahat ol bende pozcu 🤪
Anlamdım ama olsun
Karı motor
İsoya selamlar
Duygusuz cinsellik iğrenç
Bir yerde hırs oluyor galiba
Sen mi peşlerinden koşuyorsun en sonunda?
Yoo direk siliyorum ben onlar bir süre sonra tekrar yazıyor
Hmm çekicisin demek.
Ama bu defa şöyle
Hatta biri bu durumdan sonra hoşlanmaktan vazgeçmiş de arkadaş olmaya karar verdi sonra da Arkadaşı olarak bile takılamayacağımızı zor biri olduğumu söyledi. Şimdi tekrar arkadaş olmak istediğini ama herkesi o sınıfa dahil etmediği için eğer o sınıfı zamanla kazanırsam Arkadaşı olabileceğimi söyledi. Böyle saçma duygu geçişleri var hatta iki ay önce de asılıyordu o da ayrı
Sal onu ya o ne öyle. Başka kimse ypk mu?
Açıklama da şu: sen sevgili olmuyorsun ben evlenene kadar sarılıp öpmek için beklemem istediğim zaman bunu yaparım. Ama kabul etmiyorsun o yüzden arkadaşız
Evlenmeden olmaz mı diyorsun
Asla. Eline bile dokunmam. Anladın sen. Ben muhafazakarım. Beni her anlamda eşsiz bulduğu halde bir tek bunu ve işimin olmayışını sorun etti
Muhafazakarsan tabii ona göre birilerini bulman lazım ama o da zor yani dokunmak ister herkes. Bilmiyorum işin zor yaw.
Altı ay dokunmayacak altı üstü hemen dini nikah derse o zaman elime dokunabilir sarılabilir en fazla. Bu uğurda beni kaybetmek mantıklı mı?
6 ay uzun 😄
ne Alakası var yıllardır bir kadın eli dahi tutmamış arkadaş öyle diyor. Demek ki dayanabilir ne var altı Ayda hem gerçekten isteyen bunu sorun etmez ki
Altı ay sonra ne yapabilecek?
Altı ay sonra evlenecek işte her şeyi yaşayabilir
O konuda yetersizsen evlilik zulüm olur ama
Zinakarla evlensin tecrübeli ve yeterli. Nasılsa yetersiz gelmem onun zinakar olduğunu gösterir. Kapı orada öyle biri ile olamam ben. Allah muhafaza zina edenden korusun beni. Tırnağımı vermem pislenir
Aşağıda bir kız senin tam tersi olduğunu iddia ediyor ama.
Evliliği belkide bir kaçış olarak görüyorsun. Muhafazakarım demen ise anlaşılmıyım diye söylediğin bir yalan?
Belki gerçekten yapmadığın şey kalmadı. Bu devirde kimseye güvenilmez onu bilirim.
Ne dediğini anlamadım ben çok doğru ve iyiniyetli olduğumdan fesatça yazmış olduğunun belli olduğu şu cümleyi anlamıyorum
O zaten görüyor muhafazakarım ne yalanı söylicem ona? Muhafazakar olsam adamın nabzına göre hareket ederim. Bu zamanda benim gibi biri olmadığı için ve sen de zinalar olduğun için zoruna mı gitti sözlerim saldırıya geçtin kıskanmak yerine tövbe et. Onlar gibi hırsla yaklaşıp ezmeye kalkma
Evlilik kaçış derken? Baya saçmaladın ne demek o çok güldüm
Saldıran ben değilim ki aşağıda pemvelinin biri. Ben vakirim ama muhafazakar değilim ve muhafazakar bir kızla evlenmem.
Bakir olmam dini değil. Seçim. Sevdiğim tek bir kıza vericem kendimi.
Muhafazakar kız öcüdür evlenme :)
Yatakta beni tatmin edebileceğini düşünmüyorum.
Hıhı oldu ben beş yaşımdayım inanıyorum sana
Benim gibi inanmış rolü oyna sende.
Sen de edemezsin. Nasılsa bakirsin tecrüben yok onunla aynı durumdasın. Senin demene böyle düşünmek gerekiyor demek ki
Erkek içgüdü ile doğar başından bunu bilir ama kadınlar da bu ypktur. Muhafazakar bir kadının oral yapacağını da düşünmüyorum.
Kalbinin kiri çok belli. Bana değil aşağıda hiç tanımadığım masum ve asil kadınları çekemeyip karalayan o kişiye inanıyorsun. Çünkü sen de onun gibi masumlardan hoşlanmayıp karalamayı tercih ediyorsun. Kalbine bakarsak güzeli görememen anlaşılır bir şey elbette
Kime göre güzel? Neye göre güzel? Ben bakir bir kadınla evlenirim ama muhafazakar bir kadınla hayır. Yaşamlarımız ters. Ok. Bu kadar.
Doğru biliyorsun. Ben yapmam. Sağlık açısından zaten çok zararlı. Üstelik mide bulandırıcı. Çiş içmekle de eş değer. Midesiz ve zinakar kişiler yapar bunu
Bence sen bu zihniyetle bir manastıra kapat kendini. Daha mutlu olursun. Evleneceğin adamı da mundar etme. Hayır bu zihniyetle evlenirsen ve eşin oral istediğinde yapmazsan ayrılık kaçınılmaz.
Kapı orada benim ağZım ve midem daha değerli
Önüne bak o zaman
Boş iş.
Soruyu soran