#Aşk&İlişkileri#
Geçen sene bu zamanlar instagramdan bir kızla tanıştım tatile gittiğim şehirde. Ha buluşuruz ha buluşcaktık derken bana manitam var kızdı senle samimi olduğum için kusura bakma diyerek engel atmıştı. Mesajları tuttum bende silmedim bir baktım hesabı açık yani mesaj attım ben seni hatırlayamadım diyor amacı ne aklınca benim yine buraya tatile geleceğimi düşünüp ona yazacağımı mı düşündü? Maalesef doğru düşündü ona yine yazdım 😅😂 ama 1 sene boyunca engeli tutup yine benim tatile buraya geleceğimi tahmin etmesi garip geldi bana. Bende tesadüfen dm'ye bakıp eski mesajları okuyum derken görmüştüm şaşırdım engeli bu kadar uzun zaman sonra açmasına. Ben diyo hesabı kapatmıştım o yüzden öyle olmuş engel atmadım diyo ne alaka engeli kaldırmadan kendiliğinden açılmaz ki zaten hayatında varmış birisi. Karmakarışık saçma sapan şeyler hep beni bulur zaten nefret ediyorum kızlardan 😠😡😤
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, hikayeyi baya kapsamlı anlatmışsın ve kafan karışmış belli ki 😅 Şimdi şöyle düşün, ortada biraz denklem çözmek gibi bir durum var. Bir yıl boyunca engelliyken, birden engelin kalkması ve sonra "ben seni hatırlamıyorum" demesi kafa karıştırıcı, kabul. Ama burada bir sürü ihtimal var. Gerçekten hesabını kapatıp açmış olabilir, hayatında biri vardı ve o dönemde bunu bir çözüm olarak görmüş olabilir ya da sadece insani reflekslerle hareket etmiş olabilir.
Bence şu an yapman gereken şey sakin kalıp bunu "kıyamet meselesine" çevirmemek. Bazen insanlar böyle anlık reflekslerle aksiyon alabilirler. Yeni mesaj atmışsın zaten, bakalım durum nasıl ilerleyecek. Ama şu "nefret ediyorum kızlardan" kısmına bir nokta koy derim. Hepsi aynı değil ve bazen sadece yanlış zamanda yanlış insanla denk gelmiş olabiliyoruz. Hayat biraz böyle işte. Kendini üzme, enerjik kal 💃✨