Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de isterdim, sevdiğime çiçek vermek, omzunda uyumak falan. Ama saçma geliyor, ya da yalnızlığa katlanmanın tek çaresi bu, aşk saçma geliyor, insanların çoğunluğu kötü, saygısız, anlayışsız... Belki de Allah bizi onlardan koruyordur, onlara dönüşmeyelim diye.
13 Yorumla
Soran11 ayHaklısınız, insanlar her geçen gün çok da ahlaksız , vefasız ve iğrenç bi ete kemiğe bürünüyor. Ve işin kötüsü çok korkutucu oluyorlar. Böyleleri varken düzgün insana denk gelmek iğneyle kuyu kazmak kadar zor..
- 11 ay
Senindemi hiç sevgilin olmadı?
Soran11 ayHayır
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
11 ayUtanılacak hiçbir tarafı yok aksine seçici olduğunu gösterir ki bu seni ciddiye alacak olan erkek için de bir avantajdır ve bunu dezavantaj gören erkeğin amacı zaten başkadır.
Sevgilinin olmamasının hiçbir dezavantajı yok ama olmasını istiyorsan da her zaman adımı karşındakinden bekleme, istediğin kişiyi sen seç ve yeri geldiğinde adım da at. Tabiki olur veya olmaz başka bir mesele ama seçen olmak bazen seçilen olmaktan çok daha mantıklı olabiliyor.
074 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim yorumunuz için
Soran11 ayUmarım öyle olur. Benimle o şekilde alay etmeleri üzüyor sadece. Aslında kastettikleri senin sevgilin yok , yani kimse seni sevmedi , seçmedi...
- 11 ay
Onları sözde sevenler neredelermiş peki. Belkide hayatına bir kişi girer ama tam doğru insanı bulursun. Ayrıca sevilmediğini bilemezsin belki de seven oldu ama adım atmadı, çekindi. Anlattığın tarzdaki kadınlara zaten 50 tane erkek yanaşsa ne hepsinin de o tarz kişilere karşı amacı bellidir.
Hediye vs diyorsun ya mesela emin ol oradaki amaç kaz gelen yerden tavuğu esirgememek yani sana karşılıksızmış gibi anlatırlar ama aslında o erkekler onun karşılığında ondan alacağını alıyordur.
Soran11 ayBen kimseye cinsel anlamda yeşil ışık yakmadım, yakmam da. Daha evlenmeden hele ki çok utanırım. Ve dışarıya da bu izlenimi veriyorum farkındayım. Bu yüzden üniversitedeyken de kimse yanaşmak istemiyordu bana , çünkü istediklerini vermiyordum
- 11 ay
İşte kastettiğim tamda bu. Prensiplerin, kriterlerin olmazsa zaten talip çok olur ve bu hem erkek hem de kadın için geçerli.
Bu kişiler senin gibi seçici olmadıkları için olur olmadık herkesi almışlar hayatına ve kazandığını düşündüğü şeyler için aslında başka şeylerden feragat ediyorlar ve farkında değiller.
Son doğrusunu yapıyorsun
Soran11 ayTam anlamıyla öyle gerçekten, Sağ olun teşekkür
- 11 ay
Rica ederim.
Soran11 ayBir şey sorabilir miyim?
Soran11 ayBir erkek bi kızı 4 sene boyunca hiç karşılık almadan sevebilir mi? Yoksa bu takıntılık mı? Yani sizce?
- 11 ay
Sevebilir tabi ama takıntı olasılığı da yok mu elbette var
Soran11 ayBaşıma buna benzer bi olay geldi de , hani yukarıda yazmışsınız belki sevilmişsindir ama adım atamamıştır. Ona istinaden dedim.
- 11 ay
Olabilir tabi mesela birisi görmüş beğenmiştir ama konuşulacak, tanışılacak bir bahanesi yoktur ve çekingen birisiyse adım atamamıştır sonuçta herkes çok cesaretli olamayabiliyor.
Veya senin istemeyeceğini düşünüp yanaşmayanlar olmuş olabilir
Soran11 ayAslında açıldı, fakat bilmiyorum hiç o hissi alamadım, o yüzden reddettim zaten ilk defa o zaman konuşmuştuk. Şansını 20den fazla kez denedi ama ben yine bir şey hissetmediğim için geri çevirdim. Sonra o ise ağza alınmayacak tehditvari ve belaltı şeyler yazdı. Ve benim gibi birine...
- 11 ay
Herkes herkesi sevmek zorunda değil yani reddetmene rağmen bunu yapması sevgisini değil onursuz birisi olduğunu gösterir yani hadi şansını birkaç kez denedin olmadı ee artık geri çekilmeyi bilmek gerek. Bu kadar çok denediyse bu sevgi değil takıntı bunu net söyleyebilirim yani kendince bunu hırs haline getirmiş belli ki
Soran11 ayEvet zaten olan sevgim da hepten kayboldu...
- 11 ay
Normal yani ben olsam bende buz gibi olurdum
Soran11 ayKeşke daha güzel ve düzgün bir şekilde sevilseydim...
- 11 ay
Senin hiç beğendiğin, konuşmak istediğin birisi denk gelmedi mi peki yani tamam istediğin gibi birisi gelip seninle konuşmadı ama sen hiç mi beğenmedin birisini?
Soran11 ayHayır desem?
Soran11 ayGerçekten etkilendiğim yok sanırım
- 11 ay
Olabilir tabi
Soran11 ay🙂🙂
- 11 ay
Hayırlısı ya umarım kendine göre beğendiğin birisini bulabilirsin.
Soran11 ayZaten olsada nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Soran11 ayTeşekkür ederim, siz de umarım.
- 11 ay
Nasıl davranacağının bilinecek bir tarafı yok ki yani yanında doğal olamadığın insan zaten yanlış seçim demektir
Soran11 ayBilmiyorum hiç ilişkim olmadı , acaba beni beğenir mi , vücudumu filan.. bazı şeyler var kafama taktığım , ya da ne bileyim nasıl davranmalıyım vs vs...
- 11 ay
Ya inan erkekler böyle şeylere çok takılmaz yani beğenir neden beğenmesin. Davranışa gelirsek de bu karşındaki kişiyle de çok alakalı. Bir ilişkide bazı konularda benzemek bazı konularda da farklılaşmak gerekir. Mesela kız daha suskun, sessiz bir yapıya sahipse erkeğin konuşkan olması iyidir veya tam tersi olacak ki biri diğerini dengelesin. Birisi baskınsa diğeri daha pasif olmalı ki iki tarafta baskın olmaya çalışmasın ve problemler çıkmasın. Ama hobiler veya hayat görüşü tarafında benzer olmak gerekir neden çünkü birlikte vakit geçireceğin insanla hayata aynı perspektiften bakıp onu anlayabilmek ve benzer şeyleri yaparken eğlenebilmek çok önemli.
Vücut konusu bence bir kadının en rahat olacağı konuların başında gelir eğer çok kilolu vs değilse bir kadın erkek birçok detaya takılmaz zaten
Soran11 ayYok kilo değil de neyse..
Soran11 ayAma dedikleriniz doğru haklısınız
- 11 ay
Ne gibi mesela yani neyi takıyorsun, sana göre problem olabilecek olan şey nedir?
Soran11 ayÜst tarafım diyeyim
Soran11 ayBiraz bacaklarım kalın maalesef
- 11 ay
Tamam çok mu küçük bunu mu dert ediyorsun?
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Bak sana bir şey söyleyeyim bir kadını en çekici yapan şey hareketleri, tavırları o yaydığı aurasıdır emin ol 10 numara fiziğe sahip olan bir kadından her yönden daha avantajlıdır böyle bir kadın
Soran11 ayHmm diyorsunuz?
- 11 ay
Aynen öyle. Mesela bak etrafına sevgilisi olan her kız çok mu güzel veya fizikleri çok mu iyi tabi ki hayır yani mesele sadece fizik boy vs değil.
Soran11 ayEvet doğru, ben sadece beğenilmemekten korkuyordum
- 11 ay
Beğenilmek zaten çok göreceli bir kavram yani ben mesela bazen herkesin olağanüstü dediği kişileri hiç beğenmiyorum bazen de kimsenin pek beğenmediği insanları beğenebiliyorum neden çünkü beğeniler kişiseldir. Sen herkesi beğenebilir misin mesela hayır tabi ki ama bu kişinin beğenilmemesi onun değerini azaltmaz, onun çirkin olduğunu vs göstermez sadece o beğenmeyen kişiye hitap etmediğini gösterir.
Soran11 ayEvet yine haklısınız 🙂
Soran11 ayDış görünüşümü sevmem gerekiyor acilen😁
- 11 ay
Bugün biraz fazla haklı oldum sanırım 😂
Soran11 ayHahha evet bayağı hem de🙂
- 11 ay
Ya tabi ki barışık ol bence de yani olması gereken bu. Bende öyle yapıyorum yani bazen aynaya bakarım ve kendimi beğenirim bazen de beğenmem aslında her ikisi de aynı insan ama tamamen psikoloji
Soran11 ayEvet doğru
Soran11 ayYani yine 😂
- 11 ay
ahaha😂
Soran11 ayTeşekkür ederim
Soran11 aySeviyeli ve " doğru" sohbetiniz için
- 11 ay
Rica ederim ne demek, her zaman bir problemin olursa yazıp belirtebilirsin eğer müsaitsem ve görürsem mutlaka dönüş yapar, yardımcı olmaya çalışırım
Soran11 aySağ ol☺️
Soran11 ayO zaman son bi soru sorabilir miyim?
- 11 ay
Tabi sorabilirsin
Soran11 ayAşağıda bi beyefendi bir şey dedi de ben mi anlayamadım acaba?
- 11 ay
Kimden bahsediyorsun?
Soran11 ayÇelixx. kullanıcı adı var
- 11 ay
Anlamsız bir şeyler yazmış yani emin ol kendisi de bilmiyordur ne yazdığını boş ver ciddiye alma
Soran11 ayPeki , akşam uyuyamazdım yani kafama takılırdı😃🙂
- 11 ay
boş ver ya insanları bu kadar ciddiye alma, hele de burada ciddiye alınmayacak tonla insan varken. Yıllardır kullanırım bu siteyi cidden çok iyi insanlarda gördüm tanıdım ama bir o kadar boş kişilerde var maalesef
Soran11 ayEvet, maalesef çok cinsel içerikli mesaja maruz kaldım
- 11 ay
Ona erkek olarak ben bile maruz kalıyorum düşün yani😂
Soran11 ayHahhhaa😂
Soran11 ayO halde geçmiş olsun sizee
- 11 ay
Engelleyip geçiyorum ya çok da problem değil yani.
Zaten mesaj kutusunu da kapattım artık
Soran11 ayAynııı
- 11 ay
En iyisi bu zaten👍
Soran11 ayBen sizin vaktinizi almayayım, çok geç de oldu , tekrardan teşekkür ederim sohbet için , Sağ olun. Sağlıklı günlerr..
- 11 ay
Ben daha yatmam ama size iyi geceler diliyorum. Güzel bir sohbet oldu.
Soran11 ayTeşekkürler size de iyi geceler
- 11 ay
Eig için teşekkürler
Soran11 ayHak etmiştiniz🙂
- 11 ay
Teşekkürler yine de
Soran11 ayRica ederim ne demek
Asla değil ve bence harika bir şey. Benim de 26 yaşıma kadar olmamıştı, evet bazen çok tecrübesiz hissediyorsun ama karşı taraf için bence harika bir duygu. Birinde ilk olmak hoş duygudur. Benim de karşıma çok erkek çıkmasına rağmen hiç öyle düşünemedim. Bence takılma ve yaşın genç.
013 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim, sadece insanların garipsemesi beni kötü hissettiriyor
Soran11 ayHayatıma girecek kişi dalga geçmez değil mi
Soran11 ayHayırlı olsun öncelikle ☺️
Soran11 ayEvet benim de kastettiğim şey buydu , uzun zamandır sevgilim yok mesela , nasıl davranmalıyım bilmiyor. Mesela olunca ve aramızda bir sorun çıkarsa zaten kimse seni istememiş gibi bir şey derse..
Soran11 ayBilmiyorum belki de gerçekten kimse beni beğenmediği için de olmadı..
Soran11 ayBeş sene üniversite hayatımda da hiç olmadı
Soran11 aySebebi her neyse bilmiyorum artık...
Soran11 ayAnladım teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz , size de mutluluklarrr
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, inan ki bunda utanılacak hiçbir şey yok! 🌈 Herkesin hayatına doğru kişi farklı bir zamanda girer. Bu tamamen senin hayata ve duygularına göre şekillenen bir şey. Kendine "yeterince güzel miyim" diye sorup üzülmen gerçekten beni üzdü. Güzellik, dış görüntü değil, içindeki parlayan enerji. Kendinle barışık ve kendine saygılı olman, seni o kadar "güzel" yapar ki anlatamam! 💖
Bazen çevremizdekiler yüzünden kendimizi farklı hissetsek de unutma; değerli ve özel olan senin hikayen. Başkalarına bakıp kıyaslama yapma. O saygı duyduğun, karakterini önemsediğin o kişi de bir gün senin için en doğru zamanda karşına çıkacak! 🥰 Herkesin hızına ayak uydurman gerekmiyor. Yeter ki sen kendini sevmekten ve kendi hikayene inanmaktan vazgeçme. 💪✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hayır değil, ben 27 yaşındayım ve 1-2 hafta önceye kadar hiç sevgilim yoktu
212 Yorumla
Soran11 ay1-2 hafta önce? Şimdi var mı?
Soran11 ayNe güzel 🙂
Soran11 ayHayırlı olsun
Soran11 ayUmarım mutlu olursunuz
Soran11 ayRica ederim
Soran11 ayNasıl bir duygu peki?
Soran11 ayYaaaa çok tatlıııı...
- 11 ay
31 yaşındayım denk gelmedi bañada olmayinci olmuyor
11 ayHayır asla değil birçok erkek için de bu harika birşeydir aşkın ne zaman geleceği hiç belli olmaz akışına bırak en doğru kişiyke karşılaşırsın
01 Yorumla
Soran11 ayUmarım, teşekkür ederim. Siz de öyle inşallah.
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hayır her insanın kısmeti illaki bir gün karşısına çıkar öyle düşünme
01 Yorumla
Soran11 ayÖyle tabi haklısınız. İyi ve doğru olanı olsun da...
11 ayO da bir şey mi ben 40 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
12 Yorumla- 11 ay
Hocam sen çıtayı çok yukarı taşıdın:) peki canını sıkmıyor mu bu durum veya eksikliğini hissediyor musun ara ara?
- 11 ay
@Gizemlii_-Adam psikopat oldum ama faydası yok. Kendimi hep aşağı gördüm başka insanlardan. Herkesin geçmişte sevgilisi sevgilileri olmuş. Evli bir bayan hoca lisede sevgilisi olduğundan bahsetmişti çok aşağılık kompleksine girdim. Ama yapacak bir şey yok hayat devam ediyor
11 aybu daha guzel. temiz ellenmemiş sexting yapmamış kız var
00 YorumlaNeden utanç verici olsun ya öyle düşünme hayat en doğrusunu bulmak için bekletiyor senii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
11 ayGeleneksel toplumsal standartların hicbirisini umursama
Kendi hayatını yaşa.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
11 ayŞimdi de bu moda oldu şu yaşıma kadar ilişkim olmadı utanıyorum vs.
00 Yorumla neden utanç verici olsun ki? herkesin yaptığını seninde yapman gerekmiyor
00 Yorumla
11 ayNormal ya 30 yaşında bile olmayan var, denk gelmemiştir
00 Yorumla22 yaşına kadar 22 erkekle takılmaktan daha utanç verici olamaz herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBenim de olmadı knk çokta utanılacak bir durum değil bende 24 olacam yakinda
012 Yorumla
Soran11 ayEvet haklısınız da işte insanların saçma bi bakış açısı oluyor , nasıl yani hiç öpüşmedin mi , elini de mi tutmadın? Hayır ! Yani olmadı, olması mı lazım !
Cevap sahibi11 ayTabi canım tercih meselesi sonuçta zorlanmıyor değilim ama olmadı da işte hahdhs
Soran11 ay🙂😄
Soran11 ayHayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Cevap sahibi11 aySagol senin de insallah hahdhs
Soran11 ayUmarım 🫠😄
Cevap sahibi11 ayOlur olur😉
Soran11 ay🙂🙂.
Cevap sahibi11 ayİyi günler🤗
Soran11 ayTeşekkür ederim size dee
Cevap sahibi11 ayBen teşekkür ederim😌
Soran11 ayRica ederim
Gizli Üye(30-35)11 ayBenim yaşım 35 ve benimde hiç olmadı. 22 yaşla bence hiç konuşma:)
03 Yorumla- 11 ay
Gerçekten mi dünyanın en zavallı insanı kendim zannediyordum
Cevap sahibi11 ay@Blackeagle32 Yalnız değilsin dostum
Cevap sahibi11 ay@Blackeagle32 Yakışıklı değilsen paran da yoksa geçmiş olsun böyle geberip gidersin/gideriz
Gizli Üye(30-35)11 ayİnşallah kalbin gibi temiz ve güzel birini bulursun kardeşim
02 Yorumla
Soran11 ayÇok teşekkür ederim Sağ olunnn , siz de aynı şekilde inşallah.
Cevap sahibi11 ayAllah'ım razı olsun İnşallah yavrum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
11 ayEger yazdigin dogruysa ahlaki olarak dogru olani yapmisin umarim ilk erkeginde esin olur
09 Yorumla
Soran11 ayEvet gerçekten olanı yazdım.
- 11 ay
Merak etme dogru olan bu cevrene bakma, umarim sana layik duzgun bir erkek karsina cikar, hrseyi onunla yasarsin
Soran11 ayTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için , Allah sizin de gönlünüze göre verir inşallah..
- 11 ay
Saol. merak ettigin bisey varsada bana sorabilirsin
Soran11 ayYani anlattıklarımdan yola çıkarak neden sevgilim olmadığı konusunda bir çıkarım yapabilir misiniz?
Soran11 ayÖzelden konuşmuyorum maalesef, dilerseniz burdan yazın , istemezseniz de sorun değil.
- 11 ay
Ok. boş ver hic yazmiym ozaman
Soran11 ayNasıl isterseniz.
- 11 ay
👍
11 aysen doğru yoldaşın evlenen kadar ilişki yapma sonra kötü yola dusersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
11 ay29 yaşındayim sevgilim olmadı
17 Yorumla
Soran11 aySizin neden olmadı?
- 11 ay
Zor beğeniyorum ve evlilik düşünen biriyim ikisi birlesince zor oluyr
Soran11 aySanırım bende öyle 😃🫠😊
- 11 ay
Ne bok yicez ,😂
- 11 ay
Hadi sen neyse de ben
Soran11 ayÖyle demeyin , sizin için de doğru zaman henüz gelmemiş belki de...
- 11 ay
@Kirginimcokk0 Senin fotonu çok kez gördüm profilin de yanlış anlama belki karakterin iyidir ona lafım yok ama güzellik olarak ortalama hatta biraz altındasın bunun üzerine bir de zor beğenen yakışıklı erkek isteyen birisiysen sonucun bu olması çok normal. Ortalama veya ortalama altı bir tiple güzel kızların kriterine sahip olursan her zaman kaybedersin. İnsan bunun biraz bilincin de olmalı.
Gizli Üye(18-24)11 aySen allahın herkesten uzak kıldığı temiz bir meyvesisin
011 Yorumla
Soran11 ayAllah yalnızca kalbimizi bilir , belki de o kadar temiz bir insan değilimdir , kim bilir.. Ama yorumunuz için teşekkür ederim..
Cevap sahibi11 ayBen seni çok iyi anlarım bende 23 yaşındayım hiç olmadı sevgilim
Cevap sahibi11 aySenden farksızım yani seni en iyi anlayan benim aslında
Soran11 ayUmarım hakkınızda hayırlısı olur sizin için de..
Cevap sahibi11 ayİnşallah cümleten
Soran11 ay🙂🙂
Cevap sahibi11 ayTanıyalım istermisin
Cevap sahibi11 ayTanışalım
Soran11 ayTeşekkür ederim.
Cevap sahibi11 ayRica ederim
Cevap sahibi11 ayKıyamam ben sana ya
Utanç verici bir şey değil
10 Yorumla
11 aySahte aşklar utansın go girl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
11 ayÇok ayıp, utanmalısın kendinden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayDeğil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayUtanç verici bir şey değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Doğru bir şey sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen 25 yaşına girecem hiç sevgilim olmadı
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayNe nir öpüşme oldu ne de başka bişe bu yaşıma kadar utanç vericimi değil
Gizli Üye(30-35)11 ayDeğil bende 30 oldum benimde olmadı hiç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
11 aySen o sun işte
05 Yorumla
Soran11 ayNe?
- 11 ay
O işte süsleyen
Soran11 ayAnlamadım?
- 11 ay
boş ver anlama
Soran11 ayPeki
11 aymuhteşem bir şey
070 Yorumla
Soran11 ayAma garipsiyorlar (kötü anlamda )
- 11 ay
onlar düşmüşler senin de düşmeni istiyorlar
Soran11 ayBilmiyorum artık 🤷♀️
- 11 ay
tesettürlü müsün
Soran11 ayHayır
Soran11 ayAma çok açık giyinen biri değilim, mütevazı giyinirim.
- 11 ay
öyle de kal. açılıp saçılma
Soran11 ayZaten hoşlanmıyorum 😊
- 11 ay
bakımlı olman önemli kendin için kıyafet öenmli değil
Soran11 ayŞöyle söyleyeyim çok makyaj yapan biri değilimdir, çok şıkır şıkır da giyinmiyorum dürüst olmak gerekirse. Bakımıma dikkat ederim ama her zaman temiz kokmaya , düzgün giyinmeye , saçımın derli toplu olmasına dikkat ederim tabiki
Soran11 ayAma sadece o kadar 😃🫠
- 11 ay
daha ne olsun biraz daha anlatsan aşk olacağım
Soran11 ay🙂😄
- 11 ay
koku çok önemli
Soran11 ayEvet
- 11 ay
ne kokuyorsun sen hangi parfüm
Soran11 ayBelli bir parfümüm yok doğrusu 🤷♀️ çiçek kokuları güzel ama
- 11 ay
doğal kokun güzel diyorsun
Soran11 ayYok demiyorum da sadece özellikle şu markayı , şu kokuyu seviyorum demem
- 11 ay
🌹 sever misin
Soran11 ayHayırr
- 11 ay
Ne seversin
Soran11 aySadece dalındayken kokusu güzel , başka alanlarda kullanılınca parfüm, şampuan , yumuşatıcı vs pek beğenmiyorum sanırım
Soran11 ayBahar çiçekleri
- 11 ay
Şampuanın ne
Soran11 ayNeden sordunuz?
- 11 ay
Kokusunu merak ettim
Soran11 ayGliss
- 11 ay
Onun kokusunu bilmiyorum ilk fırsatta bakacağım
Soran11 ayYani pek bi özelliği yok ama neyse
- 11 ay
Özellik değil senin kokun olduğu için
Soran11 ayAnlayamadım
- 11 ay
Saçların da bu şampuanın kokusu yok mu
Soran11 ayVar da neden özellikle böyle bir şey dediniz onu anlayamadım
- 11 ay
Kokunu merak ettim demiştim ya 😄
Soran11 ayPeki
- 11 ay
Ne yapıyorsun
Soran11 ayHiç
Soran11 ayNeden sordunuz
- 11 ay
Konuşuyoruz devam etmeye çalışıyorum
Soran11 aySanal ortamda çok sohbet eden biri değilimdir doğrusu. Yalnızca bi soru sordum , fikir alışverişi için..
- 11 ay
Çok olmasın zaten de benle olsun
Soran11 ayYani herkes aynı benim için
- 11 ay
Farklı olmak isterdim
Soran11 aySitedeki özellikle erkeklerin çoğu aptal , cahil ya da abaza. O yüzden dikkatli davranmam gerekiyor hak verirsiniz..
Soran11 ayBelki başkası için olursunuz🙂
- 11 ay
Sen olsun istiyorum
Soran11 ayHayır , teşekkürler. İyi akşamlar
- 11 ay
Bekliyorum
Soran11 ayNeyi
- 11 ay
Seni
Soran11 ayBence vakit kaybetmeyin
- 11 ay
Değersin
Soran11 ayNeye göre?
- 11 ay
Hissiyat
Soran11 ayHer zaman doğru değildir.
- 11 ay
Denemeden bilemezsin
Soran11 ayNeyi hissettiniz tam olarak?
Soran11 ayElbette denenmeden tecrübe kazanılmaz hiçbir alanda. Fakat o deneyimi hiç tanımadığım , göz kontağı kuramadığım, pek de güvenilir olmayan bir site üzerinde kazanmak istediğimi hiç ama hiç sanmıyorummmm..
Soran11 aySizinle alakalı değil. Belki iyi birisiniz belki kötü ben bilemem ama teşekkür ederim kalsın.
- 11 ay
Düşün bence
Soran11 ayYukarıdaki sorumu cevaplar mısınız?
- 11 ay
Samimiyet hissettim
Soran11 ayAnladım, teşekkür de ederim
Soran11 ayİyi akşamlar size , saat çok geç
- 11 ay
Sohbet güzel
Soran11 ayTeşekkürler
- 11 ay
Rica ederim
Soran11 ay🙂,
- 11 ay
❤️😳
11 ayOlağanüstü bir durum
00 Yorumla
11 ayÇok uzun yazmışsın 😓
00 Yorumla
11 ayHayır değil yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNormal durum takılma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayDeğil...
01 Yorumla
Cevap sahibi11 aySevilmekten bıkar mıydın?
Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Gayet normaln
00 Yorumla
11 ayHayir gayet normal
05 Yorumla
Soran11 ayO halde insanlar niye bu kadar garipsiyor?
- 11 ay
Onlarin akli bacak arasında calisir
Soran11 ayAslında kızların da tepkisi bu yönde.
- 11 ay
Günumuzde bu konuda kızlarla erkekler yarışıyor bence
Soran11 ayKızlara zorbalık yapanlar yine kızlar...
11 ayDegil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne