Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de isterdim, sevdiğime çiçek vermek, omzunda uyumak falan. Ama saçma geliyor, ya da yalnızlığa katlanmanın tek çaresi bu, aşk saçma geliyor, insanların çoğunluğu kötü, saygısız, anlayışsız... Belki de Allah bizi onlardan koruyordur, onlara dönüşmeyelim diye.
13 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız, insanlar her geçen gün çok da ahlaksız , vefasız ve iğrenç bi ete kemiğe bürünüyor. Ve işin kötüsü çok korkutucu oluyorlar. Böyleleri varken düzgün insana denk gelmek iğneyle kuyu kazmak kadar zor..
- 1 yıl
Senindemi hiç sevgilin olmadı?
Soran1 yılHayır
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılUtanılacak hiçbir tarafı yok aksine seçici olduğunu gösterir ki bu seni ciddiye alacak olan erkek için de bir avantajdır ve bunu dezavantaj gören erkeğin amacı zaten başkadır.
Sevgilinin olmamasının hiçbir dezavantajı yok ama olmasını istiyorsan da her zaman adımı karşındakinden bekleme, istediğin kişiyi sen seç ve yeri geldiğinde adım da at. Tabiki olur veya olmaz başka bir mesele ama seçen olmak bazen seçilen olmaktan çok daha mantıklı olabiliyor.
074 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
Soran1 yılUmarım öyle olur. Benimle o şekilde alay etmeleri üzüyor sadece. Aslında kastettikleri senin sevgilin yok , yani kimse seni sevmedi , seçmedi...
- 1 yıl
Onları sözde sevenler neredelermiş peki. Belkide hayatına bir kişi girer ama tam doğru insanı bulursun. Ayrıca sevilmediğini bilemezsin belki de seven oldu ama adım atmadı, çekindi. Anlattığın tarzdaki kadınlara zaten 50 tane erkek yanaşsa ne hepsinin de o tarz kişilere karşı amacı bellidir.
Hediye vs diyorsun ya mesela emin ol oradaki amaç kaz gelen yerden tavuğu esirgememek yani sana karşılıksızmış gibi anlatırlar ama aslında o erkekler onun karşılığında ondan alacağını alıyordur.
Soran1 yılBen kimseye cinsel anlamda yeşil ışık yakmadım, yakmam da. Daha evlenmeden hele ki çok utanırım. Ve dışarıya da bu izlenimi veriyorum farkındayım. Bu yüzden üniversitedeyken de kimse yanaşmak istemiyordu bana , çünkü istediklerini vermiyordum
- 1 yıl
İşte kastettiğim tamda bu. Prensiplerin, kriterlerin olmazsa zaten talip çok olur ve bu hem erkek hem de kadın için geçerli.
Bu kişiler senin gibi seçici olmadıkları için olur olmadık herkesi almışlar hayatına ve kazandığını düşündüğü şeyler için aslında başka şeylerden feragat ediyorlar ve farkında değiller.
Son doğrusunu yapıyorsun
Soran1 yılTam anlamıyla öyle gerçekten, Sağ olun teşekkür
- 1 yıl
Rica ederim.
Soran1 yılBir şey sorabilir miyim?
Soran1 yılBir erkek bi kızı 4 sene boyunca hiç karşılık almadan sevebilir mi? Yoksa bu takıntılık mı? Yani sizce?
- 1 yıl
Sevebilir tabi ama takıntı olasılığı da yok mu elbette var
Soran1 yılBaşıma buna benzer bi olay geldi de , hani yukarıda yazmışsınız belki sevilmişsindir ama adım atamamıştır. Ona istinaden dedim.
- 1 yıl
Olabilir tabi mesela birisi görmüş beğenmiştir ama konuşulacak, tanışılacak bir bahanesi yoktur ve çekingen birisiyse adım atamamıştır sonuçta herkes çok cesaretli olamayabiliyor.
Veya senin istemeyeceğini düşünüp yanaşmayanlar olmuş olabilir
Soran1 yılAslında açıldı, fakat bilmiyorum hiç o hissi alamadım, o yüzden reddettim zaten ilk defa o zaman konuşmuştuk. Şansını 20den fazla kez denedi ama ben yine bir şey hissetmediğim için geri çevirdim. Sonra o ise ağza alınmayacak tehditvari ve belaltı şeyler yazdı. Ve benim gibi birine...
- 1 yıl
Herkes herkesi sevmek zorunda değil yani reddetmene rağmen bunu yapması sevgisini değil onursuz birisi olduğunu gösterir yani hadi şansını birkaç kez denedin olmadı ee artık geri çekilmeyi bilmek gerek. Bu kadar çok denediyse bu sevgi değil takıntı bunu net söyleyebilirim yani kendince bunu hırs haline getirmiş belli ki
Soran1 yılEvet zaten olan sevgim da hepten kayboldu...
- 1 yıl
Normal yani ben olsam bende buz gibi olurdum
Soran1 yılKeşke daha güzel ve düzgün bir şekilde sevilseydim...
- 1 yıl
Senin hiç beğendiğin, konuşmak istediğin birisi denk gelmedi mi peki yani tamam istediğin gibi birisi gelip seninle konuşmadı ama sen hiç mi beğenmedin birisini?
Soran1 yılHayır desem?
Soran1 yılGerçekten etkilendiğim yok sanırım
- 1 yıl
Olabilir tabi
Soran1 yıl🙂🙂
- 1 yıl
Hayırlısı ya umarım kendine göre beğendiğin birisini bulabilirsin.
Soran1 yılZaten olsada nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Soran1 yılTeşekkür ederim, siz de umarım.
- 1 yıl
Nasıl davranacağının bilinecek bir tarafı yok ki yani yanında doğal olamadığın insan zaten yanlış seçim demektir
Soran1 yılBilmiyorum hiç ilişkim olmadı , acaba beni beğenir mi , vücudumu filan.. bazı şeyler var kafama taktığım , ya da ne bileyim nasıl davranmalıyım vs vs...
- 1 yıl
Ya inan erkekler böyle şeylere çok takılmaz yani beğenir neden beğenmesin. Davranışa gelirsek de bu karşındaki kişiyle de çok alakalı. Bir ilişkide bazı konularda benzemek bazı konularda da farklılaşmak gerekir. Mesela kız daha suskun, sessiz bir yapıya sahipse erkeğin konuşkan olması iyidir veya tam tersi olacak ki biri diğerini dengelesin. Birisi baskınsa diğeri daha pasif olmalı ki iki tarafta baskın olmaya çalışmasın ve problemler çıkmasın. Ama hobiler veya hayat görüşü tarafında benzer olmak gerekir neden çünkü birlikte vakit geçireceğin insanla hayata aynı perspektiften bakıp onu anlayabilmek ve benzer şeyleri yaparken eğlenebilmek çok önemli.
Vücut konusu bence bir kadının en rahat olacağı konuların başında gelir eğer çok kilolu vs değilse bir kadın erkek birçok detaya takılmaz zaten
Soran1 yılYok kilo değil de neyse..
Soran1 yılAma dedikleriniz doğru haklısınız
- 1 yıl
Ne gibi mesela yani neyi takıyorsun, sana göre problem olabilecek olan şey nedir?
Soran1 yılÜst tarafım diyeyim
Soran1 yılBiraz bacaklarım kalın maalesef
- 1 yıl
Tamam çok mu küçük bunu mu dert ediyorsun?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bak sana bir şey söyleyeyim bir kadını en çekici yapan şey hareketleri, tavırları o yaydığı aurasıdır emin ol 10 numara fiziğe sahip olan bir kadından her yönden daha avantajlıdır böyle bir kadın
Soran1 yılHmm diyorsunuz?
- 1 yıl
Aynen öyle. Mesela bak etrafına sevgilisi olan her kız çok mu güzel veya fizikleri çok mu iyi tabi ki hayır yani mesele sadece fizik boy vs değil.
Soran1 yılEvet doğru, ben sadece beğenilmemekten korkuyordum
- 1 yıl
Beğenilmek zaten çok göreceli bir kavram yani ben mesela bazen herkesin olağanüstü dediği kişileri hiç beğenmiyorum bazen de kimsenin pek beğenmediği insanları beğenebiliyorum neden çünkü beğeniler kişiseldir. Sen herkesi beğenebilir misin mesela hayır tabi ki ama bu kişinin beğenilmemesi onun değerini azaltmaz, onun çirkin olduğunu vs göstermez sadece o beğenmeyen kişiye hitap etmediğini gösterir.
Soran1 yılEvet yine haklısınız 🙂
Soran1 yılDış görünüşümü sevmem gerekiyor acilen😁
- 1 yıl
Bugün biraz fazla haklı oldum sanırım 😂
Soran1 yılHahha evet bayağı hem de🙂
- 1 yıl
Ya tabi ki barışık ol bence de yani olması gereken bu. Bende öyle yapıyorum yani bazen aynaya bakarım ve kendimi beğenirim bazen de beğenmem aslında her ikisi de aynı insan ama tamamen psikoloji
Soran1 yılEvet doğru
Soran1 yılYani yine 😂
- 1 yıl
ahaha😂
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılSeviyeli ve " doğru" sohbetiniz için
- 1 yıl
Rica ederim ne demek, her zaman bir problemin olursa yazıp belirtebilirsin eğer müsaitsem ve görürsem mutlaka dönüş yapar, yardımcı olmaya çalışırım
Soran1 yılSağ ol☺️
Soran1 yılO zaman son bi soru sorabilir miyim?
- 1 yıl
Tabi sorabilirsin
Soran1 yılAşağıda bi beyefendi bir şey dedi de ben mi anlayamadım acaba?
- 1 yıl
Kimden bahsediyorsun?
Soran1 yılÇelixx. kullanıcı adı var
- 1 yıl
Anlamsız bir şeyler yazmış yani emin ol kendisi de bilmiyordur ne yazdığını boş ver ciddiye alma
Soran1 yılPeki , akşam uyuyamazdım yani kafama takılırdı😃🙂
- 1 yıl
boş ver ya insanları bu kadar ciddiye alma, hele de burada ciddiye alınmayacak tonla insan varken. Yıllardır kullanırım bu siteyi cidden çok iyi insanlarda gördüm tanıdım ama bir o kadar boş kişilerde var maalesef
Soran1 yılEvet, maalesef çok cinsel içerikli mesaja maruz kaldım
- 1 yıl
Ona erkek olarak ben bile maruz kalıyorum düşün yani😂
Soran1 yılHahhhaa😂
Soran1 yılO halde geçmiş olsun sizee
- 1 yıl
Engelleyip geçiyorum ya çok da problem değil yani.
Zaten mesaj kutusunu da kapattım artık
Soran1 yılAynııı
- 1 yıl
En iyisi bu zaten👍
Soran1 yılBen sizin vaktinizi almayayım, çok geç de oldu , tekrardan teşekkür ederim sohbet için , Sağ olun. Sağlıklı günlerr..
- 1 yıl
Ben daha yatmam ama size iyi geceler diliyorum. Güzel bir sohbet oldu.
Soran1 yılTeşekkürler size de iyi geceler
- 1 yıl
Eig için teşekkürler
Soran1 yılHak etmiştiniz🙂
- 1 yıl
Teşekkürler yine de
Soran1 yılRica ederim ne demek
Asla değil ve bence harika bir şey. Benim de 26 yaşıma kadar olmamıştı, evet bazen çok tecrübesiz hissediyorsun ama karşı taraf için bence harika bir duygu. Birinde ilk olmak hoş duygudur. Benim de karşıma çok erkek çıkmasına rağmen hiç öyle düşünemedim. Bence takılma ve yaşın genç.
013 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim, sadece insanların garipsemesi beni kötü hissettiriyor
Soran1 yılHayatıma girecek kişi dalga geçmez değil mi
Soran1 yılHayırlı olsun öncelikle ☺️
Soran1 yılEvet benim de kastettiğim şey buydu , uzun zamandır sevgilim yok mesela , nasıl davranmalıyım bilmiyor. Mesela olunca ve aramızda bir sorun çıkarsa zaten kimse seni istememiş gibi bir şey derse..
Soran1 yılBilmiyorum belki de gerçekten kimse beni beğenmediği için de olmadı..
Soran1 yılBeş sene üniversite hayatımda da hiç olmadı
Soran1 yılSebebi her neyse bilmiyorum artık...
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz , size de mutluluklarrr
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, inan ki bunda utanılacak hiçbir şey yok! 🌈 Herkesin hayatına doğru kişi farklı bir zamanda girer. Bu tamamen senin hayata ve duygularına göre şekillenen bir şey. Kendine "yeterince güzel miyim" diye sorup üzülmen gerçekten beni üzdü. Güzellik, dış görüntü değil, içindeki parlayan enerji. Kendinle barışık ve kendine saygılı olman, seni o kadar "güzel" yapar ki anlatamam! 💖
Bazen çevremizdekiler yüzünden kendimizi farklı hissetsek de unutma; değerli ve özel olan senin hikayen. Başkalarına bakıp kıyaslama yapma. O saygı duyduğun, karakterini önemsediğin o kişi de bir gün senin için en doğru zamanda karşına çıkacak! 🥰 Herkesin hızına ayak uydurman gerekmiyor. Yeter ki sen kendini sevmekten ve kendi hikayene inanmaktan vazgeçme. 💪✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hayır değil, ben 27 yaşındayım ve 1-2 hafta önceye kadar hiç sevgilim yoktu
212 Yorumla
Soran1 yıl1-2 hafta önce? Şimdi var mı?
Soran1 yılNe güzel 🙂
Soran1 yılHayırlı olsun
Soran1 yılUmarım mutlu olursunuz
Soran1 yılRica ederim
Soran1 yılNasıl bir duygu peki?
Soran1 yılYaaaa çok tatlıııı...
- 1 yıl
31 yaşındayım denk gelmedi bañada olmayinci olmuyor
1 yılHayır asla değil birçok erkek için de bu harika birşeydir aşkın ne zaman geleceği hiç belli olmaz akışına bırak en doğru kişiyke karşılaşırsın
01 Yorumla
Soran1 yılUmarım, teşekkür ederim. Siz de öyle inşallah.
Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Hayır her insanın kısmeti illaki bir gün karşısına çıkar öyle düşünme
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabi haklısınız. İyi ve doğru olanı olsun da...
1 yılO da bir şey mi ben 40 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
12 Yorumla- 1 yıl
Hocam sen çıtayı çok yukarı taşıdın:) peki canını sıkmıyor mu bu durum veya eksikliğini hissediyor musun ara ara?
- 1 yıl
@Gizemlii_-Adam psikopat oldum ama faydası yok. Kendimi hep aşağı gördüm başka insanlardan. Herkesin geçmişte sevgilisi sevgilileri olmuş. Evli bir bayan hoca lisede sevgilisi olduğundan bahsetmişti çok aşağılık kompleksine girdim. Ama yapacak bir şey yok hayat devam ediyor
1 yılbu daha guzel. temiz ellenmemiş sexting yapmamış kız var
00 YorumlaNeden utanç verici olsun ya öyle düşünme hayat en doğrusunu bulmak için bekletiyor senii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılGeleneksel toplumsal standartların hicbirisini umursama
Kendi hayatını yaşa.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi de bu moda oldu şu yaşıma kadar ilişkim olmadı utanıyorum vs.
00 Yorumla neden utanç verici olsun ki? herkesin yaptığını seninde yapman gerekmiyor
00 Yorumla
1 yılNormal ya 30 yaşında bile olmayan var, denk gelmemiştir
00 Yorumla22 yaşına kadar 22 erkekle takılmaktan daha utanç verici olamaz herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim de olmadı knk çokta utanılacak bir durum değil bende 24 olacam yakinda
012 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısınız da işte insanların saçma bi bakış açısı oluyor , nasıl yani hiç öpüşmedin mi , elini de mi tutmadın? Hayır ! Yani olmadı, olması mı lazım !
Cevap sahibi1 yılTabi canım tercih meselesi sonuçta zorlanmıyor değilim ama olmadı da işte hahdhs
Soran1 yıl🙂😄
Soran1 yılHayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Cevap sahibi1 yılSagol senin de insallah hahdhs
Soran1 yılUmarım 🫠😄
Cevap sahibi1 yılOlur olur😉
Soran1 yıl🙂🙂.
Cevap sahibi1 yılİyi günler🤗
Soran1 yılTeşekkür ederim size dee
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim😌
Soran1 yılRica ederim
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim yaşım 35 ve benimde hiç olmadı. 22 yaşla bence hiç konuşma:)
03 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi dünyanın en zavallı insanı kendim zannediyordum
Cevap sahibi1 yıl@Blackeagle32 Yalnız değilsin dostum
Cevap sahibi1 yıl@Blackeagle32 Yakışıklı değilsen paran da yoksa geçmiş olsun böyle geberip gidersin/gideriz
Gizli Üye(30-35)1 yılİnşallah kalbin gibi temiz ve güzel birini bulursun kardeşim
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim Sağ olunnn , siz de aynı şekilde inşallah.
Cevap sahibi1 yılAllah'ım razı olsun İnşallah yavrum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
1 yılEger yazdigin dogruysa ahlaki olarak dogru olani yapmisin umarim ilk erkeginde esin olur
09 Yorumla
Soran1 yılEvet gerçekten olanı yazdım.
- 1 yıl
Merak etme dogru olan bu cevrene bakma, umarim sana layik duzgun bir erkek karsina cikar, hrseyi onunla yasarsin
Soran1 yılTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için , Allah sizin de gönlünüze göre verir inşallah..
- 1 yıl
Saol. merak ettigin bisey varsada bana sorabilirsin
Soran1 yılYani anlattıklarımdan yola çıkarak neden sevgilim olmadığı konusunda bir çıkarım yapabilir misiniz?
Soran1 yılÖzelden konuşmuyorum maalesef, dilerseniz burdan yazın , istemezseniz de sorun değil.
- 1 yıl
Ok. boş ver hic yazmiym ozaman
Soran1 yılNasıl isterseniz.
- 1 yıl
👍
1 yılsen doğru yoldaşın evlenen kadar ilişki yapma sonra kötü yola dusersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yıl29 yaşındayim sevgilim olmadı
17 Yorumla
Soran1 yılSizin neden olmadı?
- 1 yıl
Zor beğeniyorum ve evlilik düşünen biriyim ikisi birlesince zor oluyr
Soran1 yılSanırım bende öyle 😃🫠😊
- 1 yıl
Ne bok yicez ,😂
- 1 yıl
Hadi sen neyse de ben
Soran1 yılÖyle demeyin , sizin için de doğru zaman henüz gelmemiş belki de...
- 1 yıl
@Kirginimcokk0 Senin fotonu çok kez gördüm profilin de yanlış anlama belki karakterin iyidir ona lafım yok ama güzellik olarak ortalama hatta biraz altındasın bunun üzerine bir de zor beğenen yakışıklı erkek isteyen birisiysen sonucun bu olması çok normal. Ortalama veya ortalama altı bir tiple güzel kızların kriterine sahip olursan her zaman kaybedersin. İnsan bunun biraz bilincin de olmalı.
Gizli Üye(18-24)1 yılSen allahın herkesten uzak kıldığı temiz bir meyvesisin
011 Yorumla
Soran1 yılAllah yalnızca kalbimizi bilir , belki de o kadar temiz bir insan değilimdir , kim bilir.. Ama yorumunuz için teşekkür ederim..
Cevap sahibi1 yılBen seni çok iyi anlarım bende 23 yaşındayım hiç olmadı sevgilim
Cevap sahibi1 yılSenden farksızım yani seni en iyi anlayan benim aslında
Soran1 yılUmarım hakkınızda hayırlısı olur sizin için de..
Cevap sahibi1 yılİnşallah cümleten
Soran1 yıl🙂🙂
Cevap sahibi1 yılTanıyalım istermisin
Cevap sahibi1 yılTanışalım
Soran1 yılTeşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Cevap sahibi1 yılKıyamam ben sana ya
Utanç verici bir şey değil
10 Yorumla
1 yılSahte aşklar utansın go girl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok ayıp, utanmalısın kendinden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılDeğil
00 Yorumla
1 yılUtanç verici bir şey değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Doğru bir şey sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 25 yaşına girecem hiç sevgilim olmadı
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe nir öpüşme oldu ne de başka bişe bu yaşıma kadar utanç vericimi değil
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğil bende 30 oldum benimde olmadı hiç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılSen o sun işte
05 Yorumla
Soran1 yılNe?
- 1 yıl
O işte süsleyen
Soran1 yılAnlamadım?
- 1 yıl
boş ver anlama
Soran1 yılPeki
1 yılmuhteşem bir şey
070 Yorumla
Soran1 yılAma garipsiyorlar (kötü anlamda )
- 1 yıl
onlar düşmüşler senin de düşmeni istiyorlar
Soran1 yılBilmiyorum artık 🤷♀️
- 1 yıl
tesettürlü müsün
Soran1 yılHayır
Soran1 yılAma çok açık giyinen biri değilim, mütevazı giyinirim.
- 1 yıl
öyle de kal. açılıp saçılma
Soran1 yılZaten hoşlanmıyorum 😊
- 1 yıl
bakımlı olman önemli kendin için kıyafet öenmli değil
Soran1 yılŞöyle söyleyeyim çok makyaj yapan biri değilimdir, çok şıkır şıkır da giyinmiyorum dürüst olmak gerekirse. Bakımıma dikkat ederim ama her zaman temiz kokmaya , düzgün giyinmeye , saçımın derli toplu olmasına dikkat ederim tabiki
Soran1 yılAma sadece o kadar 😃🫠
- 1 yıl
daha ne olsun biraz daha anlatsan aşk olacağım
Soran1 yıl🙂😄
- 1 yıl
koku çok önemli
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
ne kokuyorsun sen hangi parfüm
Soran1 yılBelli bir parfümüm yok doğrusu 🤷♀️ çiçek kokuları güzel ama
- 1 yıl
doğal kokun güzel diyorsun
Soran1 yılYok demiyorum da sadece özellikle şu markayı , şu kokuyu seviyorum demem
- 1 yıl
🌹 sever misin
Soran1 yılHayırr
- 1 yıl
Ne seversin
Soran1 yılSadece dalındayken kokusu güzel , başka alanlarda kullanılınca parfüm, şampuan , yumuşatıcı vs pek beğenmiyorum sanırım
Soran1 yılBahar çiçekleri
- 1 yıl
Şampuanın ne
Soran1 yılNeden sordunuz?
- 1 yıl
Kokusunu merak ettim
Soran1 yılGliss
- 1 yıl
Onun kokusunu bilmiyorum ilk fırsatta bakacağım
Soran1 yılYani pek bi özelliği yok ama neyse
- 1 yıl
Özellik değil senin kokun olduğu için
Soran1 yılAnlayamadım
- 1 yıl
Saçların da bu şampuanın kokusu yok mu
Soran1 yılVar da neden özellikle böyle bir şey dediniz onu anlayamadım
- 1 yıl
Kokunu merak ettim demiştim ya 😄
Soran1 yılPeki
- 1 yıl
Ne yapıyorsun
Soran1 yılHiç
Soran1 yılNeden sordunuz
- 1 yıl
Konuşuyoruz devam etmeye çalışıyorum
Soran1 yılSanal ortamda çok sohbet eden biri değilimdir doğrusu. Yalnızca bi soru sordum , fikir alışverişi için..
- 1 yıl
Çok olmasın zaten de benle olsun
Soran1 yılYani herkes aynı benim için
- 1 yıl
Farklı olmak isterdim
Soran1 yılSitedeki özellikle erkeklerin çoğu aptal , cahil ya da abaza. O yüzden dikkatli davranmam gerekiyor hak verirsiniz..
Soran1 yılBelki başkası için olursunuz🙂
- 1 yıl
Sen olsun istiyorum
Soran1 yılHayır , teşekkürler. İyi akşamlar
- 1 yıl
Bekliyorum
Soran1 yılNeyi
- 1 yıl
Seni
Soran1 yılBence vakit kaybetmeyin
- 1 yıl
Değersin
Soran1 yılNeye göre?
- 1 yıl
Hissiyat
Soran1 yılHer zaman doğru değildir.
- 1 yıl
Denemeden bilemezsin
Soran1 yılNeyi hissettiniz tam olarak?
Soran1 yılElbette denenmeden tecrübe kazanılmaz hiçbir alanda. Fakat o deneyimi hiç tanımadığım , göz kontağı kuramadığım, pek de güvenilir olmayan bir site üzerinde kazanmak istediğimi hiç ama hiç sanmıyorummmm..
Soran1 yılSizinle alakalı değil. Belki iyi birisiniz belki kötü ben bilemem ama teşekkür ederim kalsın.
- 1 yıl
Düşün bence
Soran1 yılYukarıdaki sorumu cevaplar mısınız?
- 1 yıl
Samimiyet hissettim
Soran1 yılAnladım, teşekkür de ederim
Soran1 yılİyi akşamlar size , saat çok geç
- 1 yıl
Sohbet güzel
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
Soran1 yıl🙂,
- 1 yıl
❤️😳
1 yılOlağanüstü bir durum
00 Yorumla
1 yılÇok uzun yazmışsın 😓
00 Yorumla
1 yılHayır değil yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal durum takılma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğil...
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSevilmekten bıkar mıydın?
Aşk İlişkileri konusunda 44,3b cevap paylaştı. Gayet normaln
00 Yorumla
1 yılHayir gayet normal
05 Yorumla
Soran1 yılO halde insanlar niye bu kadar garipsiyor?
- 1 yıl
Onlarin akli bacak arasında calisir
Soran1 yılAslında kızların da tepkisi bu yönde.
- 1 yıl
Günumuzde bu konuda kızlarla erkekler yarışıyor bence
Soran1 yılKızlara zorbalık yapanlar yine kızlar...
1 yılDegil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne