22 yaşına kadar gelip hiç sevgilinin olmaması utanç verici bir şey mi?

Şimdiye dek hiç ilişkim olmadı. Bilmiyorum belki doğru insan gelmedi , belki de doğru zaman.. Hayatım boyunca hiçbir zaman karakterimden ödün vermedim , hep çok saygılı , güvenilir ve akıllı biri olduğumu söyler çevremdeki insanlar, lütfen yanlış anlaşılmasın övünmek için söylemiyorum. Üniversitedeki insanlar çok şaşırıyor nasıl yani , hiç ilişkin olmadı mı , daha önce hiç öpüşmedin mi diye soruyorlar.. Ben her zaman doğru , saygılı , karakter sahibi birinin hayatıma girmesini isterim ama bazen yeterince güzel değil miyim acaba diye de sorguluyorum. Dışarda o kadar yalancı , küfürbaz , sadakatsiz kızlar var ve inanılmaz bir şekilde şımartılıyor , ilgiye ve hediyelere boğuluyorlar. Elbette hiçbir insan bir değil, olamaz da ama ne bileyim böyle şeyler çok düşündürüyor beni...
Güncellemeler
11 ay
Çevremde bi kız vardı , iki kişiyi aynı anda götürüyordu. İkisinden de ayrı ayrı gelen o kadar şık ve pahalı hediyeler oluyordu ki.. Mesela bana ufak bir çiçek dalından koparılıp verilse bile yeterli ve çok kıymetli. Hayatımda hiç kimse şımartmadı beni mesela, çoğu zorluğu kendim sırtlandım. Birinin sevmesi , destek olması , hiçbir şey yapmasa bile yanında bulunması... çok isterdim kısacası..
Güncellemeler
11 ay
Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim, umarım sizin için de en doğru insan karşınıza çıkar. Doğru insan ve doğru zamanı beklemek gerekiyormuş bazen... Daha güzel şeyler çıkar karşımıza umarım...
22 yaşına kadar gelip hiç sevgilinin olmaması utanç verici bir şey mi?