Bir erkek olarak aylardır ilişkimde yıpranıyorum, okur musunuz?

Yedi aydır bir ilişkim var, ilişkimizin başlarında iken bir gün yakın erkek arkadaşı ve kız arkadaşı ile başka ilçeye gezmeye gittiler ve o olaydan haberim yoktu. O günün akşamı biz buluştuk takıcıya gittik ona toka falan aldım… neyse sonra öğrendim ayrıldım sonra barıştık falan.
Snapchat uygulamasını sil dedim sildim dedi silmediğini öğrendim. Çocukluk arkadaşı iş ile alakalı yazmış ve mesajları silmiş ardından bir ay sonra kendi söyledi, neymişte aramızı bozmak istememiş. Tabii ben bunları öğrendikçe susuyorum sustukça tepki verdikçe kötü insan oluyorum. Ve o bana kızlar yazıyor diye aklı kalmasın diye numaramı değiştirdim. Numaramı değiştirdiğim gün arkadaşları ile gezmeye gitmişti işte haberim olmadan…Ama bu süreç yıpratıyor benide sinirlendiriyor bende kötü tepkiler vermeye başlıyorum. Her şey daha şeffaf olsun diye söylüyorum ona çünkü ben ona hep şeffaf oluyorum. İşten ayrıldı ona iş buldum, her akşam evine bırakıyorum, kendi ellerimle köfte ekmek tost yapıyorum götürüyorum. İş dolasıyla sık sık terziye kıyafet götürüyor beni arıyor yolda iken, terzide iken telefonu sessize alıyor terzide erkek, ama daha yapmadı. Mesajdan uyardım bana patladı ben kötü kız mıyım falan filan, o akşamda yüzüme karşı kötü kelime etti bende anlık refleks olarak boğazını tuttum sus diye. Sinirlenmiş bir insanı harlıyor sürekli. Neyse sonra barıştık ettik günler sonra, dün akşam cinsel yakınlık için yakınlık gösterdim benim elimi tuttu bende doğal olarak kırıldım, eve gidince ne mesaj attı ne aradı. Ben aradım, bak ben sana kırıldım böyle böyle olmasın diye dedim. O da bende sana kırıldım dedi… O diyorki mükemmel olmak zorundayız, ama mükemmel olmak için onarmıyor, çok kırılıyorum çok hassasım diyor, ama beni asla görmüyor. Kendime soruyorum kırsam etsem, onarırım empati yaparım. Ayrılıyoruz bazen bana tonla kötü mesaj atıyor manipüle ediyor. Susuyorum ben haksız oluyorum. Sinirleniyorum o zaman zaten kötü oluyorum. Ben sevgi karşılıklı empati bekliyorum. Sürekli bir ilişkide karşımdaki kişiyi anlamak istemiyorum. Ne yapsam olmuyor… Ne yapmam gerekiyor?
Bir erkek olarak aylardır ilişkimde yıpranıyorum, okur musunuz?