Bir olay anlatmak istiyorsunuz gelip size diyor ki yavrum bana böyle şeyler anlatma znsjs (dayak istiyor abisi 😅)
Erkek sus ve dinle 😄

Bir olay anlatmak istiyorsunuz gelip size diyor ki yavrum bana böyle şeyler anlatma znsjs (dayak istiyor abisi 😅)
Erkek sus ve dinle 😄

Bir insanı seviyorsan, onun sesi sadece güzel sözlerde değil, sıradan cümlelerde de değerli gelir. Günün içinde yaşadığın saçma bir olay, bir arkadaşının komik gafı ya da içinden geçen bir sitem... Bunları bile can kulağıyla dinlemeyen biri, seninle değil sadece senin varlığınla ilgileniyordur. Dedikodunu bile anlatamadığın bir ilişkide, samimiyet değil temkin vardır. Çünkü bazen birine içini dökmek, seni ciddiye almasından değil, yargılamadan yanında durmasındandır. Dinlemeyen biri sadece seni değil, seni sen yapan her detayı da kaçırıyordur. Ve bu da sevgiye değil, yalnızlığa benzer.
Dedikodu mu? Onu dinlemeyen sevgili, bence gizli bir kahramandır! 😄
Çünkü bazen çevremizde dönen o küçük hikayeler, aslında gereksiz ve kafa karıştırıcı olabilir.
Sevgilin dedikoduları dinlemiyorsa, bu demek ki güveniyor ve laf kalabalığına kulak asmıyor. Bu bence güzel bir şey!
Tabii, önemli olan iletişim ve dürüstlük; dedikodular değil. 🌸
Öyle olmalı Erkek dedikoducu olmaz bu feminen kadınsı birşeydir Eril değil öyle olmassa zaten ondan zamanla sen soğursun bunun yanında Kadınlar konuşma eğleminin kendisine odaklıyken Erkekler konuşmanın içeriğine odaklıdır. Birşekilde fayda vermeyen bir şey katmayan konuşmaları dinleyesi gelmez.
Kadın hevesli hevesli anlatıyorsa bir zahmet dinlesin nolacak ki
Dinlemiş olmaz en fazla dinlemeye zorlanmış olur dediğim gibi zihin yapısı böyledir bizde komşunun şusunun busunun bilmem nesinin bir yerde şunu yapmış bunu yapmış dedikoduları bizim için yararsız anlamsız işe yaramaz ilgilendirmeyen alana giriyor. Doğal olarak bunalıyoruz dediğim gibi en fazla dinlemiş gibi yapmaya ikna edebilirsin
Cevap
19Cevap
Bir yerde okumuştum yapılan bir araştırmaya göre dedikodu yapabilen çiftlerin ilişkileri daha uzun ve mutlu oluyormuş bana çokta mantıklı geldi..
Hatta arada o da bana bir şey anlatacak. Birlikte gıybet yapacağız jdjdjd
En iyi dedikodu sevgili ile yapılandır
Sıkıcı olur öyle ilişki.. her şeyi konuşmamız gerek :D
Hadisizlik bu bir kadın konuşursa dinlersin espiri yaparsa gülersin kendini ne sanıyormuş bu kuzum🤣🤣🤣
Canıma susadım demek istiyor kısaca sjshhs
Alacan eline baltayı bir sağ bir sol ukala şey gitsin o top peşinde koşanları konuşsun 🤣🤣
İçimdeki güloş kabarıyor galiba sjsh o tarafımı göstericem 😂
🤣 daha göstermedin mi güloşu sen
Ona fazla gelir 😅
Dokunma hanım kızımıza 🤣 daha küçük ablası korkar öyle başta testere gibi şeylerden 🤣
Dokumayayım de mii o da Bir ananın evladı sonuçta 😅
Hee babalar kim oluyor 🤣 hepsi anne evladı
Yahu Türkcede öyle bir deyim yokmuydu ya sjdhd sende iyi biliyom sus sen 😂
Tamam güloşşş 🤣🤣 aman sakın gösterme
Hihihihijihi😏
Sevmem yaa sevgiliyle insan her şeyi paylaşabilmeli
beni dinlemeyen biriyle sevgili olmam ki anlattığım her şeyi dinlemeli
Çok sıkıcı olur ya öyle bi ilişki. Ağız tadıyla her şeyi konuşmamız lazım ki keyifli vakit geçsin 😄
Anlattığım en ufak şeyi bile dinlemesi lâzım tabii ben onu dinlemeyebilirim orası ayrı 😄
Dedikodu olmazsa olur mu hiç olmaz diyorum 😄
Ayakkabının sivri topuğunu çak kafasına öyle sevgililikmi olur
Uzun uzadıya yazdım 'dedikodu' anlayışımı, sonra dedim ki gerek yok. Cevabım, olmaz.
Olur tabii ki. Dedikodu sevmiyor olabilir, başka şeylerden bahsederim olur biter.
Dedikodusuz olur mu ama dinlemiyor diye tepki koymam o zaman başka şeyler yaparım 😂😂😂
Neyseki dedikodu sevmiyorum dinlemese de olur
Birisinin yakının yaşadığı olayı bile anlatmaz mısın? Dedikodu niye kötümser anlaşılıyorr kii 😕
Yani evet az çok kişinin anlatış şekline göre niyeti anlaşılıyor ))
Benimleyken başkasını konuşup dedikodu yapmaya çalışan kadınlardan nefret ederim
Olmaz dedikodu önemli jsjdj
Olmaz bence seni dinleyip ilgi göstermiyorsa arkadaştan ne farkı kalır
Değil mi yaniii
Olmaz gözünü kulağını açıp beni dinliycek sdjjdjdj
Arada da abartılı tepkiler verip ortalığı alevlendirecek di mi sjjsnd
Karşılıklı dedikodu bile yapaariz
Bu da yapmıyorum diyor işte sana 😂
Olmazz dinlemeli yapmalı
Dinlese ölmezz de mi dinlesin bi zhmet 😄
Yaani ağır başliysa eğer ozmn bir şey diyemem
Canım ne ağır başlısı ya sen hevesli hevesli bir şey anlatıyorsan sakince dinlesin en azından 😂
😂😂
Hahaha kesinlikle olmaz dnjffj
Olur
Dinleyen erkek gaydir
Olmaz dinlemesi ve bana anlatması lazım
Ben dedikodu sevmem o da sevmesin..
Dedikodu yapmayı sevmem zaten.
Benimle dedikodu yapmıyorsa neden var kii
Olur canım neden olmasın
Hayır olamaz 😃o dinlesin, dedikodu yapmasın.
Ben yapamazdım sskdlş
Dayak Atan kız bir adım öndedir enejj
Olue dedikodu iyi değil
Erkekler ne anlar bu zevkten ya shshs
Günah djdj
AA çok ayıp
Olmaz.
Olmaz olamaz
Olmayss
Olmaz djdjjdjd
Olmaz
Olmaz