Misal bir şey yapmasını istemiyorsun ama o laf dinlemiyor. Bu sonucu ayrılık olur mu?
Buraya güzel bir görsel koyun adminlerim. Ben üşendim jdjdj
Misal bir şey yapmasını istemiyorsun ama o laf dinlemiyor. Bu sonucu ayrılık olur mu?
Buraya güzel bir görsel koyun adminlerim. Ben üşendim jdjdj
Olur tabi de karşımdaki insanı da iyi tanırım. Baskın karakterli emrivaki olan birisi ve emrivaki söz dinleyen birisi olarak ikiye ayrılan insanlar var toplumda. Karşımdaki insan baskın karakterliyse zaten ayrılsam da kendisi çok umursamayacak biliyorum. O yüzden yanlış olan bir şeyi düzelttirmek yerine yapmasına müsade ederim ki yaptığı şey her ne ise ilişkiye zarar veriyorsa sonuçlarına bir şekilde katlanmasının yolunu bilirim ben. Baskın karakterli olmayıp daha çok kendisine karışılmasını sahiplenmek olarak gören bir kadınsa o zaman da ayrılmam ama biraz soğuk davranarak uzaklaşarak bir şeylerin farkında olmasını sağlarım.
Benim emirlerime ve kurallarıma üç salise içinde "peki kraliçem, peki birtanem" demeyecek erkek benimle sevgili olamaz en başta bu kurala uymalı, ardından diğer emirlerimi yerine getirmeli. Ya benim hâkimiyetimde cenneti yaşar veya bensiz özgürce cehennemi de yaşayabilir. Akıllı bir erkek benim sözümü dinleyerek mutluluğu ve huzuru hissedecektir, aksi takdirde benimle sevgili olmaz, kafasına göre takılır olanca ahmaklığıyla, keyfi bilir. İlişkim bile olsa sevgilim veya evliliğim ilişkide sözü geçen taraf ben olmalıyım her zaman, hatta hiç sevgilim falan olmasa da ben kafama göre tam hür olarak davransam bu bana daha iyi gelir, iki kişilik ilişkilerde cidden zorlanıyorum.
Cevap
33Cevap
Merhaba,
Evet, canı cehenneme söz dinlemeyecek ise! 😅
Kadın erkeğin erkek kadının sözünü dinlemeli! 😅
Soru sahibi, sevdiğim bir insandır. Uzun zamandır tanırım..
Saygısız değil..
Kaldırmışsa bir bildiği vardır diye düşünüyorum. 😅
Normalde sizi de seviyorum abi. 😅
Sizin de kötü bir şeyinizi görmedim ama onu yıllardır bilirim, güzel insandır o...
Ricalar ve teşekkürler 😅 haklısın, iyi yapmışsın, katılıyorum. 😅
Zaten tahmin ediyordum. 😅
Olayı değil ama haklı olduğunu. 😅
Heheeh 😅 inanıyorum 😅minnak çocuklar gibisin aynı 😅bende çok derim oh canıma deysin diye 😂komik ve ponçik geldi
Heheeh 😅 teşekkür ediyorum bu da senin güzelliğin 😅🌸😅👻 bööhhh mutlu akşamlarrrrrr
Yok ayrilmam ama önemli ise konu olur
Bi sen ayrılmam dedin jfjf
Kölem mi bu kiz benim ya hhahahsjsjjs
Aklın yolu bir işte. Adam zeki fkfkjf
Sağ ol Ade hajsjjsjsd
Ricalar Pro 😌
Yok dinletirim erkekler papağan gibidir istediğini söyletebilirsin yeter ki yolunu bil dkkdk
Söz dinlemek değil de aramızda inat sorunu varsa saygı yitiriliyor ise ayrılırım..
Ayrılırım evet, ben dinliyorsam o da dinleyecek
Konusuna göre ayrılma hızı değişir
Benim için önemli bir konuda bunu yapıyorsa mesela karşı cinsle samimiyet kurması, bakması, aşırı açık giyinmesi vs gibi direkt ayrılığa gider.
Ama ufak tefek şeylerse bir kaç kez uyarıp inatla devam ederse ayrılırım
Benim istemediğim bişeyi özellikle yapan biri beni sevmiyordur, saygı duymuyodur. Hayatımda olmasınada gerek yok
Benim lafımı dinlemeyecek erkek yok gibi. Atıyorum "yapma mızaffer" dediğim şey "yemeğime dokunma" tarzındaysa güler geçerim. Ama o mızaffer damarıma basan şeyi bile isteye yapıyorsa eğer direk şutzinge.
Aşık olurum 😀Tam aşık oluncak kadın hareketleri hircin asi 😅
Aslan burcu itaatkar sever. Sen de var bi tuhaflık kdjdj
Ben kendim itaat ettirmekten hoslaniyorum 😀Yola geliyor sonra zaten erkek aslanin karsisinda kimse duramaz biliyorsun 😀
Aslan kadını çok güzel durur. Sen de biliyorsun 😎👍
Bi yere kadar durur sonra koyverir biliyorsun 😀Kabul et haklisin de 😅😆
Öleceğimi bilsem kabul etmem fjjdjd
Allah korusunn 😏🙏Biliyorum 😅Allah in keçisi 😀
Yani olabilir ben çok onu yap bunu yapma diyen bir insan değilim yapma diyorsam yapmamalı
Sevgilimin sözümü dinlememesi tek başına bir ayrılık sebebi olmasa da, bu durumun altında yatan nedenler ve ilişkimiz üzerindeki etkisi ayrılık kararını etkileyebilir. Kendi değerimi ve mutluluğumu göz önünde bulundurarak en doğru kararı vermeye çalışmalırım.
İkimiz çocuk değiliz söz dinlemekten ziyade istediğim/istemediğim şeyleri yapma durumu söz konusu ve içeriğe göre değişir ama genel olarak durum bu şekilse uyumsuzluk söz konusudur ve kusura bakmasın ama en yakın zamanda yollarımı net bir çizgiyle ayrırırım.
Olur. Sevgilimi kendime hizmetçi ya da köle gibi görmem asla ama ondan bir şeyi yapmasını ya da yapmamasını istiyorsam, bu ya onun iyiliği için ya da ilişkimizin iyiliği için olur. Dolayısıyla sözümü dinlerse iyi, ama dinlemezse, bir dinlemez iki dinlemez ayrılırım.
Ayrilirim çok netim bu konuda mağara adamıyım sjskks
İki tarafın da rahatsız olduğu şeylerden kaçınılmalı bence
Aykırı davranışlarında ısrar eden biri ile çok sürdüremem. Karşılıklı saygı şart.
Ne olduğuna bağlı sudan bir şeyse hayır ama ciddi bir şeyse rahatsız olduğum bir şeyse kendine gelsin broooo benim sözümü dinlemiyorsa beni önemsemiyprdur sevmiyordur ayrılırım hemen 😜
Söz dinlememek saygısızlık emaresidir. Kabul edemem açıkçası saygısızlığı
Herkes istediğini yapmakta serbesttir. Karşılıklı anlaşamazlar o başka...
Mesela mini etek giyen birisi ise baştan ben öyle biri ile olmam. Sevgili olduktan sonra" giyemezsin" demem
Hayır onun da kendi kararları var çok uç bir durum değilse beni dinlemese de olur kırılır, kızarım ama ayrılık sebebi değildir
Benim sözüme kıymet vermiyorsa dinlemeye bile tenezzül etmiyorsa ayrılırım nede olsa adam dediğin en azından dinlemesini bilmeli dimi beyler
Aman da senin sevgilin mi var? Oy oy oy 😂
Kesin bir şekilde yapmamasını söylediğim halde yaptıysa ayrılabilirim insan yerine konulmuyorsam ne anlamım var onun için
Tek bir şeyden ayrilinmaz. Sana saygı duymuyorcasına, sürekli kulaklarını tıkıyorsa. O zaman son kez konuşursun. Vaktin olmuyor. Herkes yoluna gider.
Yani benim sözümü dinlemiyorsa sorun bendedir
Fakat benimle sevgili olana ben sözümü dinlettiririm zorla değil fakat dinlemek zorunda birakirim onu seve seve dinler
Fikirlerimin önemsenmesini isterim tabiki. Her konuda bana uymak zorunda da değil.
Orta yolu bulmaya çalışırım ben genel olarak.
Uyardığım konularda dinlememezlik yaparsa, evet biter…..
Ben bir şey yapmasın diyorsam büyük ihtimalle hakliyimdir
Konuya bağlı rahatsız ettiği halde yapmaya devam ediyorsa ayrılırım
Konuya bağlı benim için önemli bir konuysa ve dikkat etmiyorsa ayrılırım
Sonuçta ben onun annesi değilim bana saygı duysun yeterli..
Ben ayrılmazdım aldatmadığı sürece istediği gibi yaşayabilir
Sürekli benimle zıtlaşırsa kabak tadı verir bir süre sonra
konuya bagli. kesinlikle yapmasini istemedigim hos karsilamadigim bir seyse evet ayrilirim
hayır tabi ki de zaten önemli olan eşimin söyledikleridir. ben hanımcıyım da sdjsdjj
Yasaklar koyan biri hiç olmadım o bilir neyi yapıp yapmayacağını
Konuya göre değisir...
Konuya bağlı biraz da aslında
Konuya bağlı bu tamamen
Sevgilim şu anda yok..
Ben lider ruhlu bir adamım her türlü yönlendiren biriyim ben varsam sözüm her yerde her türlü geçer.
Bu soruyu sormaktan sıkıldığım için paylaşım yaptım bak..
Sorulmasından olacaktı..
Karşımdaki kişi benim çocuğum değil bir birey elbette ki bazı konularda kendi düşünceleri olacak.
Bu devirde cocuk babasının sözünü dinlemiyor. Yani pekte sorun yok
Bende onun sözünü dinlemem karşılıklı oluur 😺
Çok kez tartışma konusu olduysa ayrılırım.
Yanii anlaşamıyoruzdur
Konudan konuya değişir
Sevgilim tanga giyerse ayrılırım
Hayır sadece neden yapmadığını sorarım.
Ağzına acı biber sürerim hıığğğ
Dinlemezse dinlemesin terbiyesiz 😁
Yaptığı şeylere bağlı
Sebebini sorarım saçmaya yolu açık olsun
Döve döve yola getiririz
Sonu ayrılık gibi duruyor
Evet bitirirm
Sert tartışırım