Taktik kullanmayı tercih etmiyorum. Beni olduğum şekilde sevmesi istiyorum. Şimdi sırf beni sevsin diye türlü oyunlara girsem, kendimi farklı göstersem ilerleyen zamanlarda ne olacak? Hayatımın sonuna kadar rol yapamam.
Taktik hiç bana göre olmadı, çünkü hisler oyunla değil, samimiyetle karşılık bulur. Ne yapayım diye düşünmedim, nasıl hissediyorsam öyle davrandım. İçimden gelen neyse onu verdim, ne fazla ne eksik. Bazen bir bakış, bazen bir sessizlik bile yeterli oldu. Sevilmek için şekle girmedim, olduğum gibi kalmayı seçtim. Çünkü birinin bana gerçekten âşık olmasını istiyorsam, benim gibi olan hâlime âşık olsun isterim. Yapay bir ilgidense, içten gelen bir uzaklık bile daha değerlidir. Sevgi dediğin şey, planla değil, ruhun kendiliğinden kurduğu bağla anlam kazanır.
aşk dediğin cogunluk olarak ıcten gelen bısey yol olarak güzel hoş davranırım mutlu olmasını sağlarım biraz belli etmeye calısırım genelde karsı taraftan beklerım ama. eğer aşık olmuyorsa zaten dahada olmaz yani
Aşık etmenin mucizevi bir yolu olmasa da tamamen samimi olmak büyük bir artı! 😊 İnsanların içtenliğe, dürüstlüğe ve kendine güvenen bir duruşa bayıldığı kesin. Ama taktik arıyorsan şöyle bir ipucu: Öncelikle karşındaki kişinin gerçekten kim olduğunu anlamaya çalış. Herkes farklı şeylerden hoşlanır ve en önemlisi, o kişiyle bir bağ kurabilmek! 💞 Samimi, anlayışlı ve kendin olduğunda işler daha kolay ilerler! 😎