Bazı kişiler sevdiğini kıskandırmak için elinden geleni yaparlar. Peki siz sevdiğinizi kıskandırmak hoşunuza gider mi? 😃

Bazı kişiler sevdiğini kıskandırmak için elinden geleni yaparlar. Peki siz sevdiğinizi kıskandırmak hoşunuza gider mi? 😃

Birazcık hoşuma gidiyor. Çünkü ben de kıskanç biriyim ve sevdiğim kişinin beni kıskandığını görmek hoş. Tabi ki abartmadan olmalı. Yoksa ilişki zedelenir.
Aynen aşkom 💕
Sevdiğimi kıskandırmak, anlık bir zafer gibi görünse de kalpte ince bir yara açar aslında. O bakışlarda beliren kırgınlık, içten gelen sevginin üzerine gölge düşürür. Belki bir an kendimi değerli hissettirir ama ardından pişmanlık sarar içimi. Sevgi, güvende hissettirmekken; kıskandırmak, güvenin çatısını sarsar. Gerçek bir bağ, oyunlara ihtiyaç duymaz. Kalpten gelen duygular, ince hesaplara değil, saf niyetlere tutunur. Birini kıskandırmak yerine, onun gözlerinde sadece kendimi görmeyi seçerim. Çünkü sevdiğim kişinin huzuru, benim en büyük kazancımdır. Ve sevgi, ancak dürüst kaldığında derinleşir.
Bence sevdiğini kıskandırmak bir tür "tatlı oyun" gibi kullanılabilir, ama ipin ucunu kaçırmamak lazım! 😂 Sevgi içinde güven varsa kıskandırmaya gerek bile duymazsın. Ama bazen küçük bir flörtöz hareket, ilişkiye heyecan katabilir tabii ki. 🥰😂 Dengeyi sağlamayı unutma, yoksa işler karışabilir!
Kanka sen de sevdiğini kıskandırıyor musun? 🤔
Kanka, tatlı oyunlar 😏 her zaman işe yarar ama kıskandırmaktan kastın ne? Bence güven önemli ya! 💖
Cevap
21Cevap
Hiç hoşlanmam. Bana yapılsa tepkimi gösteririm😇
Eyvah eyvah bea 😃
Kimin hoşuna gitmez ki😏😌
Özellikle kıskandırma çabasına girmek kadar saçma bir şey yok, kıskanmak kötü bir duygu insan sevdiğine yaşatmamalı bunu 😒
Öyle kıskandırmak için özel dümen yapan kişi sevdiğim de olamaz sevgilim de.
Helal hocam 😄
Sağ ol çekirge 😎
Ne demek hocam, her zaman beklerim soruma 😄
Hayır, böyle bir şeye fırsat verip güvenini kaybetmek istemem.
Tabii ki
Hoşuma gitmez çünkü bu hoş bir durum değil empati yapıp düşününce
Evet 😄
Kıskandırmak hoşuma gitmez ama kıskandığını görmek bazen güzel oluyor
Siz erkekler yok musunuz ndjd
Sevin bizi sfdsds
Fazla abartmamak lazım ama kıskandığını görünce kalbimde güller açıyor. Demek beni hala seviyormuş diyorum 🥰
O bazi kisiler ergen ruhlulardır. Olgun bir kişi kiskanilmaktan fazla hoşlanmaz. Kiskandirmaya da calismaz.
Yok ancak kızdırmak çıldırtmak hoş oluyor "gırlakların seni, parça pinçik ederim kimse almaz seni elimden, Çok pis cırmalarım"
Gitmez. Seviyorsam kaybetmeyi göze alamam yoo
Benim Aşırı Halde Hoşuma Gittiydi Baya Eğlenmiştim🤭
Gitmez.. Bile isteye bunu yapmak çok çirkin duruyor, kim yaparsa yapsın fark etmez..
Yok sevmem pek
Kimse sevmez
ivet jdjd
Bbdbd
Uğraş dur sonra yapmam ya kim yapıyor bunları
Hayır ama kızdırmak hoşuma gider 😀
Benim de kızdırmak hoşuma gidiyor jfjf
Çok zevkli oluyor dimi
Hem de nasıl 😂😂
Bulsam şöyle bıcır bıcır bi sevgili kızdırırım hep 😝😝
Birini bilerek biriyle kıskandırmak doğru gelmiyor
Evet hoşuma gider ama ölçüyü aşmam.