Geceye son sorumu bırakıyorum..
İyi geceler arkadaşlar ♥️
😌😌

Güzel hissettiriyor da sakalı kesme, yemeği ye, saçına bakım yapma gibisinden beni kötü yönde değiştirme taktiklerini farkedeli beri ilişkilerimde kıskançlık güven durumu normal seyrine inmez hale geldi niye böylesiniz?
Ufak kıskançlıklar olabilir. Fazlası biraz köleleştirmeye giriyor. Sevgili kıskançlığı, kişinin hayatına basitçe müdahale hakkı görme ya da bir nevi kaybetme kaygısıyla "sahip çıkma" duygusu veya güdüsü değildir. Muhtemelen sorunlu bir insanın değersizleştirme çabasıdır. Kıskançlık duyan kişi, "kıskandığı" sevgiliyi yüceltmez, sevgi duyduğunu sanırken onun hayatını cehenneme çevirir. Buradaki en büyük sorun sevgi ifadesinin bazı beyinlere yanlış kodlanmış olması. Bu yüzden, kıskanç sevgilinin eylemlerini sevgi sanıp buna katlanmaları. Çocuk kalmanın, olgunlaşamamanın bir sonucu sayılabilecek "kıskançlık" duygusunun, aslında bir tür süregen çocukluk davranış bozukluğu (ing. = infantilism) olabileceğine dair sağlam teoriler öne sürülmüş durumda. Her şeyde olduğu gibi, yaygın kültüre ait sevgi ifadesinde de yanlış/hatalı kurgulanmış toplumsal ve psikolojik yönelimler var...
Teşekkürler
Kıskanılmak güzeldir. Sevginin, ilginin, bağlılığın belirtisidir. Ama bir tık ilerisi de paronayadır, dengesizliktir, güvensizliktir. Dozunu kaçırmamak lazım.
Kıskanılmak güzeldir evet, verilen değerin ve hissedilen sevginin göstergesidir. Tabi dozunda olduğu sürece güzeldir. Söylemek durumunda hissediyorum çünkü aşırılık içeren kıskançlık dedikleri aslında güvensizliktir. Bu asla hoşuma gitmez ve böyle bir yaklaşımın hayatımda yeri yoktur.
Teşekkür ederim 🌸✨
Cevap
38Cevap
Dozunu kaçırıp iş özgürlüğe müdahale ya da bağırma ve saygısızlığa giderse sıkıntı. Ama ufak tefek olması sorun yaratmaz
Hayır sıkar belli yerden sonra
Sevdiğim tarafından kıskanılmak hoşuma giderdi
Kıskanmaya tahammülüm yok. Fazla. Kiskancim çünkü.. Hassas noktam diyebilirim.. Sirf hosuna gitsin diye değil. Öyleyim çünkü..
Kiskanilmak da güzel elbette.. Herkesin hosuna gider diye dusunuyorum.. kiskanmayan insan da iliskim var demesin bence..
kıskansın kıskanmasın demiyorum ama kıskançlık sevmem boğuyo beni kısıtlayıcı kıskançlıklar.. zaten kadın cinayetleri de hep aşırı kıskançlıktan bence o yüzden korkutucu aşırısı
Evet gider kıskanmak değer verdiğini ve önemsediğini gösterir tabiki her şey dozunda güzel
Evet, onun beni kiskanmasi hosuma gidiyor. Ayrica ben de onu cok kiskanirim ama butun bunlari caktirir miyim? Elbette hayir 😉
Evet gidiyor yalan yok
kısıtlamaya varmadıkça konu sorun olmaz benim için
sene olmuş 2022 Bi gelişelim yok hala kıskançlık hala aldatma yalan dolan
Kıskançlık, ancak dozunda sunulursa güzellik katar ilişkiye.
Aksi halde çekilmez.
Dediğiniz gibi her şey yerinde kararında dozunda olmalı fazlası bunaltır insanı
kiskanilmak guzeldir kısıtlanma ile karıştırılmadıgı sürece
Kıskanılmak dozundaysa her insanın hoşuna gider diye düşünüyorum
Hiç hoşuma gitmez. Tamamen güvensizlik olarak görüyorum kıskançlığı.
Hastalıkkk derecesinde değilse küçük şeyler hoş olabilir
Tabiki kıskanılmak insana sevildiğini hissettirir 😊yakıntıyla karıştırmayalım tadında
Tabiki gider niye gitmesin ama dozunda olması lazım
Yerinde ve kıvamında olan her şey hoşuma gider güzelim 😊
Evet gider ama aşırıya kaçmayacak örneğin beni kısıtlamaya kalkarsa orada bir dursun.
Abartılmadığı sürece..
Gercekten sevdigi için dozunda kıskanıyorsa hoşuma gidebilir. lakin sevgi adı altında, egosu için alt yapı çalışması yapıyorsa buna müsaade etmem
Kıskanılmak güzeldir.. insana sevildiğini hissettiriyor... Ama aşırıya kaçıp saplantılı olmamak gerekir...
Kıskançlık bir özgüven problemidir o yüzden hoşuma gitmez.
Hayır tabi ki kıskanan insanı yanımda istemem zaten
Ufak tefek kıskançlıklar benimde hoşuma gidiyor ama sevgilim beni artık kıskanmıyor
Tabiki çok fazla hoşuma gider. Fazlada olabilir. Bu durumun bir kötü yanı yok.
Harbiden öyle herkesin Bi çizgisi olmalı gerçekten bokunu çıkaranlar var
"kıskandırılmak" harici tabi ki
Abaratmadiği sürece evet 😅😅😅
Kıskanılmak tabiki güzel ama dozunda kararında
Gider
Hayir nefret ediyorum
Takıntı boyutuna ulaşmadığı müddetçe hoşüma gider.
Benim çok hoşuma gidiyor 😃
her şeyin azı karar fazlası zarar
Fazlası olmadığı sürece evet
Evet gider ama dozunda.
Abartı bir kıskançlık hoşuma gitmez
Kıskanan kişi seni seviyodur
Tabiki hoşuma gider. Kıskanmayan deyyustur.
gitmeyenin de ne bileyim 🤔
Yani çok uçmazsa güzel olur.
Tartışmaya dönüşmesin yeter.
Nalet bir sey neyi hosunuza gidiyor anlamiyorum
Kıskanılmak hoşuma gitmez.
dozunda kıskanıyorsa hoşuma gider
Evet kesinlikle ama dozunda olmalı
Evet kıskanılmak hoşuma gidiyor
Zaten olayda o kıskanmazsa hoşuma gitmez
Aşırıya kaçmadıkça evet
Belli bir ölçüde evet
Paranoyaya varmadığı sürece severizzz