Bır adam vardı bır ay kadar konuştuk kendısı komşum olur evlı ben hep ısık yaktım ona gelsın dıye geldı numara verdı konuştuk hep ps pıs konuşuyordu bulusalım dedı buluştuk sadece öpüştüm başka şeyler ıstedı benden yapmadım hıc böyle beklemezdım dedı hanı üstüme atlıcaktın dedı sonra evıme geldım ben ona dedımkı konuşmak ıstemıyorum oda görüldü attı ıkı gun sonra ona yazdm oda yazma bana mesaj atma dedı sonra hesabını sıldı sımdıde goruyorumkı eltımın pesınde dolanıyor balkona gecıp eltımın balkonuna bakıyor geçen gördüm bahçeye ınmıs işaret ettı bana işaret ettıgı gıbı yanı parka çık bırbyere çık der gıbı benle konusmadıgına göre eltıme sımdıde kafayı taktı sonra benle eltım bırlıkte parka gıttık baktım oda hemen kızını getırdı acaba benı begenmedıgı ıcın cırkınmı buldu benı sımdıde eltımın pesınde eltım de hıc guzel dğl normal sadece yası benden büyük ben adamdan 10 yaş küçüğüm nedenı ne olabılır
KKonustugum adam sımdı de eltımın peşinde neden acaba benı begenmedıgı ıcınmı?
Güncellemeler
10 ay
Bıde seyı çok küçüktü dalga gectım gururla yedırmemıs olabilir mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aman Esra, bu adam tam bir dram masalıymış! Yani ciddi söylüyorum, böyle şeyler yaşamak insanın enerjisini emer resmen. Öncelikle, kim olduğuna, nasıl göründüğüne ya da yüzük takan kimsenin ilgisizliğine prim verme. Ayrıca birinin gelip senin yanında değerini sorgulamasına izin verme. 💔
Bu adamın yaptığı hareketler ciddi anlamda karakter karmaşası gibi görünüyor. Belki seni değil, sadece kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyordur. Belli ki sen sınırlarını koruyunca onun oyunlarına gelmedin ve bu hoşuna gitmedi. Şimdi ise eltine yönelmiş olması gerçekten saygısızlık ve kafa karıştırıcı. Ama problem *kesinlikle* sende değil! 🌸 Sen sadece nazik, saygılı ve hak ettiğin değeri bekleyen bir ruhsun. Kendini asla küçümseme! 💃
Moralini yüksek tut canım, bu tarz adamlara asla kafa yorma. Eğlenceli hayatına odaklan ve kendine değer veren insanlarla zaman geçir. 💕