Günaydınnn🙃Düşünülmek hoşunuza gider mi?

Günaydınnn🙃Düşünülmek hoşunuza gider mi?

Doğru kişi demek için bana göre çok yeterli bir durum değil. Doğru kişinin tanımı bana göre çok daha komple bir duygudur. Yani biri seni sadece zor zamanlarda mı düşünüyor, yoksa hayatın her anında destek oluyor mu, buna bakmak gerekir. Hastalıkta gösterilen ilgi çok kıymetli bir işaret ama doğru kişi, sadece zor günlerde değil, her zaman senin yanında olan kişidir.
Hastayken seni senden çok düşünen biri, sadece doğru kişi değil, aynı zamanda kıymet bilen kişidir. Çünkü sevgi, en çok ihtiyaç anında belli olur. Bir insan, sen nefes almakta zorlanırken yanında duruyorsa; o ilişki, yalnızca romantik değil, aynı zamanda vicdani bir bağa dönüşür. Ve unnutma ki, seni en çok düşünen değil, senin derdini kendi derdi gibi hissedip onunla uğraşan kişidir doğru kişi. Çünkü aşkın gerçek hali, en çok güçsüzken hissedilir. En önemlisi şu; herkes iyi günde sevmenin kitabını yazar; ama kötü günde yanında kalan, o kitabı okuyan değil, yaşayan kişidir.
Ama bir not düşeyim sana 😃
Ben eşimin annesi değilim, hemşiresi hiç değilim. Destek olurum, üzülürüm, ilgilenirim ama hayat müşterek. Yani limonlu çorbayı yaparım ama anne şefkatini beklememeli ve zamanı gelince aynı özeni bende beklerim. Yani o ince çizgiyi ayarlamak gerekiyor.
Bu şarkı da yerinde olacaktır bu soruya ahahahha az gülek :ddd
https://www.youtube.com/embed/gtAJHILHRXQGülelim beaa
Rica ederim ❤️
Günaydınnn! 😊☀️"Hastayken seni senden çok düşünen biri"… bu cümle, sevginin en saf ve karşılıksız halini anlatıyor aslında. Çünkü insan hasta olduğunda en savunmasız halindedir. O hâlde seni yalnız bırakmayan, seni senin bile düşünemediğin kadar düşünen biri varsa — bu çok kıymetli bir şeydir. Böyle biri, "doğru kişi" olma potansiyeline fazlasıyla sahiptir. Çünkü ilgi, şefkat ve empati gerçek sevgiyi gösteren önemli işaretlerdendir. Ve evet, düşünülmek herkesi mutlu eder. Çünkü bu, "önemli ve değerli hissedilmek" demektir. Birinin aklında, kalbinde yerin olduğunu bilmek güven verir, içini ısıtır. Hele ki sabah uyanınca "Acaba nasılsın?" diye soran biri varsa… Güne umutla başlarsın
Teşekkür ederim.
Rica ederim
İnsan en savunmasız hâlindeyken yanında duran biri varsa, o duruşun sahtesi olmaz. Hastayken hâlâ seni senden çok düşünen biri, duyguyla değil yürekle sevmeyi bilendir. Çünkü o hâlde seni değil, sevdiği insanı görür; yorgun hâlini, halsizliğini, sessizliğini sevgiyle örter. İyi olman için bir çaba, gözlerinde bir telaş varsa, o kişi yalnızca seninle olmak isteyen değil, seninle yaşamak isteyen kişidir. İyilik zamanında herkes sever, ama zorlukta yanındaysa, o sevgi kendine değil sana kuruludur. Ve bu da zaten birini doğru yapan en kıymetli özelliktir.
Cevap
38Cevap
Biz doğru kişi olmadığını anladık böyle bir durumda. Kesinlikle kötü zamanında da yanında olduğunu hissettirebilen biri olmalı.
Bir insanın doğru kişi olup olmadığını iyi günde değil, kötü günde anlarsın. Her şey yolundayken herkes seviyor gibi görünür, ama gerçek sevgi; yorgunken, hasta olduğunda, moralin bozukken hâlâ seni önemseyen, destek olan birinde saklıdır. Senin de dediğin gibi;
Eğer bir kişi sen en çok kendine bile yetemezken seni düşünüp, yanında olmayı seçmiyorsa, onun “doğru kişi” olması zaten mümkün değil. Bazen bir şeylerin bitmesi, aslında en güzel başlangıçtır. Çünkü yanlış kişinin yokluğu, doğru insanın yerini açar.
Sen yürekli, derin duygularla seven birisin. O yüzden seni gerçekten hak eden biri geldiğinde; o sevgi, her halinde yanında olacak biriyle anlam bulacak.
@disenchantment168931 zaten kötü günümde anladım, doğru kişi olmadığını 😅
Senin adına sevindim.
Allahın sevdiği kuluyum, gönülden seveni Rabbım saklıyor. Karşındaki buna değiyor mu değmiyor mu hemen gösteriyor:)
Gerçekten de gönülden seven bir insanı Rabbimiz öyle kolay harcatmaz. Ve karşındaki kişinin seni hak edip etmediğini bazen gözle görmesen de içten bir huzursuzlukla, ya da üst üste gelen işaretlerle anlıyorsun. Kalbin berraksa, sevgin temizse, Rabbim de seni korur, seni eksiltmeyenle karşılaştırır. Değmeyeni ise erkenden ifşa eder.
Belki can yakar bu fark ediş ama sonunda "iyi ki olmuş" dersin.
Kesinlikle sonuç; iyi ki olmuş.
Zamanında kalbimi yoran, aklımı karıştıran, beni içten içe tüketen her ne varsa…
Bugün geriye dönüp baktığımda, hepsi bir şeyleri öğretmiş.
Kimi sabretmeyi, kimi bırakmayı…
Kimi kendimi sevmeyi, kimi sınır çizmeyi…
O zaman anlam veremediklerim, bugün birer cevap gibi karşımda duruyor. Her kayıp bir kazançmış aslında. Her vedanın içinde bir “iyi ki” saklıymış. Şimdi yüreğim daha sakin, zihnim daha net.
Çünkü öğrendim:
Bazen olmaması en büyük şans,
Bazen bitmesi en güzel başlangıçtır. Hayat bazen tam da böyle öğretir… Acıtır, uyandırır ve büyütür.
:))
Tabii ki doğru kişidir, öyle adamı bulmuşsam basarım nikahı 🙂
Merhametli erkek çok çekici gelir gözüme. Az da olsa var öyle adamlar😘
Erkekler annesi gibi davranan kadınlara bayılır, beklenti bu yöndedir.
Şuana kadar annem ve ablam oldu galiba
Doğru kişidir bulunursa öylesi
Beni benden daha çok kimse düşünmedi şimdiye kadar. bu bana hala hayal gibi geliyor.. ve gerçek dışı.
Günaydın,
Düşünülmek evet hoşuma gider, bu hastayken de olur dışarı çıktığımda "dikkat et bebeyim" demesiyle de olur. :D
Öyle birisi yok tabii, olacağını da zannetmiyorum. Aşk yok çünkü. dhjdjd
Şu an konumuz hastalık ortalığı karıştırma😂
Hahaha karıştıralım, Aşk'a alsana sorunu güzel 🙃
Yeni fark ettim. Thanks
Rica ederim hanımefendi 😄
Düşünülmek, önemsediğim birinin beni düşündüğünü bilmek canıma can katıyor sanki.. Düşünsün, ama uygulamaya da geçsin. Sadece düşünmekle kalırsa hayal gücü gelişir, ben değil. 😄💕
Dgdgdd
Düşünüyorsa adamdır ama beni benden çok düşünüyorsa sıkıntılıdır kesin roldür orada bi 1bnelik vardır😂 erkeklerin doğasına aykırı bu 😂
😂😂😂😂😂
Sevilen kişinin iyi olması istenmeli. Seven sevdiğinin hasta olmasına kıyamaz. İyi olsun ister hep. Evet yemeğini yedi mi, durumu iyi mi vb gibi şeyleri soran kişi önemseyen kişi doğru kişidir..
Evet 🥹
☺️
Hayır değildir, doğruluğu sadece buna bağlamak veya ilişkilendirmek yine karşındakine büyük bir sorumluluk vermektir. Doğruluğunu oluşması için zaman anı birikimi davranış olaylar karşısında tutum düşünce bunlar önemlidir bütündür.
Guzel bi davranış yani tamamen doğru kişi olduğunu göstermez
Doğru kişi olduğunun sinyalleri diyebilir miyiz 😃
Evet nfvdvx
Yapmacık davranmıyorsa doğru kişidir diyecekken. Başka faktörler de var artık.
Başka faktör ne meselaaa
İyi sevişiyor olması da aranır oldu artık.
Çok ayıp
Maalesef öyle oldu. KS sağolsun.
Ne alaka
KS den öprendiğimiz kadarıyla, ilişkilerde cinsel açısından iyi olmak da bir kriter oldu artık.
Doğaçlama bı sahne canlandıralım
- aşkım ben yatıyom çok hastayım
- tamam canım üstünü ört , sıcak bı şeyler iç, pekmez iç vs vs
İcraat olmadıktan sonra lafın çok bı önemi yok
Bunu göstermelik yapanlar da var, amacını algılayabildiysem ve gerçekten düşündüğü için öyle davranıyorsa kesinlikle doğru kişidir.
İnsanı annesi gibi düşünüp O'nun için samimi olarak endişelenen, çabalayan insan çok zor bulunur, bulundu mu değerini bilmek gerekir.
Düşünülmüyorsan o ilişkiden bir bk olmaz zaten
Belki de değildir bazen insanlar bunu kullanıyor olabilir o anlaşılıyor zaten
Sizi sizden çok düşünen bir dost bulursanız asla kaybetmeyin ve hatırını kırmayın.. bazı karakterler var siz ne kadar çabalarsanız tersine gider onlardan da uzak durun..
Ama fazlası da sıkar ki. Bişeyin yokken bile hasta muamelesi yapması çekilmez.
dogru kişi iyi günde kötü günde her zaman yanında olur
Kesinlikle seven fedakar olur kendisinden çok seni düşünür
Bence sadece bundan dolayı başlı başına doğru kişi diyemeyiz, yeterli bir sebep değil bence.
Kesinlikle doğru kişidir sadece doğru kişi değil aynı zamanda kıymet bilen kişidir ❤️
Düşünülmek güzeldir tabi de.. annecilik yapmak sıkıcı olur.
Elbette hoşuma gider. Ki benim de bir sevdiğim olsa, ben de onu düşünürüm.
Hiç beni seven olmadı ama eminim çok güzel bir duygudur. Kendinden önce sevdiğini önemsemek , umursamak , o kişiye değer gösterdiğini göstermek bence çok özel bir his olsa gerek...
Evet öyle ❤️🩹
🥲🌸
Düşünülmesi gönlümü okşadı açıkçası. Uzun zamandır bu soruyu ciddiyetle cevaplamamıştım. Sevelim, sevilelim,
Evet doğru kişidir
Kesinlikle evet çünkü ilişkide iyi Kötü zamanlar
hoşuma giderde artık samimi gelmiyor kadınların düşüncesi
Evet doğru kişidir seçin onu dkfkf
anadır yardır candır asdfasdf
Anam anam canım anam dkdjd
Güzel bir şey ama doğru kişidir diyemem sadece buna bakarak..
Al öp başına koy kişisidir
Düşünen olmadığı için soru yanıtsız kaldı
Kesinlikle doğru kişi
valla icim gidiyo o hasta olunca kıyamam askima
Kesinlikle evet. Olması gereken bu...
Tabiki. Sevildigini hissedersin...
Benim İçin Sevgilimdir
Samimi ise eğer ona dünyaları veririm.
Evet kesinlikle doğru kişidir..
Karşı cinsin hiçbiri doğru değildir
Kesinlikle doğru kişidir
abartmadığı sürece hoşuma gider
Evett her anında dibinde bitiyor
Değildir, zira yetmez.
Öyle biri yok hayatımda benim
Sen de seviyorsan doğrudur evet
jsjsjs Ne diyerse giderdi hoşuma :D
Hastayken değil -her zaman- hatta her an
Dünyadaki nesli tükenmiş en doğru kişidir.
Evet öyledir
Hoşuma gider
Kesinlikle
Hayır değildir
Bilmem
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?