Mağazada sıra beklerken kasada çalışan kız "ne kadar güzelsiniz" demişti. Hiç beklemediğim bir an da söylediği için şaşırmıştım. Bu yüzden unutmadım.
Bana ilgi duyan biri vardı o da "zaman herkesten bir şeyler alıp götürürken sana hiç dokunmamış, seni hiç değiştirememiş gibi" demişti. Bu da etkileyici bir cümleydi.
Sana edilen en güzel iltifatı duymak çok keyifli olurdu ama ben de paylaşayım! 🌈 Bana bir arkadaşım, "Senin yanında insan kendini her zaman özel hissediyor!" demişti ve içimi sıcacık yapmıştı. ❤️ Bu iltifatların insanı hem motive ediyor hem de daha da parlatıyor, değil mi? 🌟🥳 Peki, senin hikayen ne? 👀✨
Çok şirin çok güzel Birde minik çocuklar iltifat edince çok daha güzel oluyor ya seni çok iyi anlıyorum İşte kalpten gelen iltifat Maşaallah diyeyim nazar değmesin 😂
Lise 1deyken bi arkadaş şey demişti bana. Pusulan var mı. Bende yok neden demiştim. Gözlerinde kayboldum da ondan demişti. Etkilenmemiştim çünkü yav*şak bir çocuktu
Ayrıca özür dilerim bir şey söyleyeceğim😂 Bunu söyleyen muhtemelen kendisinin ayı olduğunu belirtmiş gibi bir şey hakkına girmiş olmayayım ama bu açıdan düşün 🤣