Büyük küçük hemen herkes bir iltifat almıştır. Bunlar arasında en güzeli ve unutamadığın hangisiydi?
#iltifat

Hiç iltifat almayanlara benden gelsin bu söz de:
"Sen çözülmeye değer tek gizemsin"
Büyük küçük hemen herkes bir iltifat almıştır. Bunlar arasında en güzeli ve unutamadığın hangisiydi?
#iltifat

Hiç iltifat almayanlara benden gelsin bu söz de:
"Sen çözülmeye değer tek gizemsin"
Genel olarak iltifat alan birisi değilim. ama bazen yakın kız kankalarım bana tatlısın ya da yakışıklısın gibi iltifatlar ediyor o zaman kendimi mutlu hissediyorum. bunların dışında genel olarak yeni tanıştığım insanlar da oldukça iyi birisi olduğumu güvenilir birisi olduğumu ve zeki birisi olduğumu söylüyorlar
ben her ne kadar utansam da teşekkür ediyorum bu güzel sözler karşısında. çünkü iltifat almak insanı daima mutlu ve değerli hissettirir.
özellikle sevdiğimiz insanlar tarafından.
Herkes için geçerli değil bu durum. Çoğu insan desek daha doğru olur ve tabii daima demesek..
Ben kendim için söyledim özellikle ben dedim çünkü.. ayrıca insanlar derken tüm insanlar da demedim...
Bu bir genellemedir yani. herkes içermez sadece insanlar derken birini hedef göstererek demedim yani insan olan bu şekilde hissedebilir dedim.
Başta kendinden bahsettin onu demiyorum zaten. Sondan ikinci cümlen için yazdım. Her neyse genellemeler her zaman doğru değildir. Sorun yok yani
Evet ben genel olarak konuştuğum için ve kendi fikrim olduğu için kimsenin üzerine alınmasına gerek yok zaten. sonuçta herkes aynı düşünmek zorunda değildir.
valla şimdiye kadar aldığım iltifatın haddi hesabı yok o yüzden çoğunu hatırlamıyorum bile
en son aldığım: Dünyayı güneş ışıtıyor sanıyordum yanılmışım seni gördükden sonra 🤣🤣🤣🤣
bide doktorun biri bana iltifat etmişti kardeşlerin var mı demişti bende evet demiştim peki hepsi senin kadar güzel miydi demişti 😂😂😂
bi bana mı çok komik geliyor böyle şeyler ya iltifat almayı hiç sevmiyorum
vgjgfhjh yalnız değilsin hele ilk yazdığın... aşırı klişe ya ben de sevemiyorum sahte gibi geliyor zaten çoğu da
Cevap
8Cevap
Çok güzel şeyler duydum, çok güzel iltifatlar aldım. Şimdi çok anımsayamadım
Evet birçok kez iltifat alıyorum bu her insanın hoşuna gidiyor motivede ediyor. insan cimri olmamalı muhakkak iltifat etmeli :) en güzel aldığım iltifat şuraya girince ışığınla parlıyorsun olmuştu..
Hatırlamıyorum almışsamda klasik şeylerdir iltifatlara düşmem pek
Hatırlamıyorum iltifat almışımdır da sadece öğretmenlerden aldım sanırım.
Öyle süslü cümlelerlr iltifat almadım ama en çok zekama aldım
Hayatta aldığım en güzel iltifat "Gülümsemen çok güzel sen hep güldü."
"Sen elmas madeni olacak kadar değerlisin. "
Gizem, güzel iltifatmış.🙂
Ben en çok karakterime yapılan iltifatları seviyorum
Boyum ve tipimle ilgili bir çok kez iltifat aldım. boy 190 bu arada
O iltifatı da yazsaydınız keşke
Bir arkadaşım sağolsun bana mantık adam der :)
İltifat bana çok uzak birsey
eski sevgili pandam derdi acayip güzel derdi birde
Gözlerin güzel.
Artık iltilafa kanmıyorum
Ben hiç iltifat almam ki
Tanıdığım en düzgün adamsın demişti birisi
Pişman olmadı umarım buna dediğine
Hayır ama ben ona sen de tanıdığım en iyi kalpli insansın dediğime pişman oldum.
Aga be kalbe denen her söz pişman ediyor bir süre sonra
Cidden
Kirpik kadın demişti bir adam çok şaşırmıştım
Oha bunu ilk kez duydum. Çok kirpiğin var diye mi dedi acep
Evet sık ve uzun kaşıma değiyor ayıptır söylemesi 😂
Oyy maaşAllah ne güzel hghfhg bence çok yerinde bir iltifat olmuş
Öyle evet 🤦♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?