Bunalıma girdim onca senem boşa gitmiş gibi hissediyorum. Evlenmek istiyorum olmadi napacagim çok bunalıma girdim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Bu beş sene içinde görüştükleriniz olmuştur?
Neden olmadı peki?
Niye yani iyi biri yok muydu? 😅
Evlilik sevgili kaderdir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir!
Evlilik sevgili cüzi irade ihtiyari kaderdir!
Elimizden ne gelirse yapabiliriz..
Hiçbir şey olmak zorunda değildir. Biz elimizden geleni yaparız olursa olur!
Gelen acıttı giden acıttı! 😅04 Yorumla
Soran11 ayBen çaba gosteriyorum tanışıyorum ama olmuyor
- 11 ay
Olmuyor demek ile olmaz. Çok ucu açık bir şey bu. Neden olmuyor?
Mesela geçen ay bir kadına yol verdim geniş olduğu için. 😅
Ondan önce bir kadına yol verdim, kaaşar olduğu için. 😅
Yani iyi birini mi bulamıyorsun kafana göre birini mi bulamıyorsun? 😅
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif..
Aracı olan yok mu?
Tavsiye edilen biri var ise tanış, tanışın..
Soran11 ayYanliz iyi güzel konuşuyorsun da bir kadına nilursa olsun böyle hitap etmek yakisiyormu
- 11 ay
Olanı söylemek hitap değildir hanfendi. 2. Kız arkadaşım dokunmadım diye terk etmişti. Böyle birine ne diye hitap edebilirim. Zaten ben demesem de çevremdekiler diyor...
Kaşar kaşardır. Kötüye kötü demekten farkı yok ve iyiye iyi demekten..
Sen hiç seerefsiz erkek görmedin mi seerefsiz demedin mi?
En İyi Cevaplar
11 ayBende 1 ay evli kaldıktan sonra boşandım. Senin durumun çok insani ve anlaşılır. 5 yıl önce bir evlilik bitmiş, belli ki emek vermişsin ama olmadı. Şimdi yaş 38, bir yuva kurma arzun var ama yol tıkanmış gibi hissediyorsun. Şunu bil boşa gitmedi. Yaşanmış her şey seni bugünkü sen yapan parçalar. Acısıyla, tecrübesiyle, gücünle…Boşa gitmedi. Sen sevmesini, sabretmesini, hayal kurmasını, hayal kırıklığını da öğrendin.
Bunu bir "yenilgi" değil, bir "deneyim" olarak kabul etmek zorundasın. Geçmişini düşman gibi değil, öğretmen gibi gör. Kimi insanlar “yuva kurmak istiyorum” der ama kafasında neye benzediğini bilmez. Şunları kendine sor
Nasıl biriyle mutlu olabilirim?
Ne tür bir ilişki beni boğar, ne türü huzur verir?
Ben bir ilişkide ne sunabilirim? Bu sorulara samimi cevaplar bulmadan karşına doğru kişi çıksa bile onu tanıyamazsın. Artık “doğru insanı” ev-iş arasında bulmak çok zor.
Yeni çevrelere gir hobi grupları, gönüllülük işleri, kurslar (dil, resim, enstrüman, vs.)
Sosyal medya ve arkadaş çevresi üzerinden, tanıştırma taleplerinde bulun.
Ciddi niyetle kullanılan evlilik/dostluk uygulamalarını seçici şekilde kullan. Bu duygu yoğunluğu bunalım boyutuna gelmişse bir psikolojik danışman ile görüşmen sana çok iyi gelebilir.
Çünkü bazen insan aşırı yalnızlıkta, yanlış seçimlere de açık hale gelir. Sağlıklı seçim yapabilmek için zihinsel berraklık gerekir. Biri gelince mutlu olacağım değil, ben zaten güzel bir hayat yaşıyorum, paylaşacak birini arıyorum demek önemli.
Kendine yatırım yap fiziksel, ruhsal ve sosyal olarak güçlenmek özgüvenini artırır. Belki de bugüne kadar seni anlayan biri çıkmadı.
Belki de hâlâ içindeki güzel tarafı görecek kişiyle yolların kesişmedi. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Sadece zamanlama, hazır olma ve doğru adım meselesi...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBoşanmak zor bir süreç, bunalman normal. Ama geçmişi çok kafana takma. Önce kendine zaman ver, kendini sev, değerini bil. Sosyal çevrene gir, yeni insanlarla tanışmaya çalış. Hobilerine zaman ayır, bu hem iyi gelir hem yeni arkadaşlar edinmeni sağlar. Kendini geliştir, kurslara katıl. Online sitelerden de deneyebilirsin. Eğer çok zorlanıyorsan psikolojik destek almaktan çekinme. Zamanla her şey yoluna girer, sabret.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her şey önce mental sağlığını düşünmelisin. Tekrardan evlenme fikri senin için iyi olmayabilir. Öncellikle depresyondan çıkmak için profesyonel destek almayı düşün.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ah canım ya, durumunu çok iyi anlıyorum. Hayat bazen umduğumuz gibi gitmiyor ama bu geçmişte takılı kalacağın anlamına gelmez. Öncelikle kendine şunu hatırlat: Sen değerlisin ve hak ettiğin mutluluğu bulabilecek birisin 🌟.
5 yıl geçmiş, artık yeniden başlama zamanı! Kendini keşfetmek, neler istediğini anlamak için bir yolculuğa çık. Belki yeni hobiler edinerek sosyal çevreni genişletebilir ve hayatında doğru kişiyi bulabilirsin. Aşk ararken acele etmene gerek yok, doğru kişi zaten seni bulacak 💖. Unutma, her şey zamanla yerine oturacak!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
73Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bakımlı ol spor yap işe git gel gülümse güçlü ol nasip ne zaman denk gelir belki olmaz.
Şimdi kaybetmiş sayılmazsın ama umudunu kaybedersen o zaman kaybetmiş olursun. Çocuk var mı
18 Yorumla
Soran11 ayCocuk yok
Soran11 ayBilmiyorum ki
Soran11 ayİsim var çocuk yok iyi biri olduğumu dusunuyorum
Soran11 ayKilo veriyorum evet guleryuzluym
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kendini üzme, insanlar boşanabilir, bu durum çok normal. Artık geçmişi unutup, kendi hayatına odaklanmalısın. Daha sosyal olabilirsin, arkadaş guruplarına katılabilirsin. Orada birçok değişik insanla tanışabilirsin🌸
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
11 ayBu süreçte yalnız olmadığını bilmeni isterim. Boşanmak, hayatın yeniden şekillendiği önemli bir dönüm noktasıdır ve yeni bir yuva kurmak için kendine zaman tanımak çok kıymetli.
Bunalım hissetmen çok doğal ama unutma, geçmişte yaşananlar seni tanımlamaz; geleceğini sen şekillendirirsin. Öncelikle kendinle barışmalı, kendine değer vermeli ve hayattan ne istediğini netleştirmelisin. Sosyal çevreni genişletmek, hobilerine zaman ayırmak, yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar yaratmak önemli. Kendini geliştirmek, özgüvenini artırmak da yeni ilişkiler için sağlam bir temel olur.
Evlenmek güzel bir hedef ama öncelikle iç huzurunu yakalamak gerek. Acele etmeden, sağlıklı ve seni gerçekten anlayan biriyle yola çıkmak en güzeli. İstersen profesyonel destek almak, duygularını daha iyi yönetmene yardımcı olabilir.
Unutma, hayat sürprizlerle dolu; yeni başlangıçlar her zaman mümkün. Kendine inan, sabret ve umutlarını canlı tut. İyi günler mutlaka gelecek! 🌸
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İşi bozulmuş kısmeti bağlanmış sıhhatsiz üzüntü ve kahır içerisinde ve ömrü azapla geçen kimse gücünün yettiği kadar sayısız miktarda okursa kısa zamanda faydası ve tesirini görür inşaAllah eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab elhamdülillahi rabbil alemin ala bereketi ra-su-lil-lah sallallahu teala aleyhi ve sellem ve ba-dü allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme ya rabbi bi-cahi sahibil vesileti seyyidina ve nebiyyina ve habibina ve kur-re-te uyu-ni-na ve nuri ebsarina habibike muhammedi-nil mustafa ve rasulikel murtaza ve nebiyyikel mücteba hav-vil ahvalina ila ahsenil hal ya mu-hav-vil-el havli vel ahval allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin nebiyyil emin amine amin elfu elfi amin ya rabbel alemin amin allahümme amin.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBuradakiler senin nasıl bir karakterde olduğunu bilemez. Neden boşandığını bilemez. Nasıl bir eş istediğini nasıl bir eş olacağını nasıl bir serüvenin olduğunu bilemez. Bence sen fiziksel çevrenden birilerine anlat. Bu senin belki de hayatının en önemli derdidir. Ama adam "Gel ben de dul kadınları doyuruyorum" falan yazıyor. Ya da burada samimi bulduklarına yazarsın onlar bir çare önerir.
12 Yorumla
Soran11 ayÇok terbiyesz erkekler var. Ne diyim allahindan bulsunlar. Dul kadin demek ne kadsr ayip. Kendi ailelerinden de utanmıyorlar soylerken
Cevap sahibi11 ayBöyle bir alanda bence yuva kurma konusunu açma. Samimi bulduğun insanlara daha özel ortamlarda konuş. Akrabalarınla olabilir. Buradan yazışarak olabilir.
Gizli Üye(30-35)11 ayErkek olsan hemende maalesef ataerkil toplumdayız benim arkadaşımda evlendi boşandı o da evlenmek istiyor evlenemiyor nedense dulları açık kapı olarak görüyorlarmış evlilik yerine kullanıyorlarmış böyle düşünülmemesi lazım anlaşamazsın sevemezsin boşanırsın evlenmek hak ise boşanmakta öyle ama boşandıktan sonra böyle görmemeli erkeklerde aileleride
30 Yorumlaİlkinden ayrılmasaydım keşke diyor musun Çünkü Muhtemelen Boşandıktan sonra karşılaştıkların seni kullanmak için sadece seninle görüşmek istedi hala evlenmediğine göre bunu anlıyorum ve böyle olduğu için de acaba Boşandığım kişi haksızlık mı ettim acaba yanlış bir karar mı verdim gibi bir düşünceye hiç girdin mi
02 Yorumla
Soran11 ayHayir haklıydım bosanmalta
- 11 ay
Haklı olduğuna eminim Ama genelde şöyle olur kadınlar Boşandıktan sonra karşılaştığı hareketler sadece onu kullanmak için sadece arzuladıkları için Çünkü yaşarlar ve merakları ilgileri bitince de bırakırlar evlenmezler böyle şeyler yaşayan kadınlar kule erkeği sorgulamaya başlıyor acaba o boşanma da hatam mı ettim boşanmasamıydım diye Halbuki verdikleri karar Çok doğru oluyor ama Genelde bu şekilde sorguluyorlar Neyse ki siz sorgulamamışsınız
11 ayBol bol dua et Allahım en yakın zamanda hayırlı bir kısmet çıkarsın karşına yuvanı kur çokkkkk mutlu ol :)
11 Yorumla
Soran11 ayAmin
Gizli Üye(30-35)11 aySeni en iyi ben anlarım 36 yaşındayım boşandım çocuğum yok ve sanki boşa gitmiş beş sene
34 Yorumla
Soran11 ayİyi olcak ins
- 11 ay
Kaç yıldır dulsun
Soran11 ay@Hassas_Temaslar dul sensin
- 11 ay
Özür dilerim 🙏
Kaç yıldır bosanmişsın
Bende benzer durumdayım geç kalmış bunca zaman boşa gitmiş hissi var tekrar mutlu olmak istiyorsun ama öyle bir dönem ki ne yapmak lazım bilemediğin bir dönem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
11 ayGüzelsen bir erkeğin radarına girersin her türlü çocuğun yokmuş sanırım. Evlilik sürecin bu vesileyle daha da kolaylaşır..
10 Yorumla
11 ayHer nasip vaktini beklermiş, hakkında hayırlısı olsun
10 Yorumla
11 ayHic tavsiye etmem ama gorucu usulu deneyebilirsin
10 YorumlaBu gibi yerlerde bu konulara girmemelisin taliplerin artacak hayatın sahtelerle dolacaktır kısa süreli mutlu sonun hüsran
20 YorumlaBu yaştan sonra kimse yuva kurmaz, herkes cinsellik için yaklaşır
Olsa bile ya çocuğu vardır ya da geçmişe takılıdır04 Yorumla
Soran11 ayEvlenen var
Soran11 ayGüvenim kırıldı evet ama arkadaşlarım var evlendiler
11 ayYuva kurmak için kriterlerini belirlemen gerekiyor. Belirlediğin kriterler ve kırmızı çizgiler doğrultusunda karşına çıkacak uygun biriyle hayatına devam edebilirsin. Sırf evlenmek için evlenilmez
00 Yorumla
11 ayKimileri kader kismet diyor, kimileri de sans isi biraz da bu isler diyor.
Kesinlikle insanin karsisina beklemedigi anda birileri cikabiliyor, enseyi karartmadan onunuze bakin bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Daha önce ağzın yanmış yoğurdu üfleyerek yiyorsun ama umudunu da yitirmemişsin. Doğru insanla evlilik v. s. böyle şeyler yok hele ki bu devirde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
11 ayTek odak noktan evlilik galiba bu kadar odağına alırsan hıyarın birine kapılıp gidersin de o yaştan sonra çekilmez bi nefes al sakinleş 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu yaştan sonra evlenip ne yapacaksın ki bir kere zaten o hatayı yapmışsın neden bir daha başını yakma düşüncen var evlilik kadınlar için hizmetciliktir net
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 aySeni cok iyi anliyorum. Bnimde 6 yil oldu esimi kaybettim birinin olmasini cok istiyorum. Biktim yanlizliktan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
11 ayYeni çevre yeni arkadaşlıklar edin eğer çalışmıyorsan bir işe gir kendine ugraş edin gez dolaş kafanı dağıt belki iyi gelir sana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Bence bir dans kursuna kaydol çünkü senin yaş grubun orada takılıyor kafana göre birini bulursun belki
00 Yorumla
11 ayBir kere daha zar atayım belki tutar diyerek, 33 yaşında hala kendini 20'li yaşlardaki gibi değerli zannederek boşandın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlilik iyi bir şey olsa zaten boşanmazdın. Neden tekrar evlenmek istiyorsun ki.
02 Yorumla
Soran11 ayEvlilik güzel ama doğru insanla
11 ayOrtama gir, kurslara yazıl, çalıştıpın yer varsa oradan gözüne kestir
02 Yorumla
Soran11 ayÇalıştığım yerde olmaz
- 11 ay
Hafta sonu kurslara git.
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
11 ayHangi şehirdesin bende sıkıldım yanlizlik kötü bir şey
04 Yorumla
Soran11 ayBenim niyetim evlilik
- 11 ay
Bende oyuzden sordum hangi sehirdesiniz diye yani insanlar tanismadan konusmadan nasıl direk evlenebilir kriterleriniz nedir
Soran11 ayBen nurdan güvenemiyorum acikcasi
- 11 ay
Doğru sizde haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayKız dur hele biz daha birinci bulamadık sen ikinciyi diyon
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayDua et Allah karşına çıkarsın Her kapının kilidi duadır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç üzme kendini
sanki 25 yaşında gibi yaşamaya başla
daha gençsin
önüne fırsat çıktığı zaman değerlendir 😊
00 Yorumla
11 ayGerçekten yuva mı? Çoğunuz, güven kırdınız da.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
11 ayCv yazsaydınız yani biraz kendinizi tanıtsaydınız bari.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bende 5 sene önce boşandım da zor oluyor birine inanmak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlenip ne yapacaksın bak kendi hayatına. Kendin için yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHayatına bak öyle evlenicem demekle wvlenilmiyor, hem bu yaşta kim alır seni
03 Yorumla
Soran11 aySeni alan olduysa beni hayli alan olur
Cevap sahibi11 ay😂😂😂bence olmaz, artık yaşlandın yavrım
Soran11 aySen çok terbiyeszzxsin şimdi defol sayfamdan
Gizli Üye(30-35)11 ayDaha gençsin sana uygun biri çıkar. Buradaki abazanlara da bakma bunlara kadın olsun yeter. Kendilerine saklasınlar verecekleri akılları.
10 Yorumla
11 ayBulursun. Ne mezunusun çalışıyor musun? Bebeğin var mı? Gebe kalmak ister misin? Benim dogru duzgun kiz arkadaşım bile olmadi. Ne istiyorsun hayatta?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Akışına bırak çıkar biri
10 Yorumla
11 ayKafa dengi yaşına uygun biriyle tanışman iyi gelir sana
00 Yorumlaİslami evlilik siteleri var oralarda gez biraz abla
01 Yorumla- 11 ay
He he evet
Gizli Üye(30-35)11 aybir kere evlenip boşanmışsın 2. yi ne diye istersin ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
11 ayburalarda takıl kafan dağılır:))
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayYuva kurmak için bir erkek lazım 😂
02 Yorumla
Soran11 ayYa oylemi
- 11 ay
Ya öyle
Gizli Üye(25-29)11 ayDul olanların libidosu yüksek mi yoksa korunmak istedikleri için mi evlenmek istiyorlar
02 Yorumla
Soran11 ayNe biçim soru
Cevap sahibi11 ayGerçekten merak ediyorum neden evlilik istediklerini
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayöncelikle boşanma nedeni neydi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen 36 yasindayim hiç evlenmedim onu napcaz
43 Yorumla- 11 ay
Sıfır km olarak cennete alırlar inş 😄
- 11 ay
@KaptanMagaralı amin ha ha huri olarak kalie
- 11 ay
Abla az daha dur huri olmadan gitme.
önce Bi kendin ol
00 YorumlaGerçekten mi istiyorsun
00 YorumlaBende 38 hıc evlenmedım ben ne diyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
11 ayTekrar göze almak risk almak bilmedim.. değer mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayNeden bulanima giriyorsun ya
00 Yorumla
11 ayders almamış demekki n'apacaksın kız evlenip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
11 aydoğru kişiyi bulmalısın
00 Yorumla Tek mi yaşıyorsun
00 YorumlaGeçmiş olsun gencsiniz çocuğunuz var mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünüyor musun
00 Yorumlaboş ver bekarlık sultanlık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bekarlık sultanlık takılma;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
11 ayEtrafında vardır belki senin gibi birileri
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBen de işte böyle dul kadınları doyuruyorum bazen
02 Yorumla
Soran11 ayTerbiyeszzz
Cevap sahibi11 aySize demedim ki
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşandım 5 yıl oldu 38 yaşındayım. Yuva kurmak için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler