Aldatıldım unutmak için başkasıyla evleniyorum doğrumu sizce?

İki yıllık bir ilişkim vardı ailelere kadar herkes biliyordu benim ailem onu hiç istemiyordu nedenini sorduğumda bildiğimiz bir şey vardır diyorlardı iki hafta önce öğrendim iki yıl boyunca beni sürekli farklı farklı kişilerle aldatmış son bir kaç ay boyunca sadece küfür ediyordu bana sürekli hakaret ediyordu. Çalıştığım işi küçümsemeye başladı aldığım maaşımı küçümsemeye başladı durduk yere maaşımın yarısını da benden alıyordu bir şey diyemiyordum ona beni küçümsüyordu işimden maaşımdan ama kendisi işsizdi ve kendi rızasıyla okumamıştı ben asla onu küçümsemedim üniversite okumama rağmen millet ona cahil diyordu diye oda herkesin içinde bana cahil diyordu sustum aldattığını öğrendim bilmiyormuş gibi yaptım yakaladım onu bir şey demedim sonra geldi bana dedi ayrılıyorum senden heryerden engelledi ailesinin telefonundan bilene yine sustum aynı şehirde denk düşmeyelim diye başka bir ülkeye gitmiş bende ardından görücü usulü beni iki yıldır isteyen adamın teklifini kabul ettim hiç bir şey istemediğimi huzurlu bir evlilik istediğimi söyledim ve karşı taraf kabul etti nişan için gün belirledik şimdide çeyiz dizmeye başladı ailem 3 ay içinde düğün olacakmış. Kalbim çok kırık doğrumu yapıyorum yanlışmı bilmiyorum.
Aldatıldım unutmak için başkasıyla evleniyorum doğrumu sizce?